Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anorymous είπε

οχι ειναι 5 πρωινο, δεκατιανο, μεσσημεριανο, γλυκο  και βραδυνο

Και πως γίνεται στα φέρνουν μία φορά ή πολλές μέσα στη μέρα; Δεν μπορείς να δοκιμάσεις για λίγες μέρες; Πρέπει να κλείσεις μήνα υποχρεωτικά;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Και πως γίνεται στα φέρνουν μία φορά ή πολλές μέσα στη μέρα; Δεν μπορείς να δοκιμάσεις για λίγες μέρες; Πρέπει να κλείσεις μήνα υποχρεωτικά;

ναι μηνα υποχρεωτικα, κανουν παραδοση καθε μερα 11 με 12 ολα τα γευματα αν δεν μπορεις πας εσυ απο εκει να τα παιρνεις

9 λεπτά πριν, McNerd είπε

Szuper. Πρόσεχε μόνο τα σαββατοκύριακα κακομοίρη μου :P

δεν ειναι τοσο σουπερ για θελει τα σκ και επισης για να συμπλρωσεις τα γευματα πρεπει να τρως και 2 γαλακτομικα με 3 φρουτα την ημερα που σημαινει οτι εκτος που θα εχει παλι τρεξιμο να ψωνισεις αναιβαινει και το συνολικο κοστος, χοντρικα συνολικα θα βγαινει 500 ευρω το μηνα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Anorymous είπε

ναι μηνα υποχρεωτικα, κανουν παραδοση καθε μερα 11 με 12 ολα τα γευματα αν δεν μπορεις πας εσυ απο εκει να τα παιρνεις

δεν ειναι τοσο σουπερ για θελει τα σκ και επισης για να συμπλρωσεις τα γευματα πρεπει να τρως και 2 γαλακτομικα με 3 φρουτα την ημερα που σημαινει οτι εκτος που θα εχει παλι τρεξιμο να ψωνισεις αναιβαινει και το συνολικο κοστος, χοντρικα συνολικα θα βγαινει 500 ευρω το μηνα

OK από αυτή την άποψη ναι, είναι πολλά τα έξοδα, είπες όμως ότι το πρόβλημά σου είναι κυρίως να κάτσεις να ετοιμάζεις φαγητά..

Οπότε είτε το ένα, είτε το άλλο, σε κάποιο θα πρέπει να υποχωρήσεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, McNerd είπε

OK από αυτή την άποψη ναι, είναι πολλά τα έξοδα, είπες όμως ότι το πρόβλημά σου είναι κυρίως να κάτσεις να ετοιμάζεις φαγητά..

Οπότε είτε το ένα, είτε το άλλο, σε κάποιο θα πρέπει να υποχωρήσεις.

Αν ηταν ολοι την εβδομαδα θα ηταν σουπερ , τωρα πρεπει να μαγειρεβω τα σκ

το σκεφτομαι αρκετα θα δειξει

• Like 1
Δημοσ.

Τι Blast from the Past είναι αυτό το ερώτημα.....Όπως και να έχει, είμαι κατά τέτοιων τακτικών γιατί απλά <<μαθαίνεις>> να σε βάζει κάποιος άλλος σε πρόγραμμα για να χάσεις κιλά. Θέλει να είσαι αποφασισμένος πολύ και να προσπαθήσεις για να περιορίσεις μόνος σου αρχικά την ποσότητα που τρως και σε συνδυασμό με γυμναστήριο να αρχίσεις να χάνεις σιγά σιγά. Και με την αλλαγή σιγά σιγά θα δεις οτι δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αλλά πάντα η αρχή είναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είναι αρκετά τα λεφτά δεν ξέρω.

συμφωνω θα μιλησω και με μαγειρια  εδω στην γειτονια να δω αν μπορουν να δωσουν καποια προσφορα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που θέλω να βάλω κανα κιλό  άμα τρώω από taste n diet σε συνδυασμό με αντιφίτνες φαγητό  θα βάλω? :P

Δημοσ.

εγω παντως περιμενα να ακουσω παραπανω απο 380... δεν ειναι και τοσα "πολλα" αν αναλογιστεις τα φαγητα , τις συσκευασιες τους, το ντελιβερυ και το κερδος τους..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opcorsa είπε

εγω παντως περιμενα να ακουσω παραπανω απο 380... δεν ειναι και τοσα "πολλα" αν αναλογιστεις τα φαγητα , τις συσκευασιες τους, το ντελιβερυ και το κερδος τους..

ναι δεν ειναι τρελο ποσο αλλα δεν τα λες και λιγα , βγαινει 19 ευρω η μερα

6 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Εγώ που θέλω να βάλω κανα κιλό  άμα τρώω από taste n diet σε συνδυασμό με αντιφίτνες φαγητό  θα βάλω? :P

ανετα

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Πέρνα από το antifitness να σου βγάλουν πρόγραμμα! :lol:

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Anorymous είπε

ναι δεν ειναι τρελο ποσο αλλα δεν τα λες και λιγα , βγαινει 19 ευρω η μερα

ανετα

χμμ ετσι που το θετεις βγαινει αρκετα :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...