phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γι' αρχή θα έλεγα να κόψεις το antifitness. Edit: To φαΐ εννοώ, όχι το νήμα. Μόνο το delivery και τα βρώμικα να κόψεις, λογικά θα δεις διαφορά. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από phanispal 2 1
di maria kun Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 -πιστευω θα πληρωσεις το ονομα και την φιρμα -γω εκανα μια διαιτα απο γυμναστηριο,με βασικα φαγητα που στην πορεια καταλαβαινεις οτι δεν ειναι και ιδιατερη εξειδικευση αλλα κοινη λογικη(οχι τζανκ φουντ,οχι αναψυκτικα ,τηγανητα,πολλα μικρα γευματα κτλ)και εχασα 30 -γευση...στην διαιτα μην περιμενεις και μπεργκερς η γυρο -οτι σου λενε οι περισσοτεροι να εισαι συνειδητοποιημενος και να την ξεκινησεις σοβαρα -τα 30 που σου ειπα στην πορεια δυο χρονων,αν ζυγιζεσε ανα 2ωρο και δεν χανεις γιατι εχεις πιει πολυ νερο....υπομονη -αν χασεις στο μηνα κανα πεντακιλο(τα πρωτα φευγουν ευκολα )θα αποκτησεις μομεντουμ που ειναι πολυ σημαντικο γιατι σου δινει υποσυνειδητα εξτρα κινητρο 1
Muchacho Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Επειδή έχω χάσει ορισμένα κιλά και συνεχίζω σου προτείνω να προσπαθήσεις,πίστεψε με υπάρχουν πάρα πολλά θετικά...
Shadows Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Aυτο που λες anorymous οσον αφορα με την ευκολια του taste n diet και επισης για το οτι προσπαθησες και μονος σου ειναι η απαντηση στο προβλημα σου. Το taste n diet μπορει να ναι αποτελεσματικο,σιγουρα θα ναι ακριβο σαν luxury,αλλα ειναι ''χαιδεμα'' για εναν ανθρωπο που αντιμετωπιζει διαταραχη βαρους,δεν διδασκει πειθαρχεια αλλα ουτε δινει και καποια εμπειρια οσον αφορα το τι πρεπει να φας και στο τι μπορεις να φας.Απλα δεχεσαι παθητικα το φαγητο και αφηνεις αλλο να κανει την δυσκολη δουλεια.Τι θα γινει αν δεν μπορεις να πας ομως για ενα χ διαστημα?Θα εξαρτιεσαι απο εκει? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Shadows 2
McNerd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Anorymous πρέπει να πάρεις την απόφαση μέσα σου 100% σοβαρά. Αλλιώς θα ξανακυλήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Ισως θέλεις να εμπλέξεις το οικονομικό ως ένα έξτρα κίνητρο, πχ "τόσα λεφτά δίνω άρα δε θα τα παρατήσω" αλλά θα συμφωνήσω με τον Shadows ότι την πειθαρχία πρέπει να τη βρεις μόνος σου. Από εκεί ξεκινούν όλα, χωρίς αυτή δεν κάνεις τίποτα. 1
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Εκτός των άλλων πρέπει να το πάρεις απόφαση κομμένο με μαχαίρι το Anti-Fitness Thread Ούτε περαστικός από εκεί. Σταδιακά θα γίνει κάι αυτό αν γίνει απότομα θά πάθω στέρηση 4 ώρες πριν, billdanos είπε Έχω την εντύπωση πως δεν θα είναι κάτω από 12-15 ευρώ / ημέρα... Το 12 παλευται το 15 δύσκολα πάντως αν είναι πλήρες κάι δεν χρειάζεται να ψωνίζω και εγώ είναι συζητήσιμο 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Δεν πρεπει να κανεις εξεταση αιματος εστω και στην taste n diet; Για να βγει το προγραμμα μετα; Τι εννοείς? 1 ώρα πριν, McNerd είπε Anorymous πρέπει να πάρεις την απόφαση μέσα σου 100% σοβαρά. Αλλιώς θα ξανακυλήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Ισως θέλεις να εμπλέξεις το οικονομικό ως ένα έξτρα κίνητρο, πχ "τόσα λεφτά δίνω άρα δε θα τα παρατήσω" αλλά θα συμφωνήσω με τον Shadows ότι την πειθαρχία πρέπει να τη βρεις μόνος σου. Από εκεί ξεκινούν όλα, χωρίς αυτή δεν κάνεις τίποτα. Πειθαρχία στο θέμα θα φάς αυτό έχω γενικά δεν έχω πειθαρχία στο να κάτσω να μαγειρέψω μόνος μόνος, να συνδιασω θερμίδες κλπ κλπ. 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Όντως τι δείκτη BMI έχεις; 41 κάι κάτι 1 ώρα πριν, Shadows είπε Aυτο που λες anorymous οσον αφορα με την ευκολια του taste n diet και επισης για το οτι προσπαθησες και μονος σου ειναι η απαντηση στο προβλημα σου. Το taste n diet μπορει να ναι αποτελεσματικο,σιγουρα θα ναι ακριβο σαν luxury,αλλα ειναι ''χαιδεμα'' για εναν ανθρωπο που αντιμετωπιζει διαταραχη βαρους,δεν διδασκει πειθαρχεια αλλα ουτε δινει και καποια εμπειρια οσον αφορα το τι πρεπει να φας και στο τι μπορεις να φας.Απλα δεχεσαι παθητικα το φαγητο και αφηνεις αλλο να κανει την δυσκολη δουλεια.Τι θα γινει αν δεν μπορεις να πας ομως για ενα χ διαστημα?Θα εξαρτιεσαι απο εκει? Κοίτα αν μπεις πιστεύω σε μια φόρμα και χάσεις και κάποια κιλά τότε το βλέπεις αλλιώς.
dimitris21gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Και εγώ πιστεύω ότι μια διαφορά θα την δεις αν από μόνο σου με κοινή λογική περιορίσεις το φαγητό απέξω και μειώσεις τις μερίδες που τρως σταδιακά. Δεν λέω να πεινάσεις, σιγά σιγά. Με τόσα λεφτά που λένε τα παιδιά παραπάνω την ημέρα, κατά την γνώμη μου, συμφέρει καλύτερα να πάρεις μια συνδρομή σε κοντινό σου γυμναστήριο, να κάνεις διάδρομο και τα πρώτα κιλά θα φύγουν πολύ ανώδυνα.
opcorsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 γραψε μας αυριο ποσα σου ειπαν και για τι ακριβως τυπε
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, opcorsa είπε γραψε μας αυριο ποσα σου ειπαν και για τι ακριβως τυπε ok θα γραψω , αν και πιστευω οτι στο καθενα λενε διαφορετικη τιμη 1 1
xgol Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην ακούς σε καμία περίπτωση το τι σου γράφει ο κάθε ανώνυμος σε ένα φόρουμ. Με BMI "41 και κάτι" χρειάζεσαι πλήρη ιατρικό έλεγχο και διερεύνηση της βέλτιστης επιλογής για απώλεια βάρους. Ούτε gilly diet, ούτε διατροφολόγους χωρίς ιατρική επίβλεψή, ούτε γυμναστήρια. Δε σε ξέρω και δε γνωρίζω το ιστορικό σου, αλλά σε κάθε περίπτωση άτομα με νοσογόνο παχυσαρκία που αποτυγχάνουν να χάσουν βάρος θέτουν τον εαυτό τους σε ολοένα αυξανόμενο κίνδυνο για μια πληθώρα νοσημάτων. Χρειάζεσαι άμεσα ιατρική βοήθεια, ζεις με μια ωρολογιακή βόμβα. Όλα γίνονται πάντως, μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό! Κάνε το πρώτο βήμα και όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από xgol 2
tonkpils Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, opcorsa είπε τρεξιμο και λιγο φαι τυπε... ετσι εχασα 40 κιλα εγω.. πριν αρκετα χρονια.. αλλα μιλαμε για ΠΟΛΥ τρεξιμο... γυρω στα 30 χλμ την ημερα... απο τα 134 στα 94 κιλα Την εβδομάδα κ πολλά είναι. Δεν εχουν όλοι τα ίδια γόνατα.
opcorsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, tonkpils είπε Την εβδομάδα κ πολλά είναι. Δεν εχουν όλοι τα ίδια γόνατα. ισχυει αυτο.. αν και εγω με περπατημα ξεκινησα και στα καλα μου οταν εγινα φυσιολογικος ετρεχα ...γυρω στα 5-6 χλμ καθε μερα κανονικο τρεξιμο... εκει να δεις ιδρωτα και θερμιδες 1
Anorymous Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, xgol είπε Μην ακούς σε καμία περίπτωση το τι σου γράφει ο κάθε ανώνυμος σε ένα φόρουμ. Με BMI "41 και κάτι" χρειάζεσαι πλήρη ιατρικό έλεγχο και διερεύνηση της βέλτιστης επιλογής για απώλεια βάρους. Ούτε gilly diet, ούτε διατροφολόγους χωρίς ιατρική επίβλεψή, ούτε γυμναστήρια. Δε σε ξέρω και δε γνωρίζω το ιστορικό σου, αλλά σε κάθε περίπτωση άτομα με νοσογόνο παχυσαρκία που αποτυγχάνουν να χάσουν βάρος θέτουν τον εαυτό τους σε ολοένα αυξανόμενο κίνδυνο για μια πληθώρα νοσημάτων. Χρειάζεσαι άμεσα ιατρική βοήθεια, ζεις με μια ωρολογιακή βόμβα. Όλα γίνονται πάντως, μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό! Κάνε το πρώτο βήμα και όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. κανω εξετασεις τακτικα μεχρι τωρα δεν εχω κατι εκτος λιγο ανεβασμενη χολυστερινη που το βλεπω λογικο, θελω να χασω βαρος ξερω οτι ειμαι σε δυσκολη θεση για αυτο θελω να δοκιμασω αυτο πριν παω σε βαριατρικη επεμβαση 57 λεπτά πριν, opcorsa είπε ισχυει αυτο.. αν και εγω με περπατημα ξεκινησα και στα καλα μου οταν εγινα φυσιολογικος ετρεχα ...γυρω στα 5-6 χλμ καθε μερα κανονικο τρεξιμο... εκει να δεις ιδρωτα και θερμιδες η καλυτερη γυμναστικη λογο βαρους που μου ειπαν για να μην καταπονω τις αρθρωσεις ειναι κολυμπι και το σκεφτομαι αρκετα
Vapir Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) παχύσαρκος και τρέξιμο? λολ επίσης ειμαι αυτή τη στιγμή σε σχολή διατροφολογίας κ οι καθηγήτριες μου δούλευαν σε τέτοιου είδους κέντρα αδυνατίσματος ...οπότε θα σου πω πως απλά κ αν έχεις λεφτά για πέταμα όχι δεν αξίζει. πήγαινε σε γιατρούς κ κάντο υπο την επίβλεψη ιδικού.Τρόποι να χάσεις βάρος υπάρχουν πολλοί , σωστός τρόπος ένας. Φαντάζομαι δε θες να καταλήξεις ένα σακούλι κόκαλα κ λίπος που απλά στα "χαρτιά" θα ειναι στα λογικά όρια για το ύψος σου, θες να γίνεις φυσιολογικός , λειτουργικός και υγιής. Επίσης να ξέρεις πως όταν χάσεις βάρος με σωστό τρόπο κ κοντρολάρεις για 1-2 χρόνια την διατροφή σου μετά δεν θα έχεις φόβο να ξαναπαχυνεις, η όρεξη για σκουπίδια κάθε μέρα και το γενικότερο out of control σκηνικό πάει περίπατο . απλά θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια , αν λες δε μ αρέσει αυτό , δε μ αρέσει το άλλο , θέλω να τρώω οτι βρω κάθε μέρα σε αλόγιστες ποσότητες κ να γουστάρω, βαριέμαι να κουνηθώ τότε απλά δεν διαλέγεις κ παίρνεις μαγικό χάπι κ μαγική συνταγή δεν υπάρχει , τα πράγματα ειναι πολύ απλά Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Vapir 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα