Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, αύριο έκλεισα ραντεβού για να πάω να μιλήσω με ενα διαιτολόγο απο την taste n diet γιατί έχω πολλά κιλά και προς το παρόν δεν θέλω να πάω να κάνω βαριατρική επέμβαση. Τι λέτε αξίζει έχει κάποιος από εδώ εμπειρία ?
lek88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχικά πρέπει να είσαι Συνειδητοποιημένος και να το έχεις πάρει απόφαση. Δεν αξίζει να μπεις σε τέτοια διαδικασία αν δεν είσαι έτοιμος ψυχολογικά! Θα αργήσεις πολύ να δεις αποτελέσματα... Δεν είναι κάτι εύκολο και γρήγορο. Θέλει πείσμα, επιμονή και υπομονή! Αξίζει να δοκιμάσεις να δεις πως θα πας αλλά παίζει ρόλο και ο/η διαιτολόγος πιστεύω. Δεν εχω προσωπική εμπειρία από διαιτολόγους γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ αλλά έχω φίλο που ταλαιπωρείται χρόνια. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από lek88 2
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Άμα είσαι διατεθιμένος και το έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τρόπο ζωής τότε ναι. Αν όχι δεν ξέρω τι νόημα έχει. Μιλώντας γενικά. Για τον συγκεκριμένο διαιτολόγο αυτής της εταιρείας δεν ξέρω
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Άμα είσαι διατεθιμένος και το έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τρόπο ζωής τότε ναι. Αν όχι δεν ξέρω τι νόημα έχει. Μιλώντας γενικά. Για τον συγκεκριμένο διαιτολόγο αυτής της εταιρείας δεν ξέρω Το έχω πάρει απόφαση έως ενα σημείο πολλά θα εξαρτηθούν από την γεύση τών φαγητών και την τιμή του προγράμματος.
lek88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Anorymous είπε Το έχω πάρει απόφαση έως ενα σημείο πολλά θα εξαρτηθούν από την γεύση τών φαγητών και την τιμή του προγράμματος. Εξαρτάται και από τον διαιτολόγο! Το κατά πόσο σου "γεμίζει το μάτι" και υπάρχει συνεννόηση 1
valkon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Είχα κάνει και τα έχασα όλα, μετά τα ξαναπήρα και τα έχασα μόνος μου. Η απάντηση είναι ότι δουλεύει αλλά μπορείς να το κάνεις μόνος σου με θερμίδες 4 1
opcorsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 τρεξιμο και λιγο φαι τυπε... ετσι εχασα 40 κιλα εγω.. πριν αρκετα χρονια.. αλλα μιλαμε για ΠΟΛΥ τρεξιμο... γυρω στα 30 χλμ την ημερα... απο τα 134 στα 94 κιλα 1
moure Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Νομίζω ότι είναι πολύ ακριβοί,καλύτερα μόνος σου με βοήθεια από έναν καλό διατροφολόγο αλλά θα πρέπει να ετοιμάζεις τα γεύματα μόνος σου. Ολα γίνονται πάντως αρκεί να υπάρχει θέληση.
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, valkon είπε Είχα κάνει και τα έχασα όλα, μετά τα ξαναπήρα και τα έχασα μόνος μου. Η απάντηση είναι ότι δουλεύει αλλά μπορείς να το κάνεις μόνος σου με θερμίδες το κανα μια εποχηη αλλα τα παρατησα γιατι κουραστηκα να πρεπει καθε μερα να δω τι θα φαω να ψωνισω να τα μαγειρεψω κλπ 15 λεπτά πριν, moure είπε Νομίζω ότι είναι πολύ ακριβοί,καλύτερα μόνος σου με βοήθεια από έναν καλό διατροφολόγο αλλά θα πρέπει να ετοιμάζεις τα γεύματα μόνος σου. Ολα γίνονται πάντως αρκεί να υπάρχει θέληση. και εγω αυτο φοβαμαι θα ρωτησω αυριο τιμη ελπιζω μην παθω κανενα εγκεφαλικο
keravnos21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Ειχα δουλεψει διανομεας πριν πολλα χρονια οταν ειχε πρωτοερθει στην ελλαδα, καθαρο φαγητο πρωτα απο ολα αλλα μικρες μεριδες χωρις σαλτσες κλπ, πιστευω καλυτερα να πας σε εναν διαιτολογο και να σου φτιαξει αυτος ενα προγραμμα θα σου ερθει και πιο οικονομικα.
papoys1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Anorymous είπε Το έχω πάρει απόφαση έως ενα σημείο πολλά θα εξαρτηθούν από την γεύση τών φαγητών και την τιμή του προγράμματος. Εκτός των άλλων πρέπει να το πάρεις απόφαση κομμένο με μαχαίρι το Anti-Fitness Thread Ούτε περαστικός από εκεί. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 58 minutes ago, Anorymous said: το κανα μια εποχηη αλλα τα παρατησα γιατι κουραστηκα να πρεπει καθε μερα να δω τι θα φαω να ψωνισω να τα μαγειρεψω κλπ και εγω αυτο φοβαμαι θα ρωτησω αυριο τιμη ελπιζω μην παθω κανενα εγκεφαλικο Έχω την εντύπωση πως δεν θα είναι κάτω από 12-15 ευρώ / ημέρα...
Muchacho Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή ξέρω κάποια που πέρασε από κάτι ανάλογο θα σου πω πως όχι.Ναι μεν σε βγάζουν από κόπο(που μόνο αυτό αξίζει) και τρως γευστικό φαγητό αλλά ουσιαστικά πληρώνεις υπερβολικά για μικρές μερίδες φαγητού.Οποιοδήποτε διαιτολόγος θα μπορούσε να σε βοθήσει και θα σου έρθει πιο οικονομικά.Πάντα αν υπάρχει θέληση από την μεριά σου.Εγώ σου προτείνω εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας(καλό θα ήταν να σε δει ένας γιατρός) και δεν βρίσκεσαι σε κάποιο περίεργο βάρος να ξεκινήσεις μόνος σου μία προσπάθεια που να περιλαμβάνει για αρχή περπάτημα,νερό,περπάτημα,μικρές μερίδες φαγητού(κομμένα τα γλυκά και οι περιτοί υδατάνθρακες) και σταδιακά να προχωρήσεις σε περισσότερο περπάτημα,περαιτέρω μειώση των θερμίδων και γυμναστική.Μικρά βήματα κάθε φορά... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Muchacho
Zerg13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δεν πρεπει να κανεις εξεταση αιματος εστω και στην taste n diet; Για να βγει το προγραμμα μετα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα