Konstantin77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δε σφουγγαρίζει η Α4. De2 V5 ή V7 για σφουγγάρισμα.
what_if Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 οταν λενε σφουγγαρισμα εννοουν να σταζει νερακι στο πατωμα (βαρυτητα κ μονο) κ να το σκουπιζει ενα πανακι μικροινων
taxudromos69 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Στις 13/3/2018 στις 6:51 ΜΜ, apotsi είπε Αυτή σφουγγαρίζει κιόλας, έτσι δεν είναι; Πόσο την πήρες αν επιτρέπεται και από πού; Έχεις ψηλά (1cm περίπου) χαλιά; σφουγγαριζει ναι , αλλα θα το ελεγα καλυτερα οτι σαν να κανει το πατωμα με το vetex . δεν ειναι βασικο κρητιριο αγορας διοτι ειναι απλα ενα πασαλημα για να φρεσκαρει τον χωρο αν βαλεις μεσα και λιγο απορυπαντικο. ( το σφουγγαρισμα δεν τον γλυτωνεις αν την παρεις ! χαχα) σε χαλια εναν ποντο ανεβαινει κανονικα , σε αυτα με μεγαλο πελο οχι και επισεις κολαει αρκετες φορες σε μαλακα χαλια που τσακιζουν πολυ ευκολα , ειχα ενα και το εβγαλα. την ειχα παρει απο gearbest , απο ευρωπαικη αποθηκη. μου ειχε βγει 159 ευρω και εκανε 12 μερες να ερθει με απλο ταχυδρομειο .
ababapanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Καλησπερα σας. σκεφτομαι την αγορα μιας ρομποτικης σκουπας ilife . Aλλα εχω χαθει απο τα πολλα μοντελα που υπαρχουν... Βλεπω ILIFE V3 , V5 , V5x , V5s , V7 , V7s pro κλπ... Δεν καταλαβαινω τι ουσιαστικες διαφορες εχουν μεταξυ τους . Θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει εστω μονολεκτικα ποια ειναι η καλυτερη απο τις παραπανω. Δεν συζηταμε καθολου για της XIAOMI γιατι παιζει στα διπλα χρηματα...
apotsi Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, ababapanos είπε Καλησπερα σας. σκεφτομαι την αγορα μιας ρομποτικης σκουπας ilife . Aλλα εχω χαθει απο τα πολλα μοντελα που υπαρχουν... Βλεπω ILIFE V3 , V5 , V5x , V5s , V7 , V7s pro κλπ... Δεν καταλαβαινω τι ουσιαστικες διαφορες εχουν μεταξυ τους . Θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει εστω μονολεκτικα ποια ειναι η καλυτερη απο τις παραπανω. Δεν συζηταμε καθολου για της XIAOMI γιατι παιζει στα διπλα χρηματα... Έχω παραγγείλει ήδη την V7s pro και την αναμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Έχει φύγει ήδη από Γερμανία. Μόλις παραλάβω, σας ενημερώνω.
what_if Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 εχω την a4s απο τοτε με το thread πολυ ευχαριστημενος θορυβο οχι δεν κανει πολυ ακομα κ στο turbo αλλα ειναι θεμα κ ποσο ευαισθητος ειναι καποιος με το θεμα 1
alex2310 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 57 λεπτά πριν, what_if είπε εχω την a4s απο τοτε με το thread πολυ ευχαριστημενος θορυβο οχι δεν κανει πολυ ακομα κ στο turbo αλλα ειναι θεμα κ ποσο ευαισθητος ειναι καποιος με το θεμα Κι εγώ το ίδιο. Να συμπληρώσω ότι την έχω σε πρόγραμμα κάθε μέρα στις 10 που λείπω να καθαρίζει... Για το θόρυβο, μονίμως στο max την έχω. Δεν είμαι εκεί βέβαια όταν δουλεύει, αλλά οι γείτονες δεν μου κάνανε παράπονα (ακόμα!) 1
ababapanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Τελικά οι διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα V5 και V7 ποιες ειναι? Τα μοντέλα που είναι pro και S είναι αυτά που έχουν και λειτουργία σφουγγάρισματος?
imvrios Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Για όσους έχετε σκούπα ρομπότ και κυρίως αν είναι μαζί και σφουγγαρίστρα: απαιτούνται και αναλώσιμα; Σκέφτομαι να αγοράσω μία (κυκλοφορεί μία προσφορά για τη σκούπα ρομπότ της Xiaomi) περισσότερο όμως επειδή με τραβάνε τεχνολογικά gadgets κάθε είδους. Δε την έχω πραγματικά ανάγκη γιατί έχουμε μία πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα της Siemens, η οποία καθαρίζει πολύ γρήγορα και έχουμε και ηλεκτρική σφουγγαρίστρα ατμού. Αν δεν υπάρχουν αναλώσιμα ή στοιχίζουν σε λογικά πλαίσια, , θα προχωρήσω. Αλλά αν τα αναλώσιμα κοστίζουν σημαντικό ποσό σε ετήσια βάση, τότε μάλλον όχι.
Sebu Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Αναμεσα στην Α4S Και την V7S ποια προτεινετε μονο για σκουπισμα, οχι πιτσιλοσφουγγαρισμα. Βλεπω οτι η πρωτη εχει σχεδον διπλασια αναρρόφηση που ειναι κ το βασικο. Ειναι στα 950-1000 Pa ονομαστικα εναντι 400-600 της δευτερης
apotsi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Ήρθε χθες η iLife v7s pro. Την ονομάσαμε και εμείς Πόπη... Προς το παρόν φαίνεται πολύ καλή, όσο προλάβαμε να την χρησιμοποιήσουμε. Βρήκαμε τις αδυναμίες της (κρόσια, μακριές κουρτίνες, loose καλώδια φορτιστών, κτλ). Θόρυβο δεν κάνει καθόλου. Δεν δοκιμάδσαμε ακόμα σφουγγάρισμα (όσο μπορείς να το πεις σφουγγάρισμα).
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Για σπίτι που έχει μάρμαρο και ξύλο μόνο στα υπνοδωμάτια θα κάνει δουλειά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις