Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τις απλες χωρις πολλα κολπα αλλα αποτελεσματικες ρομποτικες σκουπες, προτεινομενη αγορα απο πολλους για κατι οικονομικο αλλα καλο ,καλη για μοκετες - χαλια, χωρις σφουγγαρισμα ,με δυνατη αναρροφηση κ περιστροφική βουρτσα (περα απο τις 2 μπροστα πλευρικες) που οι περισσοτερες δεν εχουν, καλη αυτονομια επισης (περιπου 2μιση ωρες)

η τιμη ειναι νορμαλ αλλα ειναι απο ευρωπαικη αποθηκη (οσο κανει δλδ κ στο κινεζικο store) με φθηνα μεταφορικα , γρηγορη παραλαβη κ εννοειται χωρις φοβο τελωνειου με 5€ dhl

https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_615997.html?wid=89

manual

http://www.ilife-innovation.com/upload/file/contents/2017/05/5912d89ed97d0.pdf

κριτικες κ amazons choice στο αμερικανικο

https://www.amazon.com/ILIFE-A4s-Robot-Vacuum-Cleaner/dp/B01N9P4NH5/ref=sr_1_3/130-0133647-8097350?ie=UTF8&qid=1520849542&sr=8-3&keywords=ILIFE+A4S#customerReviews

reviews

https://www.youtube.com/results?search_query=ilife+a4s+review

Επεξ/σία από what_if
  • Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, denthnpalevw είπε

Την έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου. Και η γυναίκα πίνει νερό στο όνομα της. 

πριν 2 χρονια πρεπει να εχετε την a4 ,η a4s ειναι λιγο βελτιωμενη κυριως σε μπαταρια ,περιπου 2 μιση ωρες κ ισως λιγο στις δυνατοτητες προγραμματων καθαρισμου κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, denthnpalevw είπε

Αν θα μπορούσες ένα σύντομο review -εντυπώσεις θα σου ήμουν ευγνώμων... Χτυπάει τελικά σε έπιπλα ή σταματάει; Έχω δει φίλου δεν θυμάμαι μάρκα μια 200άρα από amazon Γερμανίας την είχε πάρει που κουτουλάει συνεχώς στα πόδια από τις καρέκλες και τα τραπέζια... Βέβαια εκείνου είναι αρκετά σκούρα... Χαλί δεν έχω δεν με νοιάζει, όμως γενικά προτείνεις; Όντως διατηρεί καθαρό σπίτι το φιρφιρίκι; Είναι βοήθεια για να γλιτώνουμε κάθε τόσο το κυριακάτικο σκούπισμα (δεν είναι και γκαρσονιέρα έχει δουλίτσα) και να πηγαίνουμε βόλτα τα παιδιά μας; Χρόνος φόρτισης; Τα βουρτσάκια καθαρίζονται σχετικά εύκολα; Ανταλλακτικά βρίσκεις εύκολα; Μόνο στο gearbest ή και τίποτα amazon κλπ; Σε επριξα στις ερωτήσεις όμως καλό το review αλλά διαφορετικό να σου πει ένας που έχει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

θα σου πω οτι ξερω επειδη το εψαξα αρκετα 

εχει αισθητηρες μπροστα οποτε δεν κοπαναει ευκολα εκτος απο τπτ λιγνα ποδια καρεκλων κ σε γωνιες ισως αλλα κ παλι δεν κανει ζημια γιατι εχει οπως ολες προφυλακτηρα με ελατηριακια μπροστα

επισης δεν θα πεσει απο σκαλοπατια η απο υψος γιατι εχει αισθητηρα

στο μαυρο χρωμα εχουν ολες προβλημα κ αν περασουν απο πανω κολλανε κ κανουν σβουρες

ολες αυτες ειναι για συντηρηση ,δλδ δεν θα σου τραβηξουν ολη την βρωμια σε χαλια πχ γιατι δεν εχουν δυναμη οπως μια κανονικη σκουπα ,σε ξυλινο πατωμα γυμνο η σε πλακακι ειναι μια χαρα

η συγκεκριμενη επειδη ειναι χαμηλη σε υψος τρυπωνει ακομα κ κατω απο καναπεδες κλπ 

δεν εχει laser ,ουτε χαρτογραφει τον χωρο ,κινειται περιπου στην τυχη με καποιους αλγοριθμοθς fuzzy logic αλλα ακομα κ ετσι περα δωθε 2μιση ωρες κανει καλη δουλεια οπως λενε

δεν θα σου καθαρισει τα παντα ,ισως να χασει γωνιες κλπ ,ενα 95% θα ειναι οκ ομως

γενικα ειναι δυνατη με καλη διαρκεια μπαταριας ,δεν κολλα πουθενα ακομα κ σε ανεβοκατεβασμα ψηλων χαλιων κλπ ,λιγο μαζεμα τα καλωδια θελει

ανταλλακτικα εχει κ απο ebay k gear k amazon κ δεν ειναι ακριβα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Αν θα μπορούσες ένα σύντομο review -εντυπώσεις θα σου ήμουν ευγνώμων... Χτυπάει τελικά σε έπιπλα ή σταματάει; Έχω δει φίλου δεν θυμάμαι μάρκα μια 200άρα από amazon Γερμανίας την είχε πάρει που κουτουλάει συνεχώς στα πόδια από τις καρέκλες και τα τραπέζια... Βέβαια εκείνου είναι αρκετά σκούρα... Χαλί δεν έχω δεν με νοιάζει, όμως γενικά προτείνεις; Όντως διατηρεί καθαρό σπίτι το φιρφιρίκι; Είναι βοήθεια για να γλιτώνουμε κάθε τόσο το κυριακάτικο σκούπισμα (δεν είναι και γκαρσονιέρα έχει δουλίτσα) και να πηγαίνουμε βόλτα τα παιδιά μας; Χρόνος φόρτισης; Τα βουρτσάκια καθαρίζονται σχετικά εύκολα; Ανταλλακτικά βρίσκεις εύκολα; Μόνο στο gearbest ή και τίποτα amazon κλπ; Σε επριξα στις ερωτήσεις όμως καλό το review αλλά διαφορετικό να σου πει ένας που έχει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να σου πω εγώ για τη V5s που έχω, φαντάζομαι δε θα έχει τόσες διαφορές με αυτήν του θέματος.. Για χαλιά, αν είναι από αυτά με τις μακριές "τρίχες" δεν κάνει, γιατί πιάνονται εκεί τ βουρτσάκια και πρέπει να τα ξεμπερδέψεις. Χρόνο φόρτισης δε σε πολυνοιάζει νομίζω, εγώ την αφήνω όλο το βράδυ, αλλά δεν ξέρω πόσο χρειάζεται... Φτάνει πάντως για καλό σκούπισμα ενός διαμερίσματος ο χρόνος που κρατάει η μπαταρία της. Τα βουρτσάκια καθαρίζονται πολύ εύκολα. Ανταλλακτικά εγώ από gearbest είχα πάρει, μα δε χρειάζονται συχνά αλλαγή θαρρώ....Σε έπιπλα κλπ κουτουλάει , αλλά με χαμηλή ταχύτητα, και έχει και ένα πλαστικό σαν "προφυλακτήρα" μπροστά...

Εμένα που τη βάζω 1 φορά τη βδομάδα, γεμίζει το "κουτάκι" που αποθηκεύει τα σκουπίδια-σκόνη, οπότε κάνει αρκετά τίμια δουλίτσα...ΑΛΛΑ δε χαρτογραφεί το χώρο, κινείται ψιλοτυχαία σε αυτόν....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά φαντάζομαι για χαρτογράφηση του χώρου πάμε σε τίποτα xiaomi που βέβαια έχουν και σχεδόν διπλάσια τιμή έτσι δεν είναι; Επίσης γιατί δεν προτείνουμε την αποθήκη G-W-16 που έχει λίγο χαμηλότερη τιμή; Βγαίνουν περισσότερα τα μεταφορικά;

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, denthnpalevw είπε

Σκέφτομαι και εγώ να την κάνω δώρο αλλά. Σε τι χώρο την έχετε βάλει; Σε ένα χώρο όπου έχει παράλληλα πάτωμα με χαμλιά και χωρίς μπορεί να κάνει δουλειά; Η πρέπει ξεχωριστά να την βάζεις στα χαλιά και ξεχωριστά στο πάτωμα ;

Αναφορά σε κείμενο

Καλά φαντάζομαι για χαρτογράφηση του χώρου πάμε σε τίποτα xiaomi που βέβαια έχουν και σχεδόν διπλάσια τιμή έτσι δεν είναι; Επίσης γιατί δεν προτείνουμε την αποθήκη G-W-16 που έχει λίγο χαμηλότερη τιμή; Βγαίνουν περισσότερα τα μεταφορικά;

Ναι

17 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Και αυτή εδώ κουτουλάει

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.

κατοχος της v7s pro εδω και εναν μηνα .

θα το πω απλα , αν σημερα γινει κατι και μου χαλασει , μεσα στην επομενη ωρα εχω παραγγειλει ξανα.

80 τετραγωνικα σπιτι με σκυλο και γυναικα μεσα.

θα παει στο 95% του σπιτιου και θα μαζεψει 95 % απο τριχες , σκονες, σκουπιδακια , αναπτηρες , ζαρια , βιδες και οτι μικροπραμα μπορειτε να φανταστειτε.

δεν ξερω ποση ωρα κανει να σκουπισει ολοκληρο τον χωρο διοτι παντα ξεκιναει οταν ειμαι στην δουλεια (πιστευω 1,5 ωρα ) , κανει αυτο που πρεπει και γυρναει στην βαση της.

αδειασμα το κουβαδακι καθε μερα και τελειωσες.

δεν ανεβαινει σε χαλια με μεγαλα κροσια αλλα τις κλασσικες μοκετες τις κανονιζει αξιοπρεπως.

πριν εβαζα ηλεκτρικη καθε δευτερη μερα , τωρα βαζω καθε βδομαδα και μαζευω πολυ πιο λιγα απ οτι την δευτερη μερα χωρις την ποπη.( ετσι την ονομασαμε )

• Like 5
Δημοσ.

Επειδη αρκετοι αναφερετε πως παει στο 95% του σπιτιου, αν το σπιτι εχει αρκετες πορτες και διαδρομους, θα μπει μεσα σε ολα τα δωματια;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν το σπιτι ειναι φλατ ναι θα παει παντου αλλα οπως εχω γραψει πολλες φορες, κινειται στα τυφλα κ ημιραντομ

ακομα κ ετσι ομως η δουλεια γινεται 

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε εδώ ένα βίντεο του πώς κινείται το προηγούμενο μοντέλο έναντι του Xiaomi 1ης γενιάς (έχει βγει και 2ης) που είναι από τα πιο προηγμένα και μαζί με τα Neato και τα Samsung απ'τα καλύτερα που κυκλοφορούν.
Σίγουρα δεν είναι έξυπνο, δεν έχει λέιζερ κοκ, όμως για τα χρήματά του είναι μία πολύ καλή επιλογή το ilife...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το συζηταμε το xiaomi ειναι καλυτερο σε ολα ,αλλα οχι τοσο καλυτερο για να δωσεις 200€ επιπλεον ,ετσι νομιζω εγω

ενα 5% καλυτερο καθαρισμα δεν δικαιολογει τοση χρηματικη διαφορα

επισης το τεστ αυτο εχει ενα λαθος ,το ilife αποφευγει την βαση του σε μια ακτινα περιμετρικα οποτε χωρις την βαση θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα

εκει που υπερεχει το xaiomi ειναι στον χρονο καθαρισματος αλλα αυτο ειναι αδιαφορο για καποιον βαζει το ilife να δουλευει κ φευγει

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.
6 ώρες πριν, taxudromos69 είπε

κατοχος της v7s pro εδω και εναν μηνα .

θα το πω απλα , αν σημερα γινει κατι και μου χαλασει , μεσα στην επομενη ωρα εχω παραγγειλει ξανα.

80 τετραγωνικα σπιτι με σκυλο και γυναικα μεσα.

θα παει στο 95% του σπιτιου και θα μαζεψει 95 % απο τριχες , σκονες, σκουπιδακια , αναπτηρες , ζαρια , βιδες και οτι μικροπραμα μπορειτε να φανταστειτε.

δεν ξερω ποση ωρα κανει να σκουπισει ολοκληρο τον χωρο διοτι παντα ξεκιναει οταν ειμαι στην δουλεια (πιστευω 1,5 ωρα ) , κανει αυτο που πρεπει και γυρναει στην βαση της.

αδειασμα το κουβαδακι καθε μερα και τελειωσες.

δεν ανεβαινει σε χαλια με μεγαλα κροσια αλλα τις κλασσικες μοκετες τις κανονιζει αξιοπρεπως.

πριν εβαζα ηλεκτρικη καθε δευτερη μερα , τωρα βαζω καθε βδομαδα και μαζευω πολυ πιο λιγα απ οτι την δευτερη μερα χωρις την ποπη.( ετσι την ονομασαμε )

Αυτή σφουγγαρίζει κιόλας, έτσι δεν είναι; Πόσο την πήρες αν επιτρέπεται και από πού; 

Έχεις ψηλά (1cm περίπου) χαλιά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...