Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας....

Εδώ και λίγες μέρες περίπου στο iphone 5s που έχω μου κολλάει το Facebook αλλά και το messenger.

Στο fb συγκεκριμένα εκεί που βλέπει κάτι ξαφνικά παγώνει και μετά κάνει κάτι τρελά πάνω κάτω.

Μετά από λίγο επανέρχεται.

Έχω κάνει απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και στα 2 αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς κάτι αντίστοιχο? Καμία ιδέα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πέταξε τα από το κινητό σου και να μπαίνεις μέσω browser το κινητό σου θα πετάει και θα κρατάει και ποιο πολύ η μπαταρία σου . 

Το Fb είναι από τις ποιο κακό γραμμένες εφαρμογές .

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε

Πέταξε τα από το κινητό σου και να μπαίνεις μέσω browser το κινητό σου θα πετάει και θα κρατάει και ποιο πολύ η μπαταρία σου . 

Το Fb είναι από τις ποιο κακό γραμμένες εφαρμογές .

Συμφωνώ απόλυτα. Facebook από browser  + για μηνύματα το messenger lite

Πλέον στους περισσότερους browsers υπάρχει η δυνατότητα ειδοποιησεων στην αρχική οθόνη όταν έχεις κάποιο notification στο Facebook. Θα γλυτώσει και τα κολλήματα της επίσημης εφαρμογής και δεν θα φεύγει τόσο γρήγορα η μπαταρία. 

Γεννικα είναι όλο προβλήματα η επίσημη εφαρμογή συν ότι κολλαει η συσκευή ολόκληρη. 

Δημοσ.

Αυτό σκεφτόμουν να κάνω....

Να δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω το Facebook  από κάποιο browser...

Οσο αφορά το messenger lite δεν το είχα ακούσει!!! Στην αναζήτηση που κάνω στα Apps δεν μου βγάζει κάτι.

messenger lite λέγετε το app?

Σαν browser προτείνεται καλύτερα τον firefox ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ κ πάλι

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, cskl είπε

Οσο αφορά το messenger lite δεν το είχα ακούσει!!! Στην αναζήτηση που κάνω στα Apps δεν μου βγάζει κάτι.

Ευχαριστώ κ πάλι

Απ όσο θυμάμαι το messenger lite είναι διαθέσιμο μόνο στο Play Store και όχι στο Apple Store

Μια εναλλακτική (Δεν την έχω κάνει χρήση ακόμα) είναι το Friendly for Facebook με πολλές λειτουργίες όπου ενσωματώνει και το Facebook αλλά και το Messenger. 

Έχει γενικώς αρκετές καλές αξιολογήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cskl είπε

Ευχαριστώ κ πάλι

Ναι messenger lite λέγεται!! Νόμιζα πως υπάρχει και για ios αυτό.. Αν δεν υπάρχει, βρες κάποιο παρόμοιο που να είναι για μηνύματα Facebook!! 

Δημοσ.

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω Friendly For Facebook!!!Ισως να θυμίζει το skin παλαιότερες εκδόσεις Facebook αλλά θα κερδίσει χώρο,ταχύτητα κλπ προβλήματα του Facebook/messenger!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...