Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 1 - 2  προειδοποιητικά κολλήματα στα οποία δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία ο υπολογιστής δεν ξαναάνοιξε. Μου ζητούσε boot device και μέσα στο BIOS δεν φαινόταν ο SSD. Άλλαξα καλώδια και πειραματίστηκα με ρυθμίσεις στο BIOS αλλά τίποτα. 

Τώρα έχω εγκαταστήσει πρόχειρα Win7 σε έναν HD και έβαλα ως δεύτερο τον SSD εκεί. Πάλι ανύπαρκτος σε explorer και BIOS. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να διαβάσει τα αρχεία του και να αντιγράψω κάποια που χρειάζομαι;

αν είναι να το κλάψουμε κάντε μια πρόταση για 250 άρη ή λίγο μεγαλύτερο

Δημοσ.

Εάν δεν στον βγάζει ούτε από Computer Management: Disk Management , τότε είναι λίγο άσχημα τα πράγματα... 

Για προσπάθεια επαναφοράς αρχείων δοκίμασε Recuva και EaseUS Data Recovery.

Για καινούρια αγορά ssd δίσκου νομίζω το όνομα 850 evo της samsung τα λέει όλα  :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, kormos είπε

Samsung evo;; 1/3 που έχω στο 6μηνο off :rolleyes:

Mushkin, Crucial θα έλεγα...

Έχω βάλει τον evo σε πολλά μηχανήματα γνωστόν χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Το συμπέρασμα ποιο είναι? Καλός ή κακός?

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε

Έχω βάλει τον evo σε πολλά μηχανήματα γνωστόν χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Το συμπέρασμα ποιο είναι? Καλός ή κακός?

Για εμένα κακός όταν στο 6μηνο βγήκε off... Ενώ έχω Mushkin σε μηχάνημα 3 χρόνια απροβλημάτιστο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ένας βγήκε off έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι κακός? Άρα αν σου βγάλει και ένας Mushkin πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας Crucial πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας OCZ πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας Plextor πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας Sanddisk πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός Άρα αν σου ..........................................

Καταπληκτικό συμπέρασμα.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Επειδή ένας βγήκε off έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι κακός? Άρα αν σου βγάλει και ένας Mushkin πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας Crucial πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας OCZ πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας Plextor πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός. Άρα αν σου βγάλει και ένας Sanddisk πρόβλημα θα είναι και αυτός κακός Άρα αν σου ..........................................

Καταπληκτικό συμπέρασμα.

Φυσικά και είναι όταν οι πολυφημισμένοι "απροβλημάτιστοι" δίσκοι βγαίνουν off σε τέτοιο χρονικό διάστημα όταν τρέχουν μόνο ένα OS. 

Και επειδή μιλάς υποθετικά, αν θααααα το συζητάμε τότε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Φυσικά και είναι όταν οι πολυφημισμένοι "απροβλημάτιστοι" δίσκοι βγαίνουν off σε τέτοιο χρονικό διάστημα όταν τρέχουν μόνο ένα OS. 

Και επειδή μιλάς υποθετικά, αν θααααα το συζητάμε τότε!

δεν βγαίνουν off, ο δικός σου βγήκε off. Kαταλαβαινεις βέβαια ότι αν σε εσενα έκατσε ο 1/100, 1/1000, 1/100.000 που έχει πρόβλημα, αυτομάτως δεν κάνει τη σειρά κακή , έτσι?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, EddieObscurant είπε

δεν βγαίνουν off, ο δικός σου βγήκε off. Kαταλαβαινεις βέβαια ότι αν σε εσενα έκατσε ο 1/100, 1/1000, 1/100.000 που έχει πρόβλημα, αυτομάτως δεν κάνει τη σειρά κακή , έτσι?

1/3 κρίνεται άκυρος για εμένα. Οι απόψεις διίστανται πάντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...