Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απόψε μου ήρθε μήνυμα από το 54578 το οποίο με ενημέρωνε ότι γράφτηκα κάπου και ότι για να σταματήσω πρέπει να στείλω μήνυμα "BVG STOP" στο 54444.

Επειδή δεν είχα βάλει κάπου τον αριθμό αλλά και στην υποθετική περίπτωση που κάποιος άλλος το είχε κάνει (τυχαία) θα έπρεπε να υπάρχει επιβεβαίωση τηλεφώνησα στην εταιρία μου (wind). Μου είπε να στείλω STOP στο 1213 (φραγή σε όλα τα 5ψηφια που χρεώνουν) και με ρώτησε από ποιο νούμερο μου έστειλαν μήνυμα. Όταν το ανέφερα (54578) μου είπε ότι το συγκεκριμένο δεν έχει χρέωση και ίσως οι οδηγίες που μου έστειλαν (δηλαδή μήνυμα στο 54444) να προκαλούσαν εγγραφή (πράγμα που πέρασε και εμένα από το μυαλό μου).

Δημοσ.

Συνέχεια, ψάχνοντας το θέμα είδα ότι για να γίνει εγγραφή μέσω του διαδικτύου θα πρέπει να μου στείλουν ένα pin το οποίο θα πρέπει να το καταχωρίσω στην ιστοσελίδα τους, πράγμα που ποτέ δεν έγινε. Δε γίνεται κάποιος να βάλει τυχαία ένα νούμερο και να εγγράψει κάποιον άλλο, θα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση. Συνεπώς η εταιρία-πάροχος έδρασε παράνομα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

σήμερα 30 οκτωμβρίου μου ήρθε μήνυμα απο το 54578 στις 4 (!!!) τα ξημερώματα !! αν εχουν το θεο τους , με εναν κωδικό και καλα να μπω και να συνεχίσω την εγγραφή μου , εννοείται πως δεν απάντησα και μπλοκαρα τον αριθμό αυτον , δεν με χρέωσε . προσοχή , σε καμια περιπτωση μην απαντήσετε σε αυτα τα μηνύματα.

Δημοσ.
1 hour ago, Oliver93 said:

σήμερα 30 οκτωμβρίου μου ήρθε μήνυμα απο το 54578 στις 4 (!!!) τα ξημερώματα !! αν εχουν το θεο τους , με εναν κωδικό και καλα να μπω και να συνεχίσω την εγγραφή μου , εννοείται πως δεν απάντησα και μπλοκαρα τον αριθμό αυτον , δεν με χρέωσε . προσοχή , σε καμια περιπτωση μην απαντήσετε σε αυτα τα μηνύματα.

IMG_4368.JPG.6bec25fa7217e7a967e7bbc48e8466b2.JPG

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ιδιο συνεβη και σε εμένα! Μου στειλαν πριν 10 μερες περιπου ενα sms καλεσα να δω τι συμβαινει μου παν πως καποιος εβαλε τον αριθμο μου αν δεν το εκανα εγω σε παραθυρο στο ιντερνετ και πως δεν χρειαζεται να κανω κατι μιας και δεν εχω εγγραφει με το να βαλω το πιν που μου εστειλαν. Ομως λιγες μερες αργοτερα 3 την νυχτα μου ξαναερχεται πιν ενω κοιμομουν. Και πριν απο λιγο το ιδιο!!!!! Καθε λιγες μερες και sms ! Ελεος δηλαδη !

Δημοσ.

Το ιδιο και σε εμενα. Ηρθαν 4 μνμ απο το 54970 και μαζι με το μνμ stop που αναγκαστηκα εστειλα χρεωθηκα 11,22€.

Η cosmote ξερετε τι μου απαντησε? Δεν παει ο νους σας.

Στο συμβολαιο σας λεει (και ολα του ανιποψιαστου κοσμακη ) υπαρχει ορος οτι ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ μνμ απο 5ψηφια νουμερα!!!!

Καταλαβατε τωρα το παιχνιδι πως παιζεται? Το τι εγινε στο τηλ δεν φανταζεσται .Επισης μου ειπαν πως ΘΑ το δουν και ΑΝ γινεται ΙΣΩΣ η χρεωση σας αφαιρεθει.

Μολις πριν 5 λεπτα εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ  . Οτι και να γινει δεν θα το αφησω . Εχω συγγενικο προσωπο σε δικηγορο σε μεγαλο δικ γραφειο και θα το κυνηγισω οσο παει.

Σε αυτο το μπουρδελο το κρατος καμια προστασια για το πολιτη.Ο καθε απατεωνας βγαζει λεφτα εις βαρος μας χωρις να τον ενοχλει κανεις

Δημοσ.

Μου ειχε ερθει και εμενα τετοιο μηνυμα , δεν απαντησα , εκανα διαγραφη αμεσως , και την επομενη μερα φραγη στα πενταψηφια και τελος , ελπιζω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ την πάτησα μάγκες. Μου είχε έρθει ένα τέτοιο μήνυμα,  φυσικά δεν απάντησα αλλά το έβαλα στα ανεπιθύμητα. 

Μου ήρθε ο λογαριασμός συν 220€ !

Η Vodafone μου λέει να τους κυνηγήσω εγώ. Είναι ανεπίτρεπτο κάτι τέτοιο από την Vodafone. 

Δημοσ.

Προσοχη γιατι στα συμβόλαια γραφουν οτι δεχεσαι "υπηρεσιες" -δηλαδη υπερογκες χρεωσεις- και απο τις σειρες αριθμων που  το  αποκρυπτουν επιμελως . Επισης τα call centers ειναι οι ιδιοι η συνεργατες τους και το οργιο χρεωσεων συνεχιζεται - στο παιχνιδι  και ολα τα "helpdesk" με αναμονες για να γραφει η ταριφα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...