fingolfingr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εμενα μου ερχονται συχνα τετοια (οταν αλαζω παροχο) χωρις να εχω κανει τιποτε. Η σωστη και μονιμη λυση ειναι να παρεις τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων του παροχου σου και να ζητησεις φραγη ολων των εισερχομενων μυνηματων που προβλεπουν χρεωση. Μια φορα και ισχυει για παντα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο Σωστή λύση είναι. Μόνιμη.... δεν ξέρω. Από ότι ακούω εφόσον ενεργοποιείς την φραγή από τον πάροχο δεν λαμβανεις πια τέτοια SMS. Αν όμως στείλεις εσύ μήνυμα σε νουμερα από αυτές τις αριθμοσειρές τότε η φραγή αφαιρείται και λαμβανεις ξανα κανονικά. Λογικά μηνυματα προς deals for you ή πχ χαμόγελο του παιδιου είναι σε καποια λιστα εξαιρεσης για να μην συμβαίνει αυτό.
lek88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Σωστή λύση είναι. Μόνιμη.... δεν ξέρω. Από ότι ακούω εφόσον ενεργοποιείς την φραγή από τον πάροχο δεν λαμβανεις πια τέτοια SMS. Αν όμως στείλεις εσύ μήνυμα σε νουμερα από αυτές τις αριθμοσειρές τότε η φραγή αφαιρείται και λαμβανεις ξανα κανονικά. Λογικά μηνυματα προς deals for you ή πχ χαμόγελο του παιδιου είναι σε καποια λιστα εξαιρεσης για να μην συμβαίνει αυτό. Ναι στο deals for you μπορεί να γίνει εξαίρεση αν το ζητήσεις.
SeNNinhA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορεις να βαλεις οποια εξαιρεση θελεις. Δεν απενεργοποιείται ομως η φραγή αυτοματα. Πρεπει να το ζητησεις.
fingolfingr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ το αναφέρω γιατί γνωστός με κινητό στην cyta εβαλε φραγή και σταματησαν. Όταν όμως λίγο καιρό μετα εστειλε ο γιος τους σε ενα 54xxx ξεκινησαν να ερχονται ξανα. Και αυτό είχε ενημερωθεί εξ αρχής. Δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει μόνο για την cyta ή και για την vodafone (που στην ουσία της δίνει υπηρεσίες)
lek88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μπορεις να βαλεις οποια εξαιρεση θελεις. Δεν απενεργοποιείται ομως η φραγή αυτοματα. Πρεπει να το ζητησεις. Όντως η φραγή δεν απενεργοποιειται αυτόματα. Αλλά δεν μπορείς να βάλεις εξαίρεση όποιον αριθμό θες. Μόνο αν αυτός ο 5ψηφιος είναι υπηρεσία του παροχου σου μπορείς να τον εξαιρέσεις.
tommybertsen Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Νεκρανασταίνω το νήμα, γιατί μου ήρθε ένα παρόμοιο μήνυμα στο κινητό από το 54578, και στη συνέχεια από το 54444. Δεν φαίνεται να χρεώθηκα (είναι καρτοκινητό και είχα 2€ και τόσα έχω ακόμα), αλλά φαίνεται να λένε πως "έχω γραφτεί και έχω το τάδε PIN - όπως στου TS - και στείλε το τάδε για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία" , πράγμα που δεν θα κάνω γιατί δεν έχω ενεργοποιήσει απολύτως τίποτα. Κάποια ιδέα; Θυμάμαι πως χρέωναν παλιότερα χωρίς κάποια συγκατάθεση. Αν δω κάτι περίεργο θα στείλω σε ΕΕΤΤ και ίσως δοκιμάσω να καλέσω αυτό το τηλέφωνο (το ίδιο με του TS είναι). Η απορία μου είναι... Μα καλά, τόσα χρόνια, δεν τους έχουν μπαγλαρώσει; Τι περιμένουν;
Amix Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Ελαβα και εγω σημερα SMS απο 54578 . Δεν εχω λεφτα στην καρτα για αυτο δεν ξερω αν προσπαθησαν να με χρεωσουν. Θα φανει λογικα στην επομενη ανανεωση. Προς το παρων ζητησα φραγη πενταψηφιων αριθμων απο την Vodafone. Δεν εχω συμπληρωσει τον αριθμο κινητου μου καπου. Βλεπω πως την εχουν πατησει αρκετα ατομα. Που βρηκαν το τηλεφωνο μου και πως εγινα συνδρομιτης χωρις εγω να κανω κατι ;
lek88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Amix είπε Ελαβα και εγω σημερα SMS απο 54578 . Δεν εχω λεφτα στην καρτα για αυτο δεν ξερω αν προσπαθησαν να με χρεωσουν. Θα φανει λογικα στην επομενη ανανεωση. Προς το παρων ζητησα φραγη πενταψηφιων αριθμων απο την Vodafone. Δεν εχω συμπληρωσει τον αριθμο κινητου μου καπου. Βλεπω πως την εχουν πατησει αρκετα ατομα. Που βρηκαν το τηλεφωνο μου και πως εγινα συνδρομιτης χωρις εγω να κανω κατι ; Σε κάνουν αυτοί χωρίς να κάνεις εγγραφή κάπου. Η μόνη λύση ήταν αυτή που έκανες με την φραγή.
takis1964 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Kαι σε εμενα χθες,εκανα τα ιδια για φραγη μεσω vodafone app live chat εξυπηρετηση πελατων
JOHN ONLY Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) KΩΔIKOΣ PIN: 7364 ΠAPOXOΣ: DIMOCO.THΛEΦΩNO: 2103009942.XPEΩΣH:2.08EYPΩx3SMS=6.24EYPΩ/EBΔOMAΔA ΣYN TYXON TEΛH KINHTHΣ ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA PLAYLAND. Μου ήρθε το παραπάνω μήνυμα και όταν το άνοιξα ήρθαν κι άλλα και είδα ότι χρεωθηκα... Εγγραφή δεν έκανε ποτέ σε καμία υπηρεσία ούτε έβαλα πουθενά τον αριθμό μου. Τι ενέργειες πρέπει να κάνω; KAΛΩΣHΛΘEΣ ΣTH PLAYLAND! DIMOCO THΛ:2103009942 XPEΩΣH:2.08EYPΩx3SMS=6.24EYPΩ/EBΔ TYXON TEΛH KINHTHΣ ΔIAΓP: LAND STOP ΣTO 54003 ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA Αυτό είναι το επόμενο μήνυμα. Αν στείλω stop δεν είναι σαν να αποδέχομαι ότι γράφτηκα; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από JOHN ONLY
fingolfingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε KΩΔIKOΣ PIN: 7324 ΠAPOXOΣ: DIMOCO.THΛEΦΩNO: 2103009942.XPEΩΣH:2.08EYPΩx3SMS=6.24EYPΩ/EBΔOMAΔA ΣYN TYXON TEΛH KINHTHΣ ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA PLAYLAND. Μου ήρθε το παραπάνω μήνυμα και όταν το άνοιξα ήρθαν κι άλλα και είδα ότι χρεωθηκα... Εγγραφή δεν έκανε ποτέ σε καμία υπηρεσία ούτε έβαλα πουθενά τον αριθμό μου. Τι ενέργειες πρέπει να κάνω; KAΛΩΣHΛΘEΣ ΣTH PLAYLAND! DIMOCO THΛ:2103009942 XPEΩΣH:2.08EYPΩx3SMS=6.24EYPΩ/EBΔ TYXON TEΛH KINHTHΣ ΔIAΓP: LAND STOP ΣTO 54003 ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA Αυτό είναι το επόμενο μήνυμα. Αν στείλω stop δεν είναι σαν να αποδέχομαι ότι γράφτηκα; Το καλύτερο που εχεις να κανεις είναι να μιλήσεις με τον παροχο σου για να σου κανει φραγή σε sms από 5ψηφια.
Diablo- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μια απο τα ιδια και σε μενα.2 μυνηματα απο το 54003 και 2 απο το 54578 σε καρτοκινητο f2go. Αλλα μαλλον τα τσακαλια πλεον παιζουν σε αλλο level.Με χρεωσαν 8+ ευρω χωρις καν να ανοιξω τα μυνηματα.Ενα μεγαλο μπραβο στους παροχους ..τιποτα αλλο. 1
fingolfingr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 50 λεπτά πριν, Diablo- είπε Μια απο τα ιδια και σε μενα.2 μυνηματα απο το 54003 και 2 απο το 54578 σε καρτοκινητο f2go. Αλλα μαλλον τα τσακαλια πλεον παιζουν σε αλλο level.Με χρεωσαν 8+ ευρω χωρις καν να ανοιξω τα μυνηματα.Ενα μεγαλο μπραβο στους παροχους ..τιποτα αλλο. Εμένα από την άλλη με ξεπερνάει που σας κάνει εντύπωση που χρεωνεστε ενώ δεν τα ανοίγετε. Αναφορά ανάγνωσης αν θυμάμαι καλά υπάρχει μόνο στα MMS (υπάρχουν ακόμα αύτα?). Επίσης τι φταίνε οι πάροχοι? Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να λαμβάνουν τέτοια sms. Ενημερώσεις για αθλητικά, νέα, αστρολογία κλπ. Και δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν για αυτό. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να προσέχουμε που προσθέτουμε το κινητό (κυρίως μεγάλοι και ηλεκτρονικά αναλφάβητοι πχ οι γονείς μου), να ζητάμε από τον πάροχο να βάλει φραγή εφόσον δεν θέλουμε να λαμβάνουμε, αλλά και να ρωτάμε πως δουλεύει η φραγή αυτη
ankarage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα αυτο έχει συζητηθεί και έχει επιλυθεί.Φραγή πρώτα και στέλνεις email στην εταιρία .Σου απαντουν και σου πιστώνουν τα χρήματα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/681386-aπάτη-απο-54666-και-54422/page/13/?tab=comments#comment-57179804 Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από ankarage
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 On 21/05/2019 at 09:03, takis1964 said: Kαι σε εμενα χθες,εκανα τα ιδια για φραγη μεσω vodafone app live chat εξυπηρετηση πελατων Με το τελευταίο update του app, τα κόβεις μόνος σου απ’ τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα