Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα πρόσεξα οτι μ είχε έρθει ένα sms απο τον αριθμό 54578 . Ρώτησα ένα φίλο και μου λέει κάποιος έβαλε τον αριθμό σου σε παιχνίδι. το googlάρω κ όντως λένε για απάτες κλπ Το κινητό μου ειναι whats up καρτοκινητό εντομεταξυ. Χρειάζεται να κάνω κάτι ? και αν ναι τι ευχαριστώ και ένα screen απ το μήνυμα Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Vapir
GBorb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Έτυχε και σε μένα. Μάλιστα έγραφε ότι ήταν από τον ΟΠΑΠ. Τους πήρα τηλέφωνο και φυσικά δεν ίσχυε τίποτα. Απλα διέγραψε το. Θα χρεωθείς μόνο αν απαντήσεις. 1
lek88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχίσανε τις απάτες πάλι;; Καιρό είχαν! Όταν σου ήρθε το μήνυμα χθεωθηκες κάτι;; Αν οχι, απλά μπλόκαρε τον συγκεκριμένο αριθμό μέσα από τις ρυθμίσεις των sms. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από lek88 1
kormos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Vapir είπε Σήμερα πρόσεξα οτι μ είχε έρθει ένα sms απο τον αριθμό 54578 . Ρώτησα ένα φίλο και μου λέει κάποιος έβαλε τον αριθμό σου σε παιχνίδι. το googlάρω κ όντως λένε για απάτες κλπ Το κινητό μου ειναι whats up καρτοκινητό εντομεταξυ. Χρειάζεται να κάνω κάτι ? και αν ναι τι ευχαριστώ και ένα screen απ το μήνυμα Θα μπορούσες προληπτικά να ενημερώσεις και την Cosmote ώστε να λάβουν τα ανάλογα μέτρα στη γραμμή σου. 1
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, lek88 είπε Αρχίσανε τις απάτες πάλι;; Καιρό είχαν! Όταν σου ήρθε το μήνυμα χθεωθηκες κάτι;; Αν οχι, απλά μπλόκαρε τον συγκεκριμένο αριθμό μέσα από τις ρυθμίσεις των sms. όχι αλλα δεν είχα κάρτα (ειναι καρτοκινητό) 7 ώρες πριν, kormos είπε Θα μπορούσες προληπτικά να ενημερώσεις και την Cosmote ώστε να λάβουν τα ανάλογα μέτρα στη γραμμή σου. θα περάσω αύριο απ την cosmote , ελπίζω να μην έχει καμια τρελή διαδικασία κ μπλέξω .. με πετύχανε κ σε φάση που δεν έχω χρόνο #%$^ ....
lek88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Vapir είπε όχι αλλα δεν είχα κάρτα (ειναι καρτοκινητό) θα περάσω αύριο απ την cosmote , ελπίζω να μην έχει καμια τρελή διαδικασία κ μπλέξω .. με πετύχανε κ σε φάση που δεν έχω χρόνο #%$^ .... Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger (αν έχεις Facebook) και πες τους. Εξυπηρέτηση πελατών τα διαβάζει και δεν τρως και χρόνο στην αναμονή Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από lek88 1 1
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, lek88 είπε Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger (αν έχεις Facebook) και πες τους. Εξυπηρέτηση πελατών τα διαβάζει και δεν τρως και χρόνο στην αναμονή καλή ιδέα , σ ευχαριστώ 1
lek88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, Vapir είπε καλή ιδέα , σ ευχαριστώ Μπορείς να τους στείλεις και στο τσατ που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή my Cosmote αλλά δεν το προτείνω συνήθως γιατί έχει αρκετή ώρα αναμονή και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από την οθόνη γιατί αν σβησει σε πετάει έξω. Στο messenger απαντάνε μέσα σε μισή ώρα συνήθως και είναι πολύ συζητήσιμα εκεί τα παιδιά. 2 1
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, lek88 είπε Μπορείς να τους στείλεις και στο τσατ που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή my Cosmote αλλά δεν το προτείνω συνήθως γιατί έχει αρκετή ώρα αναμονή και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από την οθόνη γιατί αν σβησει σε πετάει έξω. Στο messenger απαντάνε μέσα σε μισή ώρα συνήθως και είναι πολύ συζητήσιμα εκεί τα παιδιά. κομπλέ! τους έστειλα , μου ζήτησαν όνομα , ταυτότητα και ημερομηνία γέννησης και μου έκαναν φραγή με γλίτωσες απο ταλαιπωρία , νασε καλά 1
lek88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Vapir είπε κομπλέ! τους έστειλα , μου ζήτησαν όνομα , ταυτότητα και ημερομηνία γέννησης και μου έκαναν φραγή με γλίτωσες απο ταλαιπωρία , νασε καλά Χαίρομαι που βοήθησα 1
The Mr.Pro.Gamer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 17/8/2018 μου είχε βγει ένας διαγωνισμός για το iphone Χ και έβαλα το νούμερο του κινητού μου (έχω vodafone) και μετά μου ήρθε ένα pin και το έγραψα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου ήρθαν 3 μυνήματα στο αυτόν τον αριθμό 54578 και μου έλεγε κάτι για εβδομαδιαία συνδρομή και ότι θα με χρεώνει 6€ και κατι εγώ τότε δεν έιχα λεφτά έως τώρα στην κάρτα και εγώ εκείνη την στιγμή Όταν μου ήρθε το μήνυμα έκανα φραγή αριθμού από τις ρυθμίσεις του sms Καλά έκανα???και πείτε μου εγώ τώρα θα χρεώνονται ακόμα???και Όταν βάλω λεφτά στην κάρτα θα μου τα φάει όλα????
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, The Mr.Pro.Gamer είπε Στις 17/8/2018 μου είχε βγει ένας διαγωνισμός για το iphone Χ και έβαλα το νούμερο του κινητού μου (έχω vodafone) και μετά μου ήρθε ένα pin και το έγραψα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου ήρθαν 3 μυνήματα στο αυτόν τον αριθμό 54578 και μου έλεγε κάτι για εβδομαδιαία συνδρομή και ότι θα με χρεώνει 6€ και κατι εγώ τότε δεν έιχα λεφτά έως τώρα στην κάρτα και εγώ εκείνη την στιγμή Όταν μου ήρθε το μήνυμα έκανα φραγή αριθμού από τις ρυθμίσεις του sms Καλά έκανα???και πείτε μου εγώ τώρα θα χρεώνονται ακόμα???και Όταν βάλω λεφτά στην κάρτα θα μου τα φάει όλα???? Ποιος νοιάζεται αν θα χρεωθείς το iphone Χ πες μας αν κέρδισες 🤣🤣
The Mr.Pro.Gamer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 12/3/2018 στις 7:33 ΜΜ, lek88 είπε Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger (αν έχεις Facebook) και πες τους. Εξυπηρέτηση πελατών τα διαβάζει και δεν τρως και χρόνο στην αν 13 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Ποιος νοιάζεται αν θα χρεωθείς το iphone Χ πες μας αν κέρδισες 🤣🤣 Δεν κέρδισα τίποτα αλλά το μήνυμα έλεγε ότι θα με χρεώνει 6 €την εβδομάδα Και έχουν περάσει 2 εβδομάδες αλλά έγω έχω κάνει φραγή αυτό το νούμερο και ρωτάω Όταν βάλω λεφτά στην κάρτα Εάν χρεώθω
fingolfingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 4/9/2018 στις 3:47 ΜΜ, The Mr.Pro.Gamer είπε Στις 17/8/2018 μου είχε βγει ένας διαγωνισμός για το iphone Χ και έβαλα το νούμερο του κινητού μου (έχω vodafone) και μετά μου ήρθε ένα pin και το έγραψα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου ήρθαν 3 μυνήματα στο αυτόν τον αριθμό 54578 και μου έλεγε κάτι για εβδομαδιαία συνδρομή και ότι θα με χρεώνει 6€ και κατι εγώ τότε δεν έιχα λεφτά έως τώρα στην κάρτα και εγώ εκείνη την στιγμή Όταν μου ήρθε το μήνυμα έκανα φραγή αριθμού από τις ρυθμίσεις του sms Καλά έκανα???και πείτε μου εγώ τώρα θα χρεώνονται ακόμα???και Όταν βάλω λεφτά στην κάρτα θα μου τα φάει όλα???? 1ον) Όταν βάζουμε το κινητό μας σε τετοιες σελίδες (ή γενικότερα) δεν είναι κοπος να διαβάζουμε και τα ψιλά γραμματα απο κάτω. Συνήθως εκεί αναφέρει ότι θα λαμβανεις κάποια μηνυματα την βδομαδα με χρεωση 2€ το ένα. Και εφόσον βάζεις Pin πιστωποιείς ότι δεχεσαι και δεν εχει μπεί τυχαία το νουμερο. Ότι το εβαλες στην λίστα απορριψεις δεν σημαινει ότι δεν τα στελνουν. Απλά ότι δεν θα σε ειδοποιεί. Νομίζω ότι θα φαίνονται όμως. Για να σταματήσουν συνήθως στελνεις stop στο νουμερο αυτό. Αν όχι τότε πρεπει να απευθυνθεις στον παροχο σου για φραγή. 2
SeNNinhA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα μου ερχονται συχνα τετοια (οταν αλαζω παροχο) χωρις να εχω κανει τιποτε. Η σωστη και μονιμη λυση ειναι να παρεις τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων του παροχου σου και να ζητησεις φραγη ολων των εισερχομενων μυνηματων που προβλεπουν χρεωση. Μια φορα και ισχυει για παντα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα