Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πρόσεξα οτι μ είχε έρθει ένα sms απο τον αριθμό 54578 . Ρώτησα ένα φίλο και μου λέει κάποιος έβαλε τον αριθμό σου σε παιχνίδι. το googlάρω κ όντως λένε για απάτες κλπ
Το κινητό μου ειναι whats up καρτοκινητό εντομεταξυ. Χρειάζεται να κάνω κάτι ? και αν ναι τι 
ευχαριστώ 

και ένα screen απ το μήνυμα 

18618634_10210411248106923_255017657_o.png.a8e40fd26274e711e6f2bfb30494eb73.png

Επεξ/σία από Vapir
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτυχε και σε μένα. Μάλιστα έγραφε ότι ήταν από τον ΟΠΑΠ. Τους πήρα τηλέφωνο και φυσικά δεν ίσχυε τίποτα. Απλα διέγραψε το. Θα χρεωθείς μόνο αν απαντήσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίσανε τις απάτες πάλι;; Καιρό είχαν! :huh:

Όταν σου ήρθε το μήνυμα χθεωθηκες κάτι;; Αν οχι, απλά μπλόκαρε τον συγκεκριμένο αριθμό μέσα από τις ρυθμίσεις των sms. 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vapir είπε

Σήμερα πρόσεξα οτι μ είχε έρθει ένα sms απο τον αριθμό 54578 . Ρώτησα ένα φίλο και μου λέει κάποιος έβαλε τον αριθμό σου σε παιχνίδι. το googlάρω κ όντως λένε για απάτες κλπ
Το κινητό μου ειναι whats up καρτοκινητό εντομεταξυ. Χρειάζεται να κάνω κάτι ? και αν ναι τι 
ευχαριστώ 

και ένα screen απ το μήνυμα 

18618634_10210411248106923_255017657_o.png.a8e40fd26274e711e6f2bfb30494eb73.png

Θα μπορούσες προληπτικά να ενημερώσεις και την Cosmote ώστε να λάβουν τα ανάλογα μέτρα στη γραμμή σου.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lek88 είπε

Αρχίσανε τις απάτες πάλι;; Καιρό είχαν! :huh:

Όταν σου ήρθε το μήνυμα χθεωθηκες κάτι;; Αν οχι, απλά μπλόκαρε τον συγκεκριμένο αριθμό μέσα από τις ρυθμίσεις των sms. 

όχι αλλα δεν είχα κάρτα (ειναι καρτοκινητό) 

7 ώρες πριν, kormos είπε

Θα μπορούσες προληπτικά να ενημερώσεις και την Cosmote ώστε να λάβουν τα ανάλογα μέτρα στη γραμμή σου.

θα περάσω αύριο απ την cosmote , ελπίζω να μην έχει καμια τρελή διαδικασία κ μπλέξω .. με πετύχανε κ σε φάση που δεν έχω χρόνο #%$^ ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Vapir είπε

όχι αλλα δεν είχα κάρτα (ειναι καρτοκινητό) 

θα περάσω αύριο απ την cosmote , ελπίζω να μην έχει καμια τρελή διαδικασία κ μπλέξω .. με πετύχανε κ σε φάση που δεν έχω χρόνο #%$^ ....

Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger (αν έχεις Facebook)  και πες τους. Εξυπηρέτηση πελατών τα διαβάζει και δεν τρως και χρόνο στην αναμονή 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, lek88 είπε

Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger (αν έχεις Facebook)  και πες τους. Εξυπηρέτηση πελατών τα διαβάζει και δεν τρως και χρόνο στην αναμονή 

καλή ιδέα , σ ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Vapir είπε

καλή ιδέα , σ ευχαριστώ 

Μπορείς να τους στείλεις και στο τσατ που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή my Cosmote αλλά δεν το προτείνω συνήθως γιατί έχει αρκετή ώρα αναμονή και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από την οθόνη γιατί αν σβησει σε πετάει έξω. Στο messenger απαντάνε μέσα σε μισή ώρα συνήθως και είναι πολύ συζητήσιμα εκεί τα παιδιά. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lek88 είπε

Μπορείς να τους στείλεις και στο τσατ που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή my Cosmote αλλά δεν το προτείνω συνήθως γιατί έχει αρκετή ώρα αναμονή και πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από την οθόνη γιατί αν σβησει σε πετάει έξω. Στο messenger απαντάνε μέσα σε μισή ώρα συνήθως και είναι πολύ συζητήσιμα εκεί τα παιδιά. 

κομπλέ! τους έστειλα , μου ζήτησαν όνομα , ταυτότητα και ημερομηνία γέννησης και μου έκαναν φραγή 
με γλίτωσες απο ταλαιπωρία , νασε καλά :D

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vapir είπε

κομπλέ! τους έστειλα , μου ζήτησαν όνομα , ταυτότητα και ημερομηνία γέννησης και μου έκαναν φραγή 
με γλίτωσες απο ταλαιπωρία , νασε καλά :D

Χαίρομαι που βοήθησα :)

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στις 17/8/2018 μου είχε  βγει ένας διαγωνισμός  για το iphone Χ και έβαλα το νούμερο του κινητού μου (έχω  vodafone) και μετά μου ήρθε ένα pin και το έγραψα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου ήρθαν 3 μυνήματα στο αυτόν τον  αριθμό 54578 και μου έλεγε κάτι για εβδομαδιαία συνδρομή  και ότι θα με χρεώνει 6€ και κατι εγώ τότε δεν έιχα λεφτά έως τώρα  στην κάρτα  και εγώ εκείνη την στιγμή Όταν μου ήρθε το μήνυμα έκανα φραγή αριθμού από τις ρυθμίσεις του sms Καλά έκανα???και πείτε μου εγώ τώρα θα χρεώνονται ακόμα???και Όταν βάλω λεφτά στην κάρτα θα μου τα φάει όλα????

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The Mr.Pro.Gamer είπε

Στις 17/8/2018 μου είχε  βγει ένας διαγωνισμός  για το iphone Χ και έβαλα το νούμερο του κινητού μου (έχω  vodafone) και μετά μου ήρθε ένα pin και το έγραψα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου ήρθαν 3 μυνήματα στο αυτόν τον  αριθμό 54578 και μου έλεγε κάτι για εβδομαδιαία συνδρομή  και ότι θα με χρεώνει 6€ και κατι εγώ τότε δεν έιχα λεφτά έως τώρα  στην κάρτα  και εγώ εκείνη την στιγμή Όταν μου ήρθε το μήνυμα έκανα φραγή αριθμού από τις ρυθμίσεις του sms Καλά έκανα???και πείτε μου εγώ τώρα θα χρεώνονται ακόμα???και Όταν βάλω λεφτά στην κάρτα θα μου τα φάει όλα????

Ποιος νοιάζεται αν θα χρεωθείς το  iphone Χ πες μας αν κέρδισες 🤣🤣

Δημοσ.
Στις 12/3/2018 στις 7:33 ΜΜ, lek88 είπε

Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger (αν έχεις Facebook)  και πες τους. Εξυπηρέτηση πελατών τα διαβάζει και δεν τρως και χρόνο στην αν

13 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Ποιος νοιάζεται αν θα χρεωθείς το  iphone Χ πες μας αν κέρδισες 🤣🤣

Δεν κέρδισα τίποτα αλλά το μήνυμα έλεγε ότι θα με χρεώνει  6 €την εβδομάδα Και έχουν περάσει 2 εβδομάδες αλλά έγω έχω κάνει φραγή αυτό το νούμερο και ρωτάω Όταν βάλω λεφτά στην κάρτα Εάν χρεώθω 

Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 3:47 ΜΜ, The Mr.Pro.Gamer είπε

1ον) Όταν βάζουμε το κινητό μας σε τετοιες σελίδες (ή γενικότερα) δεν είναι κοπος να διαβάζουμε και τα ψιλά γραμματα απο κάτω. Συνήθως εκεί αναφέρει ότι θα λαμβανεις κάποια μηνυματα την βδομαδα  με χρεωση 2€ το ένα. Και εφόσον βάζεις Pin πιστωποιείς ότι δεχεσαι και δεν εχει μπεί τυχαία το νουμερο.

Ότι το εβαλες στην λίστα απορριψεις δεν σημαινει ότι δεν τα στελνουν. Απλά ότι δεν θα σε ειδοποιεί. Νομίζω ότι θα φαίνονται όμως. Για να σταματήσουν συνήθως στελνεις stop στο νουμερο αυτό. Αν όχι τότε πρεπει να απευθυνθεις στον παροχο σου για φραγή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου ερχονται συχνα τετοια (οταν αλαζω παροχο) χωρις να εχω κανει τιποτε. Η σωστη και μονιμη λυση ειναι να παρεις τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων του παροχου σου και να ζητησεις φραγη ολων των εισερχομενων μυνηματων που προβλεπουν χρεωση. Μια φορα και ισχυει για παντα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...