Προς το περιεχόμενο

StarWars Original Trilogy DVDs

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Just how much fuel is left in the "Star Wars" franchise will be tested by the DVD release.

Εδώ είναι και όλα τα λεφτά καθώς και ένα μεγάλο στοίχημα για τον Lucas. 25 χρόνια μετά τις ταινίες, *τώρα* θα δούμε πραγματικά πόσο "μετράνε" ακόμα.

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αμφιβάλει κανείς αν μετράνε ακόμα; Πήγα πριν μερικά χρόνια στον κινηματογράφο "Όπερα" που όταν έγινε re-release η τριλογία (αν θυμάμαι καλά, πήγα στο ROTJ). Εννέα και μισή το πρωί Κυριακής και ο κινηματογράφος ήταν φίσκα. Στις 10 που άρχισε η προβολή, δεν μπορούσες να κάτσεις ούτε στον διάδρομο από τους όρθιους. Και δεν είχε βγει ακόμα το Episode I που (υποτίθεται ότι) αναθέρμανε το ενδιαφέρον...

Δημοσ.

Εγώ δεν αμφιβάλλου καθόλου, αλλά καθότι έχω μεγαλώσει με το δημιούργημα του Λούκας δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός σε τέτοια θέματα.

Αλλά σήμερα ο κόσμος έχει την τάση να αποθεώνει όσο γρήγορα κατακεραυνώνει, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα χαρώ να δω ότι υπάρχουν ταινίες που δε διατηρήθηκαν στη μνήμη μας ως θρύλοι του κινηματογράφου χωρίς λόγο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα εξώφυλλα από τις συσκευασίες της τριλογίας.

Το starwars.com ζητάει... εγγραφή για να τα δει κανείς (έλεος), αλλά ευτυχώς στο digitalbits.com τα έβαλαν και ιδού:

starwarstrilogyside1dvd.jpg starwarstrilogyside2dvd.jpg

Τρισδιάστατη άποψη του πακέτου:

starwarsboxwide3d.jpg

Δημοσ.

Έχουν και άλλη μια εμφάνιση, σε χρυσό χρώμα, που θα περιέχει τη full-screen έκδοση (η ασημένια είναι φυσικά για την widescreen):

starwarsboxfull3d.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρε Toufas, τι λες;;; :?:

Τα έργα φυσικά γυρίστηκαν σε WideScreen!

Σχετικά links

Όλα τα παραπάνω Links αναφέρουν ως aspect ratio το 2,35:1 (ήτοι WideScreen)...

Δημοσ.

Widescreen και τα μυαλά στα κάγκελα. :D

Η fullscreen έκδοση δεν ξέρω κατά πόσον θα αποκτήσει αγοραστικό κοινό τέτοιο που να δικαιολογεί τη δημιουργία της. Anyway, θα δούμε. Προς το παρόν, κρεμόμαστε από τις... ανακοινώσεις για τα ....εξώφυλλα. Απίστευτο :D :D

/me τρέχουν τα σάλια μου :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεδομένου ότι αρκετές ταινίες στην R1 βγαίνουν σε διπλή έκδοση (WideScreen και FullScreen), υποθέτω ότι υπάρχει ακόμα αγοραστικό κοινό για ταινίες σε 4:3. Προφανώς αρκετά νοικοκυριά δεν έχουν αναβαθμιστεί σε τηλεοράσεις με λόγο 16:9 - για έναν κινηματογραφόφιλο αυτό θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα... :)

/me μαζεύω τα σάλια μου με κουβάδες. :D

@ aragorn: Ξέχασα να παρτατηρήσω στο προηγούμενό σου post:

[...] (η ασημένια είναι φυσικά για την widescreen)

Θέλω να πιστεύω πως για την WideScreen έκδοση δεν πρέπει να θεωρούντα ασημένια αλλά... πλατινένια τα εξώφυλλα. ;)

Δημοσ.

@ aragorn: Ξέχασα να παρτατηρήσω στο προηγούμενό σου post:

[...] (η ασημένια είναι φυσικά για την widescreen)

Θέλω να πιστεύω πως για την WideScreen έκδοση δεν πρέπει να θεωρούντα ασημένια αλλά... πλατινένια τα εξώφυλλα. ;)

Σωστόοοοοος!! PLATINUM edition λοιπόν :lol:

Δημοσ.
apo septemvri eipame ?

Ναι, ακόμα είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με το πλάνο της έκδοσης του Indy, δε θα αργήσει να βγει μετά τις 21/9 που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...