aragorn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Just how much fuel is left in the "Star Wars" franchise will be tested by the DVD release. Εδώ είναι και όλα τα λεφτά καθώς και ένα μεγάλο στοίχημα για τον Lucas. 25 χρόνια μετά τις ταινίες, *τώρα* θα δούμε πραγματικά πόσο "μετράνε" ακόμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Αμφιβάλει κανείς αν μετράνε ακόμα; Πήγα πριν μερικά χρόνια στον κινηματογράφο "Όπερα" που όταν έγινε re-release η τριλογία (αν θυμάμαι καλά, πήγα στο ROTJ). Εννέα και μισή το πρωί Κυριακής και ο κινηματογράφος ήταν φίσκα. Στις 10 που άρχισε η προβολή, δεν μπορούσες να κάτσεις ούτε στον διάδρομο από τους όρθιους. Και δεν είχε βγει ακόμα το Episode I που (υποτίθεται ότι) αναθέρμανε το ενδιαφέρον...
aragorn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ δεν αμφιβάλλου καθόλου, αλλά καθότι έχω μεγαλώσει με το δημιούργημα του Λούκας δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός σε τέτοια θέματα. Αλλά σήμερα ο κόσμος έχει την τάση να αποθεώνει όσο γρήγορα κατακεραυνώνει, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα χαρώ να δω ότι υπάρχουν ταινίες που δε διατηρήθηκαν στη μνήμη μας ως θρύλοι του κινηματογράφου χωρίς λόγο.
pseira Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Kati mou leei oti to record tou Finding Nemo 8a spasei poly grigora!
aragorn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μόλις σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα εξώφυλλα από τις συσκευασίες της τριλογίας. Το starwars.com ζητάει... εγγραφή για να τα δει κανείς (έλεος), αλλά ευτυχώς στο digitalbits.com τα έβαλαν και ιδού: Τρισδιάστατη άποψη του πακέτου:
aragorn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Έχουν και άλλη μια εμφάνιση, σε χρυσό χρώμα, που θα περιέχει τη full-screen έκδοση (η ασημένια είναι φυσικά για την widescreen):
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 paidia poia ekdosi tha aksizei gia agora? afou to ergo den giristike se widescreen tha aksizei ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Βρε Toufas, τι λες;;; :?: Τα έργα φυσικά γυρίστηκαν σε WideScreen! Σχετικά links Για το Episode IV (ANH) >>> http://www.imdb.com/title/tt0076759/technical Για το Episode V (ESB) >>> http://www.imdb.com/title/tt0080684/technical Για το Episode VI (ROTJ) >>> http://www.imdb.com/title/tt0086190/technical Όλα τα παραπάνω Links αναφέρουν ως aspect ratio το 2,35:1 (ήτοι WideScreen)...
aragorn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Widescreen και τα μυαλά στα κάγκελα. Η fullscreen έκδοση δεν ξέρω κατά πόσον θα αποκτήσει αγοραστικό κοινό τέτοιο που να δικαιολογεί τη δημιουργία της. Anyway, θα δούμε. Προς το παρόν, κρεμόμαστε από τις... ανακοινώσεις για τα ....εξώφυλλα. Απίστευτο /me τρέχουν τα σάλια μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δεδομένου ότι αρκετές ταινίες στην R1 βγαίνουν σε διπλή έκδοση (WideScreen και FullScreen), υποθέτω ότι υπάρχει ακόμα αγοραστικό κοινό για ταινίες σε 4:3. Προφανώς αρκετά νοικοκυριά δεν έχουν αναβαθμιστεί σε τηλεοράσεις με λόγο 16:9 - για έναν κινηματογραφόφιλο αυτό θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα... /me μαζεύω τα σάλια μου με κουβάδες. @ aragorn: Ξέχασα να παρτατηρήσω στο προηγούμενό σου post: [...] (η ασημένια είναι φυσικά για την widescreen) Θέλω να πιστεύω πως για την WideScreen έκδοση δεν πρέπει να θεωρούντα ασημένια αλλά... πλατινένια τα εξώφυλλα.
epote Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 /me shakes me steritiko sindromo pote...bgainei....grigora...thelo.....tora.....
aragorn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 @ aragorn: Ξέχασα να παρτατηρήσω στο προηγούμενό σου post: [...] (η ασημένια είναι φυσικά για την widescreen) Θέλω να πιστεύω πως για την WideScreen έκδοση δεν πρέπει να θεωρούντα ασημένια αλλά... πλατινένια τα εξώφυλλα. Σωστόοοοοος!! PLATINUM edition λοιπόν
aragorn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 apo septemvri eipame ? Ναι, ακόμα είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με το πλάνο της έκδοσης του Indy, δε θα αργήσει να βγει μετά τις 21/9 που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.