mindtrapper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 i ekdosi tou pack pou kykloforei stin Ellada einai antaxia me ayti tou exoterikou se poiothta eikonas hxou? De me polynoiazoun oi ellhnikoi ypotitloi an exei katoteri poiothta...
konnak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Παίδες να ρωτήσω κάτι άσχετο εδώ μιας και δεν υπάρχει άλλο thread αποκλειστικά για το Phantom Menace. Θεματικά, τι ακριβώς γίνεται; Δεν το 'χα δει στο σινεμά, και πάντα έλεγα να το δω κάποια στιγμή, αλλά δεν το βρήκα σε DVD, και απ' ό,τι έχω ακούσει δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. So, μπορεί κανείς να πει το βασικό plotline?
dim_b Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Γιά όσους το ψάχνουν ακόμα, να πω ότι το Metropolis (Ομόνοια) και το PMW είχαν πολλά κομμάτια σήμερα το απόγευμα. Νέα τιμή: 42€
avenger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 42 ευρώ???Σε λίγο θα το χαρίζουν κιόλας.Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται...
pseira Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 konnak H istoria sto 1o einai ousiastika pws bre8ike o Anakin apo tous ObiWan Kenobi kai QuiGon Jin, i apeleu8erwsi tou planiti Naboo apo tin Trade federation (emfanizetai kapou sto episode II enas apo tous arxigous tis) , i anodos tou Palpatine sto aksiwma tou Chancelor kai ayta.... Ontws einai to xeirotero apo ta StarWars alla oxi oti de blepetai kiolas...
The Crow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 "42 ευρώ???Σε λίγο θα το χαρίζουν κιόλας.Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται..." Η τριλογία είναι αρκετά παλιά και γι' αυτό ίσως πέφτει η τιμή της.Πάντως μας συμφέρει εμάς τους fan της τριλογίας!!!
predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 egw pou to pira 60 ti na pw? bebaia itan sineiditi epilogi. protimisa na dwsw kati parapanw kai na to parw ekeini tin imera sto xeri para na perimenw alli mia mera gia na paw a8hna na to parw apo PMW!
avenger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Το ότι είναι "παλιά" η τριλογία δεν σημαίνει τίποτα για την τιμή της.Και το alien quadrilogy έχει μέσα μια ταινιά του 1978(alien) και του 1986(aliens)και όμως έχει 90 ευρώ(ίσως και παραπάνω).Μπράβο για την χαμηλή τιμή,θα μπορούσε η εταιρία να γδάρει πραγματικά τον κόσμο και οι περισσότεροι θα έλεγαν και ευχαριστώ απο πάνω,αφού η δίψα του κόσμου για την τριλογία σε dvd ήταν απίστευτη.
aragorn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Κανένα μπράβο στην εταιρεία. Αν για να έχει10 ευρώ λιγότερα δεν έχουν βάλει ελληνικά στο 4ο δισκάκι τι να το κάνω? Μπράβο στη λούκας για την παραγωγή και ΝΤΡΟΠΗ στην ελληνική εταιρεία διανομής.
avenger Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Προσωπικά αδιαφορώ για τους υπότιτλους,οπότε ΜΠΡΑΒΟ στην εταιρία που δεν αναγκάστηκα να πληρώσω κερατιάτικα για μια κακή ούτως ή άλλως μετάφραση.Επίσης,αν η έλλειψη υποτίτλων είναι η αιτία που και τα star trek boxes είναι φτηνά,τότε διπλό μπράβο.Εμένα με ενδιαφέρει να βρίσκω φτηνά dvd.
dim_b Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 aragorn, δεν είναι αυτός ο λόγος, αλλά το ότι δεν κάνουν τον κόπο να μεταφράσουν τα extras γιατί θεωρούν ότι λίγοι είναι αυτοί που τα βλέπουν. Έχεις δει πολλά DVD από αυτά που πωλούνται 30 και 35 ευρώ να έχουν μεταφρασμένα τα extras;
aragorn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 dim δεν εξετάζω τόσο το λόγο, όσο την αυτή επιλογή της μη μετάφρασης. Και δε μιλάμε για κυκλοφορίες της σειράς, μιλάμε για την πιο πολυαναμενόμενη κυκλοφορία από καταβολής dvd. Αν νομίζουν ότι κερδίζουν πελατεία με αυτό, έχω την εντύπωση ότι κάνουν λάθος. avenger γιατί "για μια κακή ούτως ή άλλως μετάφραση" ? ξέρουμε πώς θα... ήταν η μετάφραση αν... γινόταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.