Προς το περιεχόμενο

StarWars Original Trilogy DVDs

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι αφού μιλάμε για Fullscreen (2,35:1) vs Widescreen (1,85:1)...

Ψιλοάσχετο αλλά η Fullscreen δεν είναι 2,35:1 αλλά 1,33:1 ;)

Εγώ πάντως θα περιμένω να βγουν και τα 6 σε box set και τότε θα τα αγοράσω όλα μαζί. Προς το παρόν θα μείνω με τα "backup" :D

Δημοσ.
Κι αφού μιλάμε για Fullscreen (2' date='35:1) vs Widescreen (1,85:1)...[/quote']

Εγώ πάντως θα περιμένω να βγουν και τα 6 σε box set και τότε θα τα αγοράσω όλα μαζί. Προς το παρόν θα μείνω με τα "backup" :D

Για όνομα του θεού, θα περιμένεις μέχρι το 2007 ξέρω εγώ ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Κι αφού μιλάμε για Fullscreen (2' date='35:1) vs Widescreen (1,85:1)...[/quote']

[...]

I stand corrected, έχεις δίκιο. Το widescreen είναι 1,85:1 (το λεγόμενο Academy Flat) ή 2,35:1 (γνωστό και ως Anamorphic Scope). Όντως το fullscreen είναι 1,33:1 (το Academy Standard). :oops:

Δημοσ.
Για όνομα του θεού, θα περιμένεις μέχρι το 2007 ξέρω εγώ ?

Μα μέχρι στιγμής τα έχω όλα σε DVD-R. Ποιος ο λόγος να τα αγοράσω από τώρα original αφού, τώρα που το σκέφτομαι, ούτε καν το 2007 θα βγει το box set αλλά πολύ νωρίτερα πιστεύω, με την έλευση του Episode III σε DVD ;) (ή ίσως λίγο αργότερα).

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] τώρα που το σκέφτομαι, ούτε καν το 2007 θα βγει το box set αλλά πολύ νωρίτερα πιστεύω, με την έλευση του Episode III σε DVD ;) (ή ίσως λίγο αργότερα).

Το έτος 2007 που ανέφερες δεν είναι τυχαίο, όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις. Συμπίπτει με τα 30α γενέθλια του έπους (το 1977 πρωτοβγήκε το Episode IV στους κινηματογράφους - τότε βέβαια λεγόταν απλά StarWars, όχι A New Hope ή κάτι τέτοιο...).

Αρκετά fora στο εξωτερικό θέλουν να πιστεύουν ότι κάτι θα 'παιχτεί' το 2007. Αλλά όλα είναι ακόμα εικασίες...

Πάντως χαρά στην υπομονή σου. :)

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο για το 2007 (όχι ότι είναι σίγουρο για το 2005 αλλά λέμε τώρα :P) αν βγει τελικά box set μετά το Episode III θα το προτιμήσω. Και στην τελική αν βγει και το 2007 το ξαναπαίρνω δεν βαριέσαι ;););)

Δημοσ.

Παιδιά το Star Wars είναι 9 ταινίες κανονικά!

Δηλαδή μετά το episode 3 θα ακολουθήσουν (λογικά σύμφωνα με την ιδέα του lucas) άλλες 3 ταινίες!

Όποτε αν θέλετε το απόλυτο box set θα περιμένετε πάνω από 10 χρόνια i guess :mrgreen:

Δημοσ.

LOOOOOOOOOOOOL !!!! Και άμα η φαντασία του Lucas πάει ακόμα πιο πέρα και σκεφτεί και 4η τριλογία τότε δεν θα πάρουμε ποτέ το box set!!!

Δημοσ.

Λογικά αν το Episode 3 βγαίνει Μαίο 2005, το DVD θα βγει μέχρι το τέλος του έτους και μέσα στο 2006 θα βγει το Box Set με τα Episodes 1-3, συνεπώς είναι σχετικά λογικό (αν αναλογιστούμε και το λόγο που ανάφερε ο paredwse να περιμένουμε το πλήρες box set κατά το 2007.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά το Star Wars είναι 9 ταινίες κανονικά!

Δηλαδή μετά το episode 3 θα ακολουθήσουν (λογικά σύμφωνα με την ιδέα του lucas) άλλες 3 ταινίες! [...]

Κάπου το'χουμε ξανα-αναφέρει, ο Lucas δήλωσε ότι μετά το Episode III δεν θα γυριστούν άλλες τρείς ταινίες. Αυτό αναφέρεται και σε κάποιο FAQ στο επίσημο site...

Δημοσ.

ναι αλλα σκέψου οτι έχει εκδώσει NDA το οποίο ανάγκασε τους εργαζομένους του να υπογράψουν πως δεν θα αποκαλύψουν τίποτα σχετικά με επισόδια 7,8,9....

Είδωμεν......

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι αλλα σκέψου οτι έχει εκδώσει NDA το οποίο ανάγκασε τους εργαζομένους του να υπογράψουν πως δεν θα αποκαλύψουν τίποτα σχετικά με επισόδια 7' date='8,9....

Είδωμεν......[/quote']

Και ποιά είναι η πηγή της συγκεκριμένης 'είδησης', αν επιτρέπεται; :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά δεν θέλω να κάνω τον 'έξυπνο' απλά παρέθεσα τι είχε πει ο Lucas για την προοπτική νέων επεισοδίων. Μ'αυτόν τον τύπο η ορθή απάντηση πρέπει να'ναι "Πού να ξέρουμε, θα δείξει...".

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...