Προς το περιεχόμενο

StarWars Original Trilogy DVDs

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρετε ρε παιδιά αν μπορώ να το βρω πουθενά τώρα;

Εγώ πήγα στο Metropolis και είχαν ξεπουλήσει. Φεύγοντας λέω δεν μπαίνω και στο διπλανό PMW; Και βλέπω δεκάδες κουτιά και σε τιμή που δεν περίμενα (45.99 ευρώ) :D

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ορισμένα έχει, αλλά το Metropolis έχει ακόμα καλύτερες και σε πάρα πολλούς τίτλους. Με το ζόρι κρατήθηκα να μη φύγω με 2-3 σακούλες DVD από εκεί (καταραμένες πιστωτικές :P).

Δημοσ.

Παιδιά όσοι μένετε Βόρεια Προάστεια βρήκα τρία πακέτα (και πήρα το ένα) την Παρασκευή σε ένα βίντεο κλάμπ 55 ευρώ. Είναι τέρμα Κηφισίας απέναντι από το σινεμά Αστέρια στην Κηφισιά.

Δημοσ.

Ακριβά το πήρες.Κανονική τιμή είναι 49.50 ευρώ.Εγώ να φανταστείς το πήρα με courier 54 ευρώ και εσύ πλήρωσες και ένα ευρώ παραπάνω από όσα έδωσα εγώ!! :shock: Ακριβά το πήρες φίλε!

Δημοσ.

Το κουτί πάντως καμία σχέση με το ποιοτικό περιτύλιγμα του Indiana Jones...Ενα απλό χαρτονάκι, διπλωμένο ώστε να γίνει τετράγωνο.... Τόσο ακριβό είναι το πρες παπιέ;

Δημοσ.

Ναι δε λέω αλλά δε νομίζω να χαλούσε κανέναν τα DVD να ταίριαζαν με τα DVD των επισοδείων 1,2 όσον αφορά το εσωτερικό των κουτιών (δηλαδή 2 DVD για κάθε ταινία). Έχουν γυριστεί άπειρα documentaries για τον πόλεμο των άστρων..

Με το Empire of Dreams νομίζουν οτι ξεμπέρδεψαν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...