Προς το περιεχόμενο

StarWars Original Trilogy DVDs

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους!!! Ανοίγω τη ζελατίνα τη ρημάδα και μετά καλό ξενύχτι!! Αύριο δεν πάω δουλειά!!

paredwse σηκώθηκες από τον καναπέ ή ακόμα βλέπεις? :D :D

Εντυπώσεις παιδιά μόλις το δω.

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
That's right - you will not get to see Luke and Biggs on Tatooine from A New Hope, the Wampa attack from Empire, or the sandstorm from Jedi. The fact that they're not here is deliberate and tells you something else - they've been held back for inclusion on a more elaborate special edition release of these films in the future (I actually have word from sources that Lucasfilm is already planning the high-definition box set of the whole 6-film saga, possibly for the original film's 30th anniversary in 2007). It shouldn't come as any surprise that more elaborate special editions will eventually be released, but I found the lack of deleted scenes here to be irritating and I think others will as well. It's a major strike against the extras on this set.

http://www.thedigitalbits.com/reviews3/starwarstrilogy02.html

hooray!!!yipieee!!:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Πριν κάνα δύωρο μου έφερε η κουριερ την κασετίνα!! :D Είναι πάρα πολύ καλή εξωτερικά και μέσα τα dvd πολύ ποιοτικά.Έβαλα και το έξτρα δισκάκι.Ένα πράγμα δε μου άρεσε.Τόσος καιρός έχει περάσει και δεν μπορούν να βγάλουν ένα μικρό trailer ή έστω ένα teaser του Episode III;;!Το preview δεν ήταν όπως το περίμενα.Περίμενα και σκηνές από την ταινία.Τι στο καλό αφού ξέρουν ότι θα αγοράσουν εκατομμύρια ανά τον κόσμο την κασετίνα γιατί δε βάζουν ένα υποτυπώδες trailer!Τέλοσπαντων δεν είναι και κάτι που με χάλασε απλά αλλιώς το περίμενα το preview.Α και κάτι άλλο που ξέχασα.Στο τέλος του Return of the Jedi προσθέσανε τον Christensen ως πνεύμα ενώ τον Obi Wan τον αφήσανε γέρο!! :shock: Τι νόημα έχει που βάλανε τον Anakin νέο!!Αφού βάλατε τον Christensen βάλτε και τον Ewan McGregor.Πάντως εμένα δε μου έκατσε καλά ο Christensen σε εκείνο το σημείο.Πιο πολύ ταίριαζε ο άλλος ηθοποιός(ο κανονικός).Never mind πάντως η κασετίνα αξίζει τα λεφτά της!!!

Δημοσ.
Στο τέλος του Return of the Jedi προσθέσανε τον Christensen ως πνεύμα ενώ τον Obi Wan τον αφήσανε γέρο!! :shock: Τι νόημα έχει που βάλανε τον Anakin νέο!!Αφού βάλατε τον Christensen βάλτε και τον Ewan McGregor.

Γιατί υποτίθεται θέλει να δείξει τον Dath Vader σαν Anakin Skywalker.

Δημοσ.

giati kai kala se force-ghost mpainoun otan einai stin "good side of the force".... etsi o anakin mpike stin parea prin perasei se dark side, gia na kollisei me tous allous dio... pou panta itan kala paidakia....

pantws kai mena me ksenise ligo auto... alla ntaksei... not big deal

Δημοσ.

Εγώ ο έξυπνος προχθές μπήκα Shop21 να το παραγγείλω και μετά λέω μπααα, γιατί να περιμένω; Ασ πάω μια Στουρνάρη και όλο και κάπου θα το βρω. Παιδιά τί βιντεοκλάμπ ρώτησα, τί Στουρνάρη πήγα, τίποτα, άφαντο και πληροφορία κανένας... Μαύρα τα μεσάνυχτα. Κάτι κοπελίτσες σ’ ένα μεγάλο βιντεοκλάμπ στην Πατησίων ούτε ήξεραν τί έλεγα....

Άκουσον άκουσον... Περιμένουμε τη θρησκεία τόσα χρόνια και αυτοί που θα έπρεπε να έχουν τις στίβες έτοιμες προς πώληση κοιμούνται...

Τέλοσπάντων το παρήγγειλα τελικά εχθές και σήμερα πήρα mail ότι έχουν τελειώσει παντού τα πάντα και θα περιμένουμε καμμιά βδομαδούλα...

Τουλάχιστον βρήκα το AvP σε DVD και μας έφυγε λίγο από κει η κάψα...

Ξέρετε ρε παιδιά αν μπορώ να το βρω πουθενά τώρα;

Δημοσ.

Ένα έχω να πω: it was worth the waiting.

Εγώ ο έξυπνος προχθές μπήκα Shop21 να το παραγγείλω και μετά λέω μπααα, γιατί να περιμένω; Ασ πάω μια Στουρνάρη και όλο και κάπου θα το βρω. Παιδιά τί βιντεοκλάμπ ρώτησα, τί Στουρνάρη πήγα, τίποτα, άφαντο και πληροφορία κανένας... Μαύρα τα μεσάνυχτα. Κάτι κοπελίτσες σ’ ένα μεγάλο βιντεοκλάμπ στην Πατησίων ούτε ήξεραν τί έλεγα....

Φίλε, αυτό φοβόμουν και εγώ, γιατί την είχα πατήσει με το extended Two Towers, οπότε αυτό το είχα προπαραγγείλει. Φίλοι μου που προτίμησαν να πάνε να το πάρουν από κατάστημα, την πάτησαν: αλλού δεν έχει έρθει ακόμα, αλλού εξαντλήθηκε. Εμένα από shop21 ήρθε χτες, και στα 54€ με μεταφορικά και αντικαταβολή στην παραλαβή (έλεγε "Προτεινόμενη Λιανική: 59,9€, οπότε πιθανόν στα καταστήματα να κάνει τόσο).

Btw, είχα ψάξει όλα τα ελληνικά e-shop, και συνολικά το shop21 ήταν φθηνότερο από 3 μέχρι 8 € (μαζί με έξοδα αποστολής για επαρχία)

Δημοσ.

Τουλάχιστον βρήκα το AvP σε DVD και μας έφυγε λίγο από κει η κάψα...

plaka mas kaneis?prin ena mina bgike stis ai8ouses stis HPA kai to brhkes sto ellantistan se DVD?pou poso kai ti region?

oso gia ta star wars mpes metropolis.logika se mia-duo meres to polu 8a to exoune.egw 8a to xtipisw ti deytera pou erxomai a8hna!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...