The Crow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά μη σκάτε! 16:9 είναι καλύτερα!Σΰμφωνώ με τον epote.4:3 είναι όντως έγκλημα!Βασικά εμένα με νοιάζει να πάρω στα χέρια μου το dvd και δε πα να ναι και 4:3!Το dvd να έχω και δε θέλω τίποτε άλλο!
avenger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Όλες οι αλλαγές των Dvd εκδόσεων εδώ:http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=18383 Τελικά η φωτογραφία με τον Anakin ανάμεσα σε yoda kai obi-wan δεν ήταν fake.
georgeadams Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 kai i blakeia einai oti se divx to kaneis resize opws 8es alla se DVD mono zoom mporeis na kaneis kai oxi allagh sto aspect ratio. Αν πάρεις την έκδοση 16/9, πρέπει να κάνεις μόνος σου zoom στο dvd player για να το δεις σε όλη την οθόνη. Αν πάρεις την έκδοση 4/3, το zoom το έχει κάνει η εταιρία παραγωγής από μόνη της. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: χάνεις πληροφορία από το δεξί και αριστερό τμήμα της εικόνας. Η διαφορά είναι πως στην έκδοση 16/9 η επιλογή είναι δική σου...
dim_b Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Και μιά ακόμα διαφορά είναι ότι στην έκδοση 4:3 (pan & scan) δεν βλέπουμε πάντα το κέντρο του original κάδρου αλλά το πιό σημαντικό σημείο του, ώστε να χάνονται όσο το δυνατόν λιγότερες σημαντικές "πληροφορίες". Όταν αλλάζεις το aspect ratio από το DVD player, πετάς πάντα τις άκρες του κάδρου και πολλές φορές αυτό καταστρέφει την ταινία.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 pseira einai apo to master replicas. Private Material Defender 1032
konnak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μία μέρα έμεινε... Where is it?...My preciousssss...We wants it now!!!
SGP Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Το play λέει πως το έστειλε χθες, οπότε αύριο μεθαύριο . Πάντως μέχρι το σαββατοκύριακο δεν με βλέπω να τα βλέπω
The Crow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ θα το έχω στα χέρια μου μάλλον Τετάρτη από shop21!! Ανυπομονώ να δω και το trailer του Episode III που λέγανε ότι θα έχει το τέταρτο δισκάκι!
pseira Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ΓΑΜ@ΤΟ ΤΟ preview παιδιά! Δεν προλαβαίνω να δω όλο το 4ο δισκάκι γιατί μόλις το πήρα και πρέπει να παω για μάθημα τώρα (υποχρεωτικό ) ...αλλά μετά......μονοκοπανιά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν, αυτή τη στιγμή το Episode IV παίζει στην οθόνη του σαλονιού μου. Η εικόνα είναι εκπληκτικά καθαρή και το Dolby Digital 5.1 EX δίνει τα ρέστα του στις σκηνές που εκτυλίσονται στο διάστημα. Επιτέλους ο Jabba the Hut είναι καλοφτιαγμένος, μια χαρά φαίνεται. Η κατασκευή του κουτιού είναι πολύ καλή, το artwork στα DVD παρόμοιο με αυτά των Επεισοδίων 1 και 2 και... δεν γράφω άλλα, κάθομαι να απολαύσω. Α ναι, τελικά Greedo shoots first. ΥΓ: Αλλάζω τον τίτλο του topic σε StarWars Original Trilogy DVDs.
predator Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 milas gia to version me ellhnikous ypotitlous pou pwleitai edw sthn ellada h to 3eno?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Για την έκδοση που πωλείται στην Ελλάδα με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.
predator Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 weeeeeee! ante na bgei kai sto metropolis na to parw tin allh endomada pou erxomai a8hna!
KaizerSoze Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Α ναι' date=' τελικά Greedo shoots first. [/quote'] Shit man!!Giati eprepe na to kanoun pollitically correct?Telika ekeino to episodeio SouthPark apodeixtike profitiko
The Crow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Το shop21 λέει στο λογαριασμό μου <απεστάλη>!!!!Ουαουυυυυ!!!! Αύριο θα το έχω στα χέρια μου!!Επιτέλους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.