Προς το περιεχόμενο

StarWars Original Trilogy DVDs

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μη σκάτε! :) 16:9 είναι καλύτερα!Σΰμφωνώ με τον epote.4:3 είναι όντως έγκλημα!Βασικά εμένα με νοιάζει να πάρω στα χέρια μου το dvd και δε πα να ναι και 4:3!Το dvd να έχω και δε θέλω τίποτε άλλο! :D

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλες οι αλλαγές των Dvd εκδόσεων εδώ:http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=18383

Τελικά η φωτογραφία με τον Anakin ανάμεσα σε yoda kai obi-wan δεν ήταν fake.

Δημοσ.
kai i blakeia einai oti se divx to kaneis resize opws 8es alla se DVD mono zoom mporeis na kaneis kai oxi allagh sto aspect ratio.

Αν πάρεις την έκδοση 16/9, πρέπει να κάνεις μόνος σου zoom στο dvd player για να το δεις σε όλη την οθόνη.

Αν πάρεις την έκδοση 4/3, το zoom το έχει κάνει η εταιρία παραγωγής από μόνη της.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: χάνεις πληροφορία από το δεξί και αριστερό τμήμα της εικόνας. Η διαφορά είναι πως στην έκδοση 16/9 η επιλογή είναι δική σου...

Δημοσ.

Και μιά ακόμα διαφορά είναι ότι στην έκδοση 4:3 (pan & scan) δεν βλέπουμε πάντα το κέντρο του original κάδρου αλλά το πιό σημαντικό σημείο του, ώστε να χάνονται όσο το δυνατόν λιγότερες σημαντικές "πληροφορίες".

Όταν αλλάζεις το aspect ratio από το DVD player, πετάς πάντα τις άκρες του κάδρου και πολλές φορές αυτό καταστρέφει την ταινία.

Δημοσ.

Το play λέει πως το έστειλε χθες, οπότε αύριο μεθαύριο :). Πάντως μέχρι το σαββατοκύριακο δεν με βλέπω να τα βλέπω :P

Δημοσ.

Εγώ θα το έχω στα χέρια μου μάλλον Τετάρτη από shop21!! :D Ανυπομονώ να δω και το trailer του Episode III που λέγανε ότι θα έχει το τέταρτο δισκάκι!

Δημοσ.

ΓΑΜ@ΤΟ ΤΟ preview παιδιά! :)

Δεν προλαβαίνω να δω όλο το 4ο δισκάκι γιατί μόλις το πήρα και πρέπει να παω για μάθημα τώρα (υποχρεωτικό ) ...αλλά μετά......μονοκοπανιά!

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή το Episode IV παίζει στην οθόνη του σαλονιού μου. Η εικόνα είναι εκπληκτικά καθαρή και το Dolby Digital 5.1 EX δίνει τα ρέστα του στις σκηνές που εκτυλίσονται στο διάστημα. Επιτέλους ο Jabba the Hut είναι καλοφτιαγμένος, μια χαρά φαίνεται.

Η κατασκευή του κουτιού είναι πολύ καλή, το artwork στα DVD παρόμοιο με αυτά των Επεισοδίων 1 και 2 και... δεν γράφω άλλα, κάθομαι να απολαύσω.

Α ναι, τελικά Greedo shoots first. ;)

ΥΓ: Αλλάζω τον τίτλο του topic σε StarWars Original Trilogy DVDs.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την έκδοση που πωλείται στην Ελλάδα με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...