Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Κάτσε να δεις και της xiaomi. Σε λίγες μερες ανακοινώνεται το mi mix 2s με fingerprint στην οθόνη. Κάτι μου λέει ότι η υλοποίηση θα είναι καλή.

Δεν είναι σίγουρο όπως ανακοινώθηκε, η εικόνες που διέρρευσαν δεν θεωρήθηκαν εμπιστες για το αν η Όχι το δακτυλικό θα είναι κάτω από την οθόνη ή πίσω κάνα. 

Δημοσ.

Πάντως από θέμα πρακτικότητας, θεωρώ ότι ο αναγνώστης πρέπει να είναι στο μπροστινό μέρος. Το Mi 6 με είχε βολέψει απίστευτα σε σχέση με το 1+5T που τον έχει στην πλάτη. 

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είμαι ο μόνος που θεωρώ ότι η καλύτερη θέση ήταν αυτή στο πλάι των παλαιών Xperia; Λέω θεωρώ διότι ποτέ δεν είχα τηλέφωνο με δακτυλικό αποτύπωμα,αλλά και να είχα το θεωρώ πολύ άχρηστο.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Chikorita είπε

Βγάλε το αλουμινόχαρτο απ' το κεφάλι. Όλες οι εταιρείες θέλουν να βγάζουν πρώτες τις καινούριες τεχνολογίες για να έχουν μονοπώλιο και να βγάζουν πιο πολλά λεφτά. Καμία εταιρεία δεν θα έκανε αυτό που λες. (το planned obsolescence είναι άλλο πράγμα και σαφώς υπάρχει)

Νομίζω ότι είσαι λάθος και μάλλον πως σε ψεκαζουν. Σκέψου το λίγο και θα δεις ότι πολύ απλά είναι τα πράγματα και όχι έτσι π τα σκέφτεσαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpermpatis είπε

Νομίζω ότι είσαι λάθος και μάλλον πως σε ψεκαζουν. Σκέψου το λίγο και θα δεις ότι πολύ απλά είναι τα πράγματα και όχι έτσι π τα σκέφτεσαι.

Ωραία επιχειρήματα

14 ώρες πριν, Theodore1890 είπε

Δηλαδή για να καταλάβω, αν κάποιος, η σαμσουνγκ πχ ανακαλύψει μια νέα τεχνολογία θα την βγάλει αμέσως σε νέο μοντέλο πριν κάνει το κύκλο του το προηγούμενο. Μη τρελαθούμε.

Άλλο να μην την βγάλει για ένα εξάμηνο και άλλο να την κρατάει για χρόνια, όπως είπε ο φίλος πιο πάνω. Προφανώς και τη συμφέρει να το κάνει όπως αναφέρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το fingerprint πρέπει να είναι μπροστά (σε περίπτωση που το έχεις ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στο menu της οθόνης χωρίς να χρειάζεται να πάρεις την συσκευή στα χέρια σου) αλλά και πίσω (εξυπηρετεί πολύ περισσότερο όταν κινείσαι, το έχεις στην τσέπη σου ανάποδα και χρειάζεσαι να το ξεκλειδώσεις την ώρα που το βγάζεις), προσωπικά είμαι κάτοχος ενός moto z και ενώ τον αισθητήρα για το δακτυλικό αποτύπωμα τον έχει μπροστά, έχει λειτουργία να ξεκλειδώνει αυτόματα όταν το έχεις πάνω σου ή είσαι σε κίνηση (έχει και άλλες όπως ας πούμε αν βρίσκεσαι κοντά σε μια δηλωμένη συσκευή ή μια συγκεκριμένη τοποθεσία) αφού βέβαια το έχεις ξεκλειδώσει ήδη μία φορά αλλά και πάλι χρειάζεται να σύρεις το δάκτυλο από κάτω προς τα πάνω για πρόσβαση στο menu της οθόνης οπότε σχεδόν μία η άλλη. Προτείνω dual fingerprint sensor, το έχουν στις κάμερες γιατί όχι και σε αυτό;

Επεξ/σία από tsf
Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 11:08 ΜΜ, nectons είπε

Τρέμουν να βγάλουν δαχτυλικό οι κορεάτες στην οθόνη πάνω? Εύκολα ο κινέζος και μάλιστα αξιόπιστα. Αναγνώριση προσώπου ίριδα και άλλες βλακείες? Για πλάκα με software ο κινέζος και μάλιστα 3 φορές ποιο γρήγορο και αξιόπιστο. 

Πλέον τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες.. 

Πιο αξιόπιστο που ανοίγει με απλή φωτογραφία;

Εκτος αν εννοείς ότι είναι πιο αξιόπιστο για κάποιον τρίτο που θέλει να ξελειδώσει τη συσκευή σου..εκεί συμφωνώ είναι πιο αξιόπιστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Πιο αξιόπιστο που ανοίγει με απλή φωτογραφία;

Εκτος αν εννοείς ότι είναι πιο αξιόπιστο για κάποιον τρίτο που θέλει να ξελειδώσει τη συσκευή σου..εκεί συμφωνώ είναι πιο αξιόπιστο.

Εγώ μιλάω για το 5Τ μου... δεν ξεκλειδώνει όχι με απλή φωτογραφία όχι με φυσικό μέγεθος εκτύπωση σε 300dpi ούτε με καθρέπτη δεν ξεκλειδώνει.. όσο για ταχύτητα ούτε που αντιλαμβάνεσαι ότι ξεκλειδώνει.. σαν να είναι μόνιμα ξεκλείδωτο.. αρκεί να σε "βλέπει"... τα υπόλοιπα εχμμμ....

Επεξ/σία από nectons
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nectons είπε

Εγώ μιλάω για το 5Τ μου... δεν ξεκλειδώνει όχι με απλή φωτογραφία όχι με φυσικό μέγεθος εκτύπωση σε 300dpi ούτε με καθρέπτη δεν ξεκλειδώνει.. όσο για ταχύτητα ούτε που αντιλαμβάνεσαι ότι ξεκλειδώνει.. σαν να είναι μόνιμα ξεκλείδωτο.. αρκεί να σε "βλέπει"... τα υπόλοιπα εχμμμ....

Εξαιρετική συσκευή, δε θα διαφωνήσω αλλά ότι δεν ξεκλειδώνει με φωτογραφία μην το λες.

Τα βίντεο υπάρχουν άφθονα στο internet. Χωρίς επιπλέον αισθητήρες και μόνο με την κάμερα είναι αδύνατον να είναι όσο ασφαλές το παρουσιάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...