Προς το περιεχόμενο

iOS η android;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει να είναι ήρεμος και ταυτόχρονα να έχουν πιάσει τόπο τα χρήματα που έδωσε, οδηγείται μόνο στο εξής τρίπτυχο.

PC --> Windows
Smartphone --> Android
Tablet --> iPad

Με τα υπόλοιπα χρήματα που θα έδινε για να τα πάρει όλα Apple, κάνει εξωτικό ταξίδι σε θέρετρο της επιλογής του.  :)

Επεξ/σία από kostasgr78
  • Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Όποιος θέλει να είναι ήρεμος και ταυτόχρονα να έχουν πιάσει τόπο τα χρήματα που έδωσε, οδηγείται μόνο στο εξής τρίπτυχο.

PC --> Windows
Smartphone --> Android
Tablet --> iPad

Με τα υπόλοιπα χρήματα που θα έδινε για να τα πάρει όλα Apple, κάνει εξωτικό ταξίδι σε θέρετρο της επιλογής του.  :)

Καλά εν μέρη έχεις δίκιο αλλά αν μιλήσουμε και για ναυαρχίδες έχεις δει ότι οι τιμές και εκεί έχουν πάει πολύ υψηλά . Τώρα όσον αφορά τα pc δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί εγώ σαν απλός χρήστης να πω ότι έχω έναν iMac mid2009 και φέτος τον αναβάθμισα έβαλα έναν ssd pro και 12 gb μνήμες και πετάει το μηχάνημα καλύτερα από καινούριος .Θεωρώ ότι αν είχα win θα είχα αλλάξει δύο υπολογιστές μέχρι τώρα . 

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε

Δοκίμασε Thinkpad σειρών Τ και X και έλα να το συζητήσουμε ξανά. :)

Καλά όταν μιλάς για τέτοια ποσά το λογικό είναι να είναι τοπ. Αλλά απορία σε 8 χρόνια θα δέχεται αναβάθμιση τέτοια που να μπορεί να γίνει ποιο δυνατό από  όταν το αγόρασα ? Γιατί στον iMac μου αυτό έχω αυτήν την στιγμή από τα 4 gb  ram πήγα στα 12 και μπορούσα να βάλω και 16 και από τον μηχανικό τον κράτησα και τον έχω μέσα για back up και έχω για κύριο τον ssd .

Εγώ να πω μόνο μακάρι να υπάρξουν και άλλοι για να σπάσουν τα μονοπώλια και να μπορούμε εμείς οι καταναλωτές να κερδίζουμε.

Δημοσ.

Τι κάθεσαι κι εξηγείς τώρα.  Σιγά να μην αφήσει κάποιος mac για να πάει σε windows. Και βρες το τάδε στην registry, και μάλλον φταίει ή έκδοση του driver ή το bios ή το firmware ή το firewall του antivirus...  Το ανοιχτό λειτουργικό :lol:

• Like 5
Δημοσ.

Χρόνια χρήστης windows/android πέρυσι έκανα μετάβαση σε macos. Εάν θέλεις εμπειρία android χωρίς προβλήματα και κολλήματα (πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια, μιας και ούτε το ios είναι τελείως απροβλημάτιστο, που και που κάτι σκάει) τότε θα κοιτάξεις κάτι με stock android. Μια πολύ καλή συσκευή είναι το OnePlus5T που έχει 500 και 560 για εκδόσεις 6/64 8/128 αντίστοιχα.

Εγώ έχω το προηγούμενο και είμαι τέρμα ευχαριστημένος. Πολύ καλύτερο από iphone και με καλύτερη μπαταρία και οθόνη, χωρίς bloatware. Μετά μπορείς να δεις συσκευές με Android One που είναι συσκευές που παίρνουν updates από την google. Τέλος σε παραπάνω χρήματα πας σε google pixel.

Για εμένα είναι κακή περίοδος. Σε 1-2 μήνες βγαίνουν όλα τα νέα μοντέλα πχ OnePlus6, οπότε δεν αξίζει η αγορά. Όλα αυτά δε συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με iphone 6-7-8 που έχει παλιά οθόνη. Ωστόσο σε επεξεργαστική ισχύ τα πατάει το μηλαράκι όλα, κάτι όμως που δε σε ενδιαφέρει εάν παίξεις σε αυτό το price range.

Για εμένα αν σε τρώει να κάνεις τη μετάβαση (όπως εμένα να πάω σε κανα 7/8) να πάρεις μια συσκευή που δεν χάνει αξία εύκολα πχ OnePlus. Την κρατάς, δοκιμάζεις και πουλάς σχεδόν στην ίδια τιμή εάν δε σου κάνει. Πχ πάρε τον ιούνιο το 6 που θα βγει και πριν τον νοέμβρη που θα βγει το 6τ το σπρώχνεις 50-60 ευρώ πιο κάτω. Τότε εάν δε σε έχει ικανοποιήσει, πας στα νέα iphone.

Αν πας σε άλλες λύσεις θα χάσεις πιο πολλά λεφτά, λόγω του ότι τα σκρουτζομάγαζα ρίχνουν τις τιμές σε βάθος χρόνου και ο κόσμος δε νοιάζεται αν το κινητό είναι επίσημη εισαγωγή ή το έφεραν από ζιμπάμπουε για να έχουν κέρδος.

Ελπίζω να μην κούρασα και ελπίζω να κατάλαβες.

Δημοσ.

βασικά και εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει. πιο φθηνό κινητό? πιο καλά χαρακτηριστικά? άλλο λειτουργικό? όλα αυτά μαζί αλλά χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία? :rolleyes:

Δημοσ.

Οτι θελουμε ολοι.

Ενα παμφθηνο iphone.

Εκανε σαφες οτι δε θελει να ξεφυγει πανω απο τα 500 ευρω. Αυτο βεβαια που δεν κατανοει ειναι οτι οι συσκευες android που εχουν τα λιγοτερα προβληματα ειναι ιδιας τιμης με τα iphone και προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι και μια συσκευη της ταξεως των 400 ευρω θα του παρεχει καλυτερη εμπειρια χρησης απο μια των 800 ευρω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που ποτέ δεν είχα επαφή με Apple προϊόντα και πρόσφατα αγόρασα το νέο iPad έχω να πω πως είναι η μέρα με την νύχτα το  iOS με το android! Δεν υπάρχει σύγκριση σε τίποτα!!! Αυτά περί κλειστού και ανοιχτού λογισμικού είναι τελείως χαζά, τι να το κάνω το ανοιχτό λογισμικό αν είναι να μου βγει η πίστη για να κάνω τα βασικά?Με το iPad μπορώ να κάνω ο,τι θα έκανα και με το λαπτοπ μου , να μη με νοιάζει η μπαταρία και να μην κολλάει στιγμή και όλα αυτά σε μια υπέροχη οθόνη και με το πιο σμουθ touch που έχω δουλέψει ... Αναθεώρησα τελείως για το θέμα της τιμής μιας και στα 300 ευρώ που το iPad παίζει δεν έχει ανταγωνισμό ...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/26/2018 στις 4:22 ΜΜ, nikοs είπε

Εγώ πάντως που ποτέ δεν είχα επαφή με Apple προϊόντα και πρόσφατα αγόρασα το νέο iPad έχω να πω πως είναι η μέρα με την νύχτα το  iOS με το android! Δεν υπάρχει σύγκριση σε τίποτα!!! Αυτά περί κλειστού και ανοιχτού λογισμικού είναι τελείως χαζά, τι να το κάνω το ανοιχτό λογισμικό αν είναι να μου βγει η πίστη για να κάνω τα βασικά?Με το iPad μπορώ να κάνω ο,τι θα έκανα και με το λαπτοπ μου , να μη με νοιάζει η μπαταρία και να μην κολλάει στιγμή και όλα αυτά σε μια υπέροχη οθόνη και με το πιο σμουθ touch που έχω δουλέψει ... Αναθεώρησα τελείως για το θέμα της τιμής μιας και στα 300 ευρώ που το iPad παίζει δεν έχει ανταγωνισμό ...

Άλλο tablet, άλλο κινητό. Θα συμφωνήσω ότι στα tablet η Apple παίζει χωρίς αντίπαλο. Δυστυχώς για όλους μας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/26/2018 στις 3:22 ΜΜ, nikοs είπε

ακριβως αναποδα για μενα, ποτε δεν ειχα android (απο τα προσφατα, χρηστης ios απο 3gs), πηρα περσι το s8 και δε ξαναγυρναω σε iOS, τουλαχιστον σε κινητο γτ τα ipad δεν εχουν αντιπαλο

τι μου αρεσε τοσο πολυ απο το δροιδ: Το customization που ειναι τρομερο, τι μου λειπει απο το iphone: To ολο οικοσυστημα που εχω με macbook,ipad κτλπ, πραγματικα τεραστιο πληγμα 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Μου αρέσει που το "παίζω πειρατικά media" ονομάζεται κομψά "customization". Λες και στο IOS δεν μπορείς να αλλάξεις την θέση των εικονιδίων. :lol:  

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 3/29/2018 στις 5:27 ΜΜ, kriosgr είπε

Μου αρέσει που το "παίζω πειρατικά media" ονομάζεται κομψά "customization". Λες και στο IOS δεν μπορείς να αλλάξεις την θέση των εικονιδίων. :lol:  

What? παραφραζεις νομιζω, εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια να χρησιμοποιω πειρατικο υλικο σε οποιαδηποτε συσκευη, ταινιες σειρες το οτιδηποτε, τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα μπραβο σου παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...