Ilzals Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Το πρώτο μου iphone4 το κράτησα 4 χρονια το IPhone 6 το έχω τρία.Οι συσκευές δεν έκαναν ποτέ restart .Οπως και οι υπόλοιπες συσκευές που έχω και είχα ,κανένα κόλλημα και για κανένα λόγο .Επισης δεν αλλάζω συχνά συσκευές αλλά κάθε 3-4 χρονια ,Αρα με ενδιαφέρει να δουλεύουν όπως την πρώτη μερα και μετά από 3 χρονια .Αυτο είναι που με προβληματίζει η σταθερότητα λογισμικού .Βλεπω το ρολοι που έσω τώρα και φοράει android wear ,ένα μήνα τα έχει φάει κάπου τα κολλήματα του μετά από 2-3 χρονια τι θα κάνει ;Αρα η σταθερότητα λογισμικού είναι δεδομένη για το iOS το πρόβλημα μου είναι το κλειδωμένο λογισμικό που είναι δύσκολη η συνεργασία με αλλες συσκευεσ αλλά και οι τιμές που έχουν ξεφύγει .Εγω κρατάω μια συσκευή στα χέρια μου που μετά από 3 χρονια δουλεύει σαν την πρώτη μερα .Αυτο δεν ξέρω αν συμβαίνει μετά από τόσο καιρό σε αλλά όπως xiaomi ,huawei κτλ και αυτό είναι που ψάχνω μέσα από αυτό το θέμα που άνοιξα
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 ξεχασε το αυτο με τα android... αυτος ειναι και ο βασικος λόγος που πολλοι μενουν στο iOS 2
BlueBlade Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ξέχνα το όπως είπε ο paylidis, galaxy s9 αν πάρεις σήμερα μέχρι το καλοκαίρι θα αρχίσουν τα γνωστά προβλήματα, lag κτλ. Είναι πρόβλημα του λογισμικού. Το Ios δουλεύει ρολόι και γιαυτό τόσο κόσμος προτιμάει τα κινητά της Apple. Όσο για τις αναβαθμίσεις θα σου απαντήσω πολύ απλά, θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ σε οποιοδήποτε τηλέφωνο δεν έχει Stock Android. Άρα αν θες να έχεις άμεσα τις αναβαθμίσεις κοίτα σε κάποιο Pixel που και πάλι δεν θα είναι όπως τα κινητά της Apple που ο Πατέρας μου για παράδειγμα έχει το 5s και πριν λίγες μέρες πήρε την τελευταία αναβάθμιση iOs (και μιλάμε για κινητό του 2013).
-Dimitris- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Ilzals είπε Δεν είναι θέμα συσκευών αλλά λογισμικού .Το ρολοι που έχω πάρει για ανα αντικαταστήσω το Apple Watch ναι κάνει περισσότερα έχει Nano sim εοχει broswe ,play store ,YouTube .To restart όμως το έχει φάει όχι ότι φταίει η συσκευή αλλά το λογισμικό του και μερικές εφαρμογές του .Το Apple Watch 18 μήνες που το είχα μπορεί βα έκανε τα μισά αλλά απροβλημάτιστα Εχεις ''κολλησει'' με το ρολοι, κανενας δε θα κατσει να δει βιντεο στο youtube απο το ρολοι του, ουτε θα βαλει νεα sim με αλλο αριθμο για να τηλεφωνει σε ανοικτη ακροαση απο το ρολοι να ακουγεται στους παντες, αλλα και ουτε να ψαξει στο google. Αυτο θα το κανεις ενδεχομενως 2-3 φορες για να δεις οτι γινεται και τελος. Προηγουμενως ανεφερες οτι θελεις μεγαλο μεγεθος οθονης και τωρα μας λες οτι θα χρησιμοποιεις την 2 ιντσων οθονη του ρολογιου σου για να βλεπεις βιντεο. Μαλλον ουτε εσυ ξερεις τι θελεις. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από -Dimitris- 1
Ilzals Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Το apple watch aπο τοτε που το πηρα τις περισσοτερες φορες ηταν στο ντουλαπι γιατι εκτος απο τι γνωστοποιησεις δεν μου προσφερε κατι αλλο.Σε καποιον που αθλειται ισως ειναι οκ.Το ρολοι με android λογισμικο εχει καρτα sim και ειναι συνδεδεμενο με τα airpods,επισης δεν εχω αλλο αριθμο αλλα εχω κανει duble sim.Τι σημαινει αυτο εχω βγει απο το πρωι μεχρι το βραδυ μονο με το ρολοι και χωρις κινητο μαζι μου.Το να εχει internet ειναι σημαντικο γιατι μπορεις να δεις τιτλους ειδησεων η ακομα να δεις ετσι για τη πλακα σου κατι στο youtube.Πραγματα που δεν μπορουσα να κανω με ενα apple watch των 400e.Αν εχεις apple watch και παρεις αυτο το ρολοι θα καταλαβεις τι εχανες τοσο καιρο.Αλλο ειναι το θεμα ρολοι και αλλο του κινητου.Σε κινητο φυσικα ψαχνω μεγαλη οθονη δεν εγραψα καπου οτι θελω να αντικαταστησω το κινητο απο το ρολοι..Απλα με την πρωτη επαφη που εχω με το ρολοι huawei ειδα οτι το ρολοι της apple ηταν πολυ περιορισμενο σε πολλες λειτουργιες.Επισησ σε κανεναν δεν αρεσε το ρολοι τησ αpple ενω με αυτο ολοι εχουν εντυπωσιαστει απο την εμφανιση του αλλα και απο τισ λειτουργιες του.Αυτο μου εβαλε τη σκεψη οτι ισως συμβαινει το ιδιο και στα τηλεφωνα android.Δηλαδη ισως τοσα χρονια βρισκομαι με συσκευες με περιοριεμενες λειτουργίες. 1
kriosgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Να πουλήσεις το ρολόι και να πάρεις κομπολόι Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα των smart watch. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από kriosgr
Ilzals Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Αν πάρεις ρολοι με υποδοχή καρτα sim και το συνδέσεις με ακουστικά θα δεις τη χρησιμότητα
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Ilzals είπε Αν πάρεις ρολοι με υποδοχή καρτα sim και το συνδέσεις με ακουστικά θα δεις τη χρησιμότητα Ε ωραια αφου λοιπον σε βολευει το εν λογω ρολοι,αγορασε android κινητο και στην πορεια αν ειναι βλεπεις τι θα κανεις.
kostasrodos29 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, kriosgr είπε Να πουλήσεις το ρολόι και να πάρεις κομπολόι Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα των smart watch. Το Apple smart watch με βολεύει απίστευτα εμένα που είμαι πάνω στο δρόμο και σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ το κινητό βλέπω ποιος με καλεί απαντάω σε μηνύματα , viber, παίρνω τηλέφωνο από το ρολόι και με συνδυασμό με τα airpods είναι το must have μου . Μετά το απόγευμα έχω μουσική μέσα στο ρολόι και με τα airpods μπορώ να πάω για τρέξιμο χωρίς να κουβαλάω και το κινητό μαζί μου για να ακούω μουσική . Οπότε είναι πως τα συνδυάζει κάποιος . Κάποιος το αγαπάει και κάποιος άλλος απλά δεν τα χρειάζεται. 1
kostasrodos29 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, Ilzals είπε Που βα δεις το huawei Watch 2 4g Αν είναι το ίδιο δυνατό με το 1 που είχα φαντάζομαι . Θα είναι το κάτι άλλο . Από τα καλύτερα smart watch που είχα . Αν δεν έπαιρνα iPhone ακόμα θα το είχα αλλά με την αγορά του έχασα αρκετά στο Huawei που είχα με android τηλέφωνο και αναγκαστικά το Apple watch ήταν μονόδρομος.
Ilzals Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Το Apple Watch το κράτησα 18 μήνες ήταν τα ποιο τσάμπα λεφτά που έδωσα ποτέ.Το πήρα 380e και το έδωσα στα 150e .Αυτο εδώ συνδέεται με το IPhone αλλά έχει πολλούς περιορισμούς .Μου αρέσει να το έχω σαν αυτονομο τηλέφωνο .
-Dimitris- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ε πες το ετσι. Παρε ενα κινεζικο android της ταξεως των 50 ευρω, παρε και κολλητικη ταινια και μπορεις να το δεσεις στο χερι σου. Ακομα φθηνοτερο και θα παιζεις και φιδακι. Το Huawei μπορεις να το παιξεις;
Ilzals Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Φίλε μου αν σου είναι αδιάφορο το θέμα που άνοιξα δεν υπάρχει λόγος να γράφεις αε Ευχαριστω και κακή συνέχεια
AggelosTz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Το μόνο πράγμα που ειλικρινά σιχαίνομαι στα ιφον είναι ο τραγικός έως απαρχαιωμένος τρόπος των ειδοποιήσεων. Δηλαδή έλεος είναι τόσο δύσκολο να το κάνει όπως στα αντροιντ ; επειδή χρησιμοποιώ και αντροιντ και ιφον το ιφον το έχω για όταν είμαι εκτός σπιτιού και το αντροιντ για ψυχαγωγία δηλαδή βίντεο , μουσική, ταινίες. Η υποδοχή sd κάρτας σου δίνει την δυνατότητα να ξοδέψεις λίγα και να έχεις όσα media θες στην συσκευή σου σε αντίθεση με το ιφον που αν δεν μπορείς μα δώσεις για 64 και άνω χωρητικότητα και αναγκάζεσαι να σβήνεις όλη την ώρα εφαρμογές και φωτογραφίες. Όσον αφορά την παραμετροποίηση ναι ωραίο είναι έχω πληρώσει το nova launcher για να έχω πλήρη ελευθερία, έχω παίξει με widget το κανείς πανέμορφο το UI του κινητού είναι η αλήθεια αλλά δυστυχώς αν δεν έχεις google pixel ξεχνά αναβαθμίσεις μόλις βγει το επόμενο μοντελο. Δηλαδή σε 6 μήνες. Αν και οι αναβαθμίσεις είναι και ένας μύθος. Το Moto G μου είναι κολλημένο σε 5.1 και το moto G3 σε ΜΜ και πάλι μια χαρά είναι. Και το iPhone 5s το έχω αφήσει στην 10.3.3 αφού η 11 είναι γεμάτη προβλήματα και έχει καταστρέψει την αυτονομία της μπαταρίας. Τώρα που σκέφτομαι να αναβάθμιση σε κινητό με 5.5" οθόνη σκέφτομαι σίγουρα για αντροιντ γιατί προσωπική μου γνώμη καθαρά και με βάση τις δικές μου ανάγκες δεν είμαι διατεθημενος να πληρώσω ένα σκασμό για αποθηκευτικό χώρο όταν στο αντροιντ με μια κάρτα το πρόβλημα λύθηκε. Και επίσης το βασικότερο .....μπαταρία !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα