Προς το περιεχόμενο

iOS η android;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είναι κάτοχος προϊόντων της apple εδώ και 7 χρονια.Εχουν περάσει από τα χέρια μου IPhone 4 μέχρι και το 6, iMac, iPad,MacBook Pro ,Apple TV και Apple Watch .Ολα αυτά τα χρονια δεν είχα με καμία συσκευή το παραμικρό πρόβλημα , κόλλημα ,restart κτλ,Προσφατα έδωσα ενανApple Watch και αγόρασα έναν smartwatch 4g της huawei .H πρώτη εμπειρία με Android λογισμικό ήταν καλή όχι ότι δεν υπάρχουν κολλήματα .Ομως είδα μια συσκευή που μπορούσες να κανείς περισσότερα πράγματα από το Apple Watch (internet,YouTube,sim).Πηρα μια συσκευή 380e και την έδωσα μετά από 1,5 χρόνο 150e ενώ μια άλλη με 280e είναι ωραία και κάνει περισσότερα  .Επισης πήρα ένα IPhone πριν 3 χρονια 850e και τώρα με τη χρήση που του έχω κάνει δεν πιάνει πάνω από 150e.Ετσι ειπα να μην ξεφύγω ξανά για τηλέφωνο πάνω από 500αρικο.Ολο το θέμα είναι η μετάβαση από iOS σε android θα είναι οκ; η θα κλαίω με μαύρο δάκρυ;με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται ;δεν νομίζω ότι είναι τόσο συχνες όσο της Apple.Επισης από συσκευές να κοιτάξω κάτι από galaxy s8;huawei η xiaomi ;στις κριτικές διαβάζω πολύ καλα για xiaomi αλλά για σοβαρή τεχνική υποστήριξη μόνο από infoquest.Αν έχετε κάνει τη μετάβαση από iOS σε android θα ήταν χρήσιμη η συμβουλή σας όπως και σε ποια συσκευή να στραφώ .Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έπιασα στα χέρια μου Android κινητό χάθηκα 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι λογικό να "χάνεσαι" στο Android αφού έχεις συνηθίσει τα ios εδώ και χρόνια. 

Τα ios έχουν πιο "σταθερό" λογισμικό χωρίς κολλήματα κτλ. Στα Android όμως θα βρεις σχεδόν πλήρη παραμετροποίηση λόγω του κάπως "ανοιχτού" λογισμικού του. Δηλαδή μπορείς με κάποιον launcher να αλλάξεις σχεδόν όλη την εμφάνιση του κινητού και να το κάνεις στα μέτρα σου. Επίσης μπορείς να βάλεις εφαρμογές εκτός Google play (σπασμένες) αν και δεν το προτείνω. 

Επίσης μπορείς με root να έχεις τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου. Αξίζει να δοκιμάσεις για λίγο καιρό ένα Android και το πολύ πολύ γυρνάς ξανά σε ios αν δεις και δεν σε βολεύει. Είναι καλά και τα δύο λογισμικά ανάλογα τα γούστα σου. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ilzals είπε

Γεια σας είναι κάτοχος προϊόντων της apple εδώ και 7 χρονια.Εχουν περάσει από τα χέρια μου IPhone 4 μέχρι και το 6, iMac, iPad,MacBook Pro ,Apple TV και Apple Watch .Ολα αυτά τα χρονια δεν είχα με καμία συσκευή το παραμικρό πρόβλημα , κόλλημα ,restart κτλ,Προσφατα έδωσα ενανApple Watch και αγόρασα έναν smartwatch 4g της huawei .H πρώτη εμπειρία με Android λογισμικό ήταν καλή όχι ότι δεν υπάρχουν κολλήματα .Ομως είδα μια συσκευή που μπορούσες να κανείς περισσότερα πράγματα από το Apple Watch (internet,YouTube,sim).Πηρα μια συσκευή 380e και την έδωσα μετά από 1,5 χρόνο 150e ενώ μια άλλη με 280e είναι ωραία και κάνει περισσότερα  .Επισης πήρα ένα IPhone πριν 3 χρονια 850e και τώρα με τη χρήση που του έχω κάνει δεν πιάνει πάνω από 150e.Ετσι ειπα να μην ξεφύγω ξανά για τηλέφωνο πάνω από 500αρικο.Ολο το θέμα είναι η μετάβαση από iOS σε android θα είναι οκ; η θα κλαίω με μαύρο δάκρυ;με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται ;δεν νομίζω ότι είναι τόσο συχνες όσο της Apple.Επισης από συσκευές να κοιτάξω κάτι από galaxy s8;huawei η xiaomi ;στις κριτικές διαβάζω πολύ καλα για xiaomi αλλά για σοβαρή τεχνική υποστήριξη μόνο από infoquest.Αν έχετε κάνει τη μετάβαση από iOS σε android θα ήταν χρήσιμη η συμβουλή σας όπως και σε ποια συσκευή να στραφώ .Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έπιασα στα χέρια μου Android κινητό χάθηκα 

Λογικό να χαθείς αλλά αυτό θα είναι για μια εβδομάδα το πολύ μετά θα είσαι μια χαρά . Τα έχω και τα δύο αλλού είναι το ένα υπέρ και αλλού το άλλο . Στα χρήματα που ζητάς αν πας σε μτχ θα βρεις κινητάρες . Αν πάλι θες καινούριο και μπορείς να κόψεις τιμολόγιο για να γλιτώσεις τον ΦΠΑ πάρε το S8+.

• Like 1
Δημοσ.

έκανα την αλλαγή πριν 3 χρόνια και κράτησα ένα android κινητό για ένα χρόνο
έχει κάποια πράγματα καλύτερα από iOS και κάποια χειρότερα
στην δική μου περίπτωση δεν με βόλεψε. δεν μπορούσα τόσο εύκολα όσο με το iphone να συγχρονιστώ με τις συσκευές μου και μετά από ένα χρόνο άρχισαν τα κολλήματα (όχι, δεν ήταν κινέζικο κινητό)

Δημοσ.

Ο συγχρονισμός λύνεται υπάρχουν google photos,google drive κτλ.Το θέμα είναι τα κολλήματα .Εδω που πρέπει να πάω σε φτηνές συσκευές xiaomi η huawei η σε Samsung galaxy s8 ;

Δημοσ.

Στη θέση σου δε θα το έκανα. Μου έδωσαν από τη δουλειά ένα s7 edge και σε 2 μήνες προτίμησα να γυρίσω στο παλιο μου iPhone 5s για κινητό δουλειάς... τώρα έχω ένα 7αρι και ένα 6αρι και είμαι μια χαρά δε το ξανακάνω για κανένα λόγο. 

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν θέματα στο λογισμικό;εγώ android δεν έχω δουλέψει ποτέ η ιδέα μου μπήκε με το ρολοι που αγοράσα προσφατα με android wear εκεί είδα τι έχανα τόσο καιρό που είχα το Apple Watch ,από την άλλη δεν μπορώ να δώσω 800-1200e για ένα τηλέφωνο .Απλα τα θεωρώ πολλά και οι περισσότεροι με δόσεις τα παίρνουν αλλά όταν βάζεις σε 36 μήνες να πληρώνεις ένα τηλέφωνο και όταν το ξεχρεώσεις να μη πιάνει ούτε 200 είναι ένα θέμα .Το πρώτο IPhone το πήρα με επιδότηση κόλλησα με το λογισμικό και μετά αναγκάστηκα να τα σκάω για όλη τη συλλογή και έφτασα σε ένα σημείο να μου πλασάρουν ενα τηλέφωνο με 1200e δηλαδή μπαινεις σε ένα τρυπακι Νομίζω ότι εδώ στην Ελλάδα και με τη κατάσταση που υπάρχει κανονικά πρέπει να τα αγοράζουν άτομα με πάνω από 2000e το μήνα .Ειναι κρίμα να βλέπω στα μαγαζιά μπροστά από τι τιμή 25e το μήνα .Στο εξωτερικό με περισσότερα χρήματα που παίρνουν τα αγοράζουν για πλάκα με καλές επιδοτήσεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ilzals είπε

Εδω που πρέπει να πάω σε φτηνές συσκευές xiaomi η huawei η σε Samsung galaxy s8 ;

τελικά το θέμα που σε οδηγεί σε Android είναι οικονομικό ή όχι? γιατί το S8 έχει ίδια τιμη με το iPhone 7 (32GB)

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

Έχω IPhone 6 64gb το να πάρω IPhone 7 με 32gb δεν είναι αναβάθμιση .Ψαχνω μεγάλη και καλή οθονη καλές φωτό και video ,το 4κ μου είναι αδιάφορο τηλεοραση oled έχω χώρος 4κ

Δημοσ.

Ναι φυσικα, δεν ειναι αναβαθμιση μεταξυ μιας συσκευης του 2014 με του 2016. Μαλλον δεν εχεις δει τις δυνατοτητες της καμερας του 7.

Πηγαινε σε φθηνο android, θα φας τα κολληματα του αιωνα 1 χρονο μετα και θα γυρισεις ξανα σε iOS.

Οι καλες android συσκευες κοστιζουν το ιδιο με τα iphone.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα συσκευών αλλά λογισμικού .Το ρολοι που έχω πάρει για ανα αντικαταστήσω το Apple Watch ναι κάνει περισσότερα έχει Nano sim εοχει broswe ,play store ,YouTube .To restart όμως το έχει φάει όχι ότι φταίει η συσκευή αλλά το λογισμικό του και μερικές εφαρμογές του .Το Apple Watch 18 μήνες που το είχα μπορεί βα έκανε τα μισά αλλά απροβλημάτιστα 

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν θέλεις κάτι το οποίο δεν είναι συμβατό με το 90% των αξεσουάρ που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, κλειδωμένο σχεδόν στα πάντα αλλά σε καθημερινή χρήση απλά λειτουργεί άριστα χωρίς "κολλήματα" μένεις στο ios. αν θέλεις ανοιχτό λογισμικό, συμβατότητα με σχεδόν τα πάντα, πλήρης παραμετροποίηση, πρακτικά αμέτρητες επιλογές από συσκευές για όλες τις τσέπες και αν θέλεις να είσαι διαχειριστής της συσκευής σου αλλά με κάποια "κολλήματα" που και που (ανάλογα τη συσκευή και την ηλικία της) πας στο android. σαν συνολικό λογισμικό το android είναι έτη φωτός μπροστά από το ios αλλά το δεύτερο απλά δουλεύει πολύ πιο smooth ακόμη και σε παλαιότερες συσκευές (αν εξαιρέσουμε ότι πολλές εφαρμογές δεν είναι συμβατές). οπότε για κάτι απλά δουλεύει ios. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...