Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες και οι τραπεζες που εχουν ενα καρο καμερες δεν καταγραφουν βιντεο αλλα καποια frames το λεπτο

οποτε μη ψαχνετε για εγγρ;αφη βιντεο 24/7 ..βαλτε ενα πισι με ενα σκληρο να κρατα 20 με 30f το λεπτο λιγοτερο χωρο πιανουν και μια φορα την εβδομαδα τα σβηνεις  

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/1/2019 στις 10:03 ΜΜ, pasxen είπε

Πήρα την https://www.skroutz.gr/s/10702795/CT-Vison-CT-P724.html CT-Vison CT-P724

εξαιρετική, απλή εγκατάσταση και alerts για κίνηση, στα λεφτά της δεν υπάρχει καλύτερη.

Aπ'ότι βλέπω από τα χαρακτηριστικά της αυτή ΔΕΝ είναι εξωτερικού χώρου (όπως και η CT-P724 PRO).

Επεξ/σία από bill_viper
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πήρα και αύτή, εξαιρετική με απλή εγκατάσταση και πολύ καλή εικόνα, μου έκανε εντύπωση σε απόλυτο σκοτάδι ότι έχει πολύ καλή εικόνα.

Sricam SP020

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να μην χαλάω το ποστ.. Ενδιαφέρομαι κ εγώ για κάμερα για να μπορώ να μπαίνω από το κινητό να βλέπω τον κήπο όποτε θέλω, να μην καταγραφεί . Μπορώ να την συνδέσω με ρεύμα κ Ethernet αλλά θα βόλευε να έχει WiFi. Τι προτείνεται ; Δεν με ενδιαφέρει να έχει κ άριστη ανάλυση..μέχρι 50ε, σαν outdoor ip camera να ψάξω; Ευχαριστώ

Με μια τέτοια θα κάνω δουλειά https://www.smart-tech.gr/sricam-srihome-sh024?fbclid=IwAR2d1JrrDtOoSZJyuN-p70OccAaNjtu7DBfoMSMMLxTjEhzpLX9jYq7FfgY#tabdesc 

Πολύ κουμουτσα όμως είναι...Μέχρι 10μ θα είναι η απόσταση περίπου

Επεξ/σία από mpampis81
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα και επειδή έχω παρόμοια ερώτηση: Ψάχνω camera για εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι ορόφου) που να βλέπει κάτω και θέλω να έχει τις εξής προυποθέσεις: Καλή νυχτερινή λήψη, μερικώς αδιάβροχη, zoom, να μην επηρεάζεται όταν πέφτει επάνω της το φως του ήλιου. Το Budget είναι 200-250€

Δημοσ.
Στις 29/7/2019 στις 9:51 ΜΜ, infini είπε

Ψάχνω camera για εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι ορόφου) που να βλέπει κάτω

Αν το "κάτω" είναι πεζοδρόμιο-δρόμος-κοινόχρηστος χώρος, δεν επιτρέπεται.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήρα μία σαν αυτή 

https://m.aliexpress.com/item/33007584777.html?pid=808_0000_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.33007584777&aff_trace_key=412bad5a04634ebd840f27ae3ef83ec3-1568806244521-06307-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=1238amp-8A1pOrFjdGZGWmjel3ZMug1568806254170

Δεν έχει manual. Θέλω να την συνδέσω με WiFi. Που μπορώ να βρω την διαδικασία; Μάλλον το v380 app θα χρειαστω στο κινητό μου... 

Επεξ/σία από mpampis81
Δημοσ.

Τελικά βρήκα λύση. Συνδέεις αρχικά την κάμερα με το κινητό μέσω wifi (βάζεις το κινητό να ψάξει για wifi δίκτυο και επιλέγεις την κάμερα) και με την εφαρμογή v380 μπορείς να επιλέξεις η κάμερα να συνδεθεί σε ασύρματο δίκτυο της επιλογής σου, περνάς κωδικούς, η κάμερα τους αποθηκεύει και μετά μέσω κινητού σε όποιο δίκτυο και να συνδεθεί ανοίγεις την εφαρμογή κ έχεις live εικόνα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα φιλοι. Ψαχνω μια ip camera για να βλεπω αυλη μονοκατοικιας, διακριτική,να κανει καταγραφη οχι 24/7 αλλα εαν αντιληφθει κινηση και αν στέλνει και ειδοποιηση καλο θα ηταν. Θα ειναι εκτεθημενη σε εξωτερικες συνθηκες αλλα οχι σε βροχη γιατι θα μπει κατω απο μπαλκονι. Προτασεις? Μεχρι κανα 100-150 ευρω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...