paparoypas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Για σας θέλω να φτιάξω ένα στικακι που μέσα να έχω όλες τις εκδόσεις των Windows 10 και να περάσω και όλα τα update πως γίνεται κάτι τέτοιο; Αυτό έχω καταφέρει να το κάνω σε μια μια έκδοση ξεχωριστά αλλά όταν θελω ένα USB με όλες τις εκδόσεις πως γίνεται;
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχάς πρέπει να καταλάβεις ότι τα 10άρια, σε αντίθεση με τα 7άρια, δεν έχουν πολλές εκδόσεις. Μόνο home και pro για τους απλούς χρήστες και enducation και enterprise για υπηρεσίες και οργανώσεις. Οι απλοί χρήστες είναι υπερκαλυμμένοι με την pro, οπότε μόνο αυτήν σου φτάνει. Επίσης, κατ' εμέ μόνο η 64bit έκδοση φτάνει, δεν έχει νόημα να βάλεις κάπου 32bit γιατί κάποιο μηχάνημα δε σηκώνει 64άρια τότε δεν βάζεις 10άρια αλλά 7άρια. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από micos000
paparoypas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Πολύ Σωστή η παρατήρηση σου αλλά εγώ παρόλα αυτά θα ήθελα να φτιάξω ένα τέτοιο USB Αν κάποιος το έχει κάνει ας βοηθήσει.
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δες το παρακάτω https://msfn.org/board/topic/174835-how-to-merge-all-windows-10-edditions-for-making-aio-usb/?do=findComment&comment=1112847
paparoypas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Δες το παρακάτω https://msfn.org/board/topic/174835-how-to-merge-all-windows-10-edditions-for-making-aio-usb/?do=findComment&comment=1112847 Το είδα αλλά δεν βοηθάει ιδιετερα Καποιον άλλον οδηγό; καλό θα ήταν να είναι στα ελληνικά
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, paparoypas είπε Το είδα αλλά δεν βοηθάει ιδιετερα Καποιον άλλον οδηγό; καλό θα ήταν να είναι στα ελληνικά πολλά ζητάς... κράτα τις πληροφορίες που σου έδωσε ο @micos000 καθώς δεν θα ωφελήσει σε κάτι το να το κάνεις αυτό που σκέφτεσαι.
paparoypas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Εδώ έχεις λάθος Δεν είναι θέμα να με ωφελήσει σε κάτι. Είναι η χαρά της μαθήσεως
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, paparoypas είπε Εδώ έχεις λάθος Δεν είναι θέμα να με ωφελήσει σε κάτι. Είναι η χαρά της μαθήσεως Τότε κάνε χρήση google translate αν σε δυσκολεύει ο οδηγός που σου έχει δωθεί
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Βασικά, τέτοιοι οδηγοί δύσκολα βρίσκονται στα Ελληνικά και να βρεις δε θα είναι ενημερωμένοι. Δηλαδή μπορεί να βρεις για τα 7άρια σε κανένα pcsteps αλλά όχι για 10άρια.
redykt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μια σχετικη απορια μου. Οταν φτιαχνεις bootable usb με το media creation tool της Microsoft δεν περιεχονται ολες οι εκδοσεις στο Windows.iso ; Προχθες που το εφτιαξα και πηγα να εγκαταστησω τα 10αρια, πριν επιλεξω partitions κλπ, μου ειχε μια ολοκληρη λιστα με τις εκδοσεις των Win10 . 1
paparoypas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, redykt είπε Μια σχετικη απορια μου. Οταν φτιαχνεις bootable usb με το media creation tool της Microsoft δεν περιεχονται ολες οι εκδοσεις στο Windows.iso ; Προχθες που το εφτιαξα και πηγα να εγκαταστησω τα 10αρια, πριν επιλεξω partitions κλπ, μου ειχε μια ολοκληρη λιστα με τις εκδοσεις των Win10 . Αυτό που λες πως ακριβώς το έκανες κάτι τέτοιο ψάχνω. Μήπως τα Windows που πέρασες μέσα στο media creation tool ήταν φτιαγμένο iso με όλες τις εκδόσεις; 1 ώρα πριν, micos000 είπε Βασικά, τέτοιοι οδηγοί δύσκολα βρίσκονται στα Ελληνικά και να βρεις δε θα είναι ενημερωμένοι. Δηλαδή μπορεί να βρεις για τα 7άρια σε κανένα pcsteps αλλά όχι για 10άρια. Θεωρητικά για να γίνει αυτό πρέπει να κατεβάσω win home 32bit win home 64bit win pro 32bit win pro 64bit να πέρασω τα update σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και μετά να τα ενοσω; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από paparoypas
redykt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμα κατεβασεις το media creation tool απο τη σελιδα της microsoft μπορεις, ειτε απλα να κατεβασεις το Windows.iso και να το "καψεις" καποια στιγμη αργοτερα σε ενα stickaki, ειτε να το "καψεις" κατευθειαν σε ενα στικακι (σου χει αυτες τις δυο επιλογες). εγω απλα κατεβασα το αρχειο iso, το οποιο λεγοταν Windows.iso και το χα στο pc μου για παν ενδεχομενο. Μαλιστα μου κανε εντυπωση που δε με ρωτησε το creation tool ποια εκδοση θελω. το εκαψα σε ενα στικακι μετα απο καποιο διαστημα για να κανω install τα windows και οταν ξεκιναει η διαδικασια , το 2ο πραμα που μου ειχε να επιλεξω ηταν ποια εκδοση θελω να εγκαταστησω . τις ειχε ολες σε μια λιστα . Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από redykt 1
paparoypas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Κατάλαβα βέβαια έχει μόνο τα 64bit εγώ θα ήθελα να έχει και τα 32bit Να κάνω άλιος τότε την ερώτηση έχω κατεβάσει παλιότερα ένα iso με όλες τις εκδόσεις κάποιος θεούλης το έφτιαξε. Πως μπορώ να περάσω σε ένα τέτοιο iso όλα τα update?
sistah Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεις να τα εχεις και τα 2 εαν επιλεξεις στο Media Creation Tool να εγκαταστησει και τα 2 Architectures απλα το μεγεθος του iso αρχειου θα ειναι μεγαλυτερο. Δες εδω. Για να ειμαι ειλικρινης περιμενα να ειχες ηδη χαζεψει τις επιλογες του Tool πρωτου μπεις στην διαδικασια να ρωτησεις..... Εχε στο νου σου οτι στο επομενο Major Release θα χρειαστει να ξανα δημιουργησεις το USB ωστε να εχεις την τελευταια Release. Tελος, αντιλαμβανεσαι οτι οι εκδοσεις Enterprise και LTSB δεν ειναι δυνατον να ειναι ενσωματωμενες στο official tool της MS μιας και εμπιπτουν στην Business κατηγορια οπου υπαρχει subscription και διαφορετικη προσεγγιση. Eαν επιμενεις να θελεις και αυτες μεσα τοτε θελει επιπλεον ερευνα για το αν γινεται. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από sistah 1
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Σε παλαιότερες εκδόσεις του official tool είχε multi επιλογή για την έκδοση που ήθελες να επιλέξεις. Πλέον βλέπω (μόλις το κατέβασα πάλι) ότι έχεις μια επιλογή μόνο > Windows 10. Η επιλογή για την αρχιτεκτονική υπήρχε (δεν είμαι σίγουρος αν είχε εξ αρχής την multi επίσης επιλογή) Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα