Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω μια οθόνη lg η οποία είναι και τηλεόραση, επειδή άκουσα ότι θα αλλάξουν τα κανάλια άλλα το βασικό θέλω να κάνω εγγραφή σε στικακι, λέω να πάρω από τώρα έναν αποκωδικοποιητη επειδή όμως παρατήρησα ότι στην τηλεόραση που έχουμε στο σαλόνι είναι μια sharp  γράφει το αρχείο στο στικακι άλλα δεν παίζει σε καμία άλλη τηλεόραση ουτε και σε υπολογιστή παρά μόνο στην δικιά της μόνο. Τώρα ποιο παλιά είχα έναν αποκωδικοποιητη edition ο οποίος έγραφε και μετά με το ali dvr το έβλεπα και στον υπολογιστή, αν τώρα πάρω έναν καινούριο θα έχει το ίδιο σύστημα εγγραφής όπως έχει και η τηλεόραση; δηλαδή θα γράφει ένα αρχείο ts το οποίο θα παίζει μόνο από τον ίδιο τον δέκτη; 

λέω να πάρω αυτόν εδώ από το eshop http://www.e-shop.gr/edision-hybrid-lite-led-mpeg4-hd-p-PER.603825   

άλλα αν υπάρχει και κάτι ακόμα καλό στα ίδια λεφτά πείτε το, ευχαριστώ 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, yositosi είπε

γιατί βλέπω ότι αυτός είναι MPEG4 και όχι HEVC/H265?!

Μη με λες τετοια φιλε και ημουν ετοιμος να τον παρω ρωτησα και την edision τον εχουνε και λενε οτι ειναι απο τους καινουριους  Εξελιγμένο tuner ακριβείας DVB-T2, MPEG4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πουνε .Δεν ξερει κανεις αν παμε σε τ2  στην ελλαδα .Ουτε τι θα περιλαμβανει Ειχαν πει μετα  απο 5  χρονια θα αποφασισουν τα καναλια τι θα κανουν .

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 3/14/2018 στις 12:23 ΠΜ, panos0100 είπε

Μη με λες τετοια φιλε και ημουν ετοιμος να τον παρω ρωτησα και την edision τον εχουνε και λενε οτι ειναι απο τους καινουριους  Εξελιγμένο tuner ακριβείας DVB-T2, MPEG4

Οι edision είναι συνήθως οι πιο συμβατοί απο ότι κυκλοφορεί .Ετσι εγινε και με το Mpeg4 που έχουμε σήμερα .Αλλά δεν έχουν πολλές ευκολίες..

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fotia είπε

Οι edision είναι συνήθως οι πιο συμβατοί απο ότι κυκλοφορεί .Ετσι εγινε και με το Mpeg4 που έχουμε σήμερα .Αλλά δεν έχουν πολλές ευκολίες..

Ναι άλλα απ ότι βλέπω είναι ακόμα στο mpeg 4 κάποια μοντέλα  της edision και όταν λες για ευκολίες τι ενωεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζουν πολλά αρχεία multimedia ,για να τον έχεις και σαν media player .Επίσης στις εγγραφές χωρίζει τα αρχεία ,Πρίν λίγο καιρό υπήρχε και η εταιρία Ferguson στα καταστήματα.Είχε καλά μηχανήματα και με καλύτερη δυνατότητα  multimedia .Τελευταία δεν βλέπω να πωλούνται .Ισως για να έρθουν νέα μοντέλα.Αν δεν βιάζεσαι ρώτα σε κατάστημα ηλεκτρονικών με δορυφορικά συστήματα.

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fotia είπε

Δεν παίζουν πολλά αρχεία multimedia ,για να τον έχεις και σαν media player .Επίσης στις εγγραφές χωρίζει τα αρχεία ,Πρίν λίγο καιρό υπήρχε και η εταιρία Ferguson στα καταστήματα.Είχε καλά μηχανήματα και με καλύτερη δυνατότητα  multimedia .Τελευταία δεν βλέπω να πωλούνται .Ισως για να έρθουν νέα μοντέλα.Αν δεν βιάζεσαι ρώτα σε κατάστημα ηλεκτρονικών με δορυφορικά συστήματα.

https://www.e-shop.gr/edision-proton-t265-h265-hd-dvbt2-c-p-PER.603826   αυτός είναι που θα υποστηρίζει στο μελον το t2 h265 hevc βλέπω μόνο 2 μοντέλα της edision  να το υποστηρίζουν 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Fotia είπε

Αν μπορείς να τον δεις κάπου .Δεν βλέπω να έχει οθόνη ενδείξεων σε σχέση με άλλα μοντέλα .

Ναι δεν εχει αν λες για τα κανάλια τους αριθμούς, ενω ο τελευταίος εχει οθονουλα άλλα κάνει και 50€ και είναι αυτός εδώ https://www.e-shop.gr/edision-proton-t265-led-h265-hd-dvbt2-c-p-PER.603827     αύριο πάντως θα πάω να κοιτάξω στην ίδια την edision 

Δημοσ.

αμα πας ριξε και μια ματια για το εχει και για καποιον που ειναι διπλός! εννοω και δορυφορικος και επίγειος.

εγω για τετοιον ψάχνομαι και ειναι θετικος για  edision !

Δημοσ.

Εντάξει πήγα τον αγόρασα, παιδιά είναι τέλειος άψογος σε όλα, άριστη ποιότητα εικόνας το σήμα 100% σε όλα τα κανάλια, μόνο λίγο στην ερτ χάνει άλλα σε όλα τα υπόλοιπα φουλ σήμα κάνει εγγραφή μια χαρά και ορίζεις και πόση ώρα θέλεις να σου κάνει  παίζει και στον υπολογιστή, λογικά θα παίζει και σε άλλον αποδικωποιητη. τώρα τι  να πω και για το κατάστημα άριστο στην εξυπηρέτηση με βοήθησαν πάρα πολύ όλα με λεπτομέρειες μου τα είπαν, δεν έχω λόγια πραγματικά, και φυσικά 5 χρόνια εγγύηση άλλα αν κρίνω από τον πρώτο edision που είχα πάρει και έβγαλε 8 χρόνια απλά αλλάξαμε τηλεόραση και περίσσεψε  χωρίς πρόβλημα και αυτός θέλω να πιστεύω ότι θα βγει καλός, με λίγα λόγια η καλύτερη εταιρεία 

8 ώρες πριν, geioannou είπε

αμα πας ριξε και μια ματια για το εχει και για καποιον που ειναι διπλός! εννοω και δορυφορικος και επίγειος.

εγω για τετοιον ψάχνομαι και ειναι θετικος για  edision !

αμα θέλεις φίλε επειδή είδα κάποια μοντέλα είχε, θα ρωτήσω και θα σου πω και τιμές και τα μοντέλα βασικά θα ξανά πάω γιατί και ένας άλλος φίλος με ειπε οτι θέλει να μάθει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos0100 είπε

αμα θέλεις φίλε επειδή είδα κάποια μοντέλα είχε, θα ρωτήσω και θα σου πω και τιμές και τα μοντέλα βασικά θα ξανά πάω γιατί και ένας άλλος φίλος με ειπε οτι θέλει να μάθει 

αντε καλοριζικος.

Ναι αν ξανα πας ρωτησε για εναν που να ειναι και επίγειος και δορυφορικός και βεβαια τιμη.

Εαν μπορεις κανε μια χαρη σε παρακαλω. δεν εαν ο αποκωδικοποιητης που πηρες βλεπει share folders του δικτυου σου. εαν μπορεις να δεις αρχεια δηλαδη που εχεις στο υπολογιστη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...