xgol Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Περίμενε να δεις και την νέα A class. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, paylidis είπε μπορει να μην το εξεφρασα απολυτως σωστα Μπορεί. Οπότε συμφωνείς μαζί μου, ο μέσος όρος των τιμών πώλησης στις αγγελίες(αυτό στο οποίο βασίζεις τα συμπεράσματα σου δλδ) δεν είναι απαραίτητο ότι συμπίπτουν με τις πραγματικές εμπορικές αξίες τους(τις λογικές τιμές που μπορεί να πουληθούν). Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πειστικό επιχείρημα για το ότι τα τελευταία χρόνια οι τιμές των μεταχειρισμένων "έχουν ανέβει τόσο πολύ". @ts: Εγώ προσωπικά ναι, θα αγόραζα αυτοκίνητο εισαγωγής, θα αγόραζα αυτοκίνητο από έμπορο. Το μόνο που δεν θα έκανα είναι το να αγόραζα οτιδήποτε χωρίς πρώτα να το ελέγξω όσο καλύτερα γίνεται, άσχετα την προέλευση του, άσχετα την ιδιότητα του πωλητή. Όσο για το που θα γίνει ο έλεγχος η "toyota ελλαδος" δεν μου λέει κάτι, θα προτιμούσα κάποιον μηχανικό και φανοποιό που εμπιστεύομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπορεί. Οπότε συμφωνείς μαζί μου, ο μέσος όρος των τιμών πώλησης στις αγγελίες(αυτό στο οποίο βασίζεις τα συμπεράσματα σου δλδ) δεν είναι απαραίτητο ότι συμπίπτουν με τις πραγματικές εμπορικές αξίες τους(τις λογικές τιμές που μπορεί να πουληθούν). Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πειστικό επιχείρημα για το ότι τα τελευταία χρόνια οι τιμές των μεταχειρισμένων "έχουν ανέβει τόσο πολύ". @ts: Εγώ προσωπικά ναι, θα αγόραζα αυτοκίνητο εισαγωγής, θα αγόραζα αυτοκίνητο από έμπορο. Το μόνο που δεν θα έκανα είναι το να αγόραζα οτιδήποτε χωρίς πρώτα να το ελέγξω όσο καλύτερα γίνεται, άσχετα την προέλευση του, άσχετα την ιδιότητα του πωλητή. Όσο για το που θα γίνει ο έλεγχος η "toyota ελλαδος" δεν μου λέει κάτι, θα προτιμούσα κάποιον μηχανικό και φανοποιό που εμπιστεύομαι. Να και μια φορα που συμφωνουμε !!!Εχω πολυ κακη εμπειρια απο εξουσιοδοτημενα συνεργεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 hour ago, Joshua21 said: Μπορεί. Οπότε συμφωνείς μαζί μου, ο μέσος όρος των τιμών πώλησης στις αγγελίες(αυτό στο οποίο βασίζεις τα συμπεράσματα σου δλδ) δεν είναι απαραίτητο ότι συμπίπτουν με τις πραγματικές εμπορικές αξίες τους(τις λογικές τιμές που μπορεί να πουληθούν). Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πειστικό επιχείρημα για το ότι τα τελευταία χρόνια οι τιμές των μεταχειρισμένων "έχουν ανέβει τόσο πολύ". @ts: Εγώ προσωπικά ναι, θα αγόραζα αυτοκίνητο εισαγωγής, θα αγόραζα αυτοκίνητο από έμπορο. Το μόνο που δεν θα έκανα είναι το να αγόραζα οτιδήποτε χωρίς πρώτα να το ελέγξω όσο καλύτερα γίνεται, άσχετα την προέλευση του, άσχετα την ιδιότητα του πωλητή. Όσο για το που θα γίνει ο έλεγχος η "toyota ελλαδος" δεν μου λέει κάτι, θα προτιμούσα κάποιον μηχανικό και φανοποιό που εμπιστεύομαι. Δεν εχω δικα μου άτομα... Επισης σε αυτην την ωρα που θα το ελεγξουν μπορεί να βγει σωστο συμπέρασμα? Φαντάζομαι test drive δε μπορει να γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δεν εχω δικα μου άτομα... Επισης σε αυτην την ωρα που θα το ελεγξουν μπορεί να βγει σωστο συμπέρασμα? Φαντάζομαι test drive δε μπορει να γινει... Τότε σκέψου την περίπτωση να το ελέγξεις με βοήθεια από spotmechanic... Σωστό συμπέρασμα βγαίνει, αλλά μόνο όσον αφορά την κατάσταση του και τις πιθανές ελλείψεις που μπορεί να έχει, κανένας έλεγχος δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά ότι δεν θα σου πάθει κάτι ακόμα και αύριο. Το μεταχειρισμένο είναι σε κάθε περίπτωση ρίσκο, αλλά είναι "αναγκαίο κακό" αν δεν θέλεις/μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα για καινούργιο. Βάζεις όλα τα δεδομένα κάτω, λαμβάνεις υπόψιν και τη γραπτή(και μόνο) εγγύηση που πιθανόν να παρέχει ο πωλητής, και αποφασίζεις. Test drive σε μερικές περιπτώσεις γίνεται, σε άλλες πάλι όχι. Αν ο πωλητής δεν στο επιτρέπει, τότε καλό θα ήταν να ψάξεις για άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα