Προς το περιεχόμενο

[Mini PC - 4GB RAM - 128GB SSD - Windows 10] e-shop Crazy Sundays - 269€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rofl είπε

το HDR το λυσαμε, η gpu του nuc της προσφορας δεν υποστηριζει:P ουτε το δικο σου απ οτι ειδα.

αλλα το video τρεχει κομπλε χωρις κολληματα? πιο πολυ γιαυτο το linkαρα

και τα 10 bit hevc τα παιζει επισης σαν software acceleration ετσι?

Δεν το δοκιμασα αυριο θα το συνδεσω αλλα το jellyfish 400 mbps το παιζει νερακι που εβαλα ποιο πανω.

HDR εχει αφου οταν το συνδεω αν παω στις ρυθμισεις μου βγαζει επιλογη να το ενεργοποιησω θα σου ανεβασω αυριο φωτογραφια.

Απλα εχω τον δικο μου υπολογιστη με display port και ειναι καπως δυσκολο να συνδεσω hdmi και να ξεσυνδεσω αυτη την ωρα το μηχανημα απο το σαλονι πρεπει να τραβαω επιπλα/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κυκλοφορήσει nuc με τους καινούργιους amd ryzen, πχ τον 2500u?

Με την ενσωματωμένη γραφικών θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μηχάνημα που θα παίζει ταινίες απροβλημάτιστα σε όλα τα bitrate αλλά με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας ?

και για να γίνεται κουβέντα κοιτάω και κάτι με τον m3-7Y30 η τον προηγούμενο του.

χρειάζομαι ενα mini pc και ένα λάπτοπ και είμαι μεταξύ των επεξεργαστών που ανέφερα.

Υπάρχει λόγος να κοιτάξω αλλά και να περιμένω κάτι με τους επεξεργαστές που είπα αντί να παω στου τίτλου η κάτιαντίστοιχο?

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

Έχει κυκλοφορήσει nuc με τους καινούργιους amd ryzen, πχ τον 2500u?

Με την ενσωματωμένη γραφικών θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μηχάνημα που θα παίζει ταινίες απροβλημάτιστα σε όλα τα bitrate αλλά με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας ?

και για να γίνεται κουβέντα κοιτάω και κάτι με τον m3-7Y30 η τον προηγούμενο του.

χρειάζομαι ενα mini pc και ένα λάπτοπ και είμαι μεταξύ των επεξεργαστών που ανέφερα.

Υπάρχει λόγος να κοιτάξω αλλά και να περιμένω κάτι με τους επεξεργαστές που είπα αντί να παω στου τίτλου η κάτιαντίστοιχο?

Τα NUC ειναι της Intel τι δουλεια εχει με την AMD? Εκτος αν λες αλλο μικρο σαν τα NUC αλλα οχι της Intel

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Zotac θα βγάλει το ΜΑ511 με amd apu και θέλω να το πάρω. Το πάχος δεν είναι μεγαλύτερο από ένα nuc , έχεις υποστήριξη κ hdmi 2.0 και type c θύρα.https://www.anandtech.com/show/12319/zotac-displays-zbox-ma551-an-amd-raven-ridgebased-sff-pc Για Απρίλιο είχε ακουστεί διάθεσή του. Σε συνεχή ημειλ δεν απαντάνε καθόλου για ημερομηνία διάθεσης ή τιμή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Νερακι το παιζει

Το δοκίμασες σε media player, σε kodi ή σε κάτι άλλο;

Το ρωτάω γιατί έχω δει μεγάλη διαφορά μεταξύ media player και kodi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην γινει κανα μπερδεμα ο LLLEFTERIS δεν εχει το Nuc της προσφορας.

αυτο της προσφορας σιγουρα δεν υποστηριζει HDR.

γενικα παντως λιγο που το εψαξα ο celeron δειχνει να τα παει αρκετα καλα.

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=314553&pid=2587899#pid2587899

Αναφορά σε κείμενο

As a reference the J3455, can full decode 1080p H264/H265 10bit movies in CPU only (no iGPU acceleration) @40% CPU usage

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 ώρα πριν, slr είπε

Το δοκίμασες σε media player, σε kodi ή σε κάτι άλλο;

Το ρωτάω γιατί έχω δει μεγάλη διαφορά μεταξύ media player και kodi.

Dvdfab media Player

Δημοσ.

Καλός δείχνει ο J3455, το σκέπτεται ο αδελφός μου.
Ως εναλλακτική, κοιτάει σε AMD Ryzen 2200G (95€), μητρική A320 (45€), ram 4 ή 8GB (41 ή 82€), 37€ ssd (προσφορά στο e-shop).
Περισσεύουν και για ένα τροφοδοτικό και απλό κουτί (για όσους δεν έχουν).

Το MiniPC της προσφοράς έχει μικρότερο όγκο και είναι πολύ καλή επιλογή για όποιον το χρειάζεται αυτό. Έχει και Windows 10.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rofl είπε

για να μην γινει κανα μπερδεμα ο LLLEFTERIS δεν εχει το Nuc της προσφορας.

αυτο της προσφορας σιγουρα δεν υποστηριζει HDR.

γενικα παντως λιγο που το εψαξα ο celeron δειχνει να τα παει αρκετα καλα.

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=314553&pid=2587899#pid2587899

Με νεώτερους οδηγούς, φαίνεται να υποστηρίζεται κι η ενεργοποίηση hybrid decode για 8/10bit HEVC, ακόμη και για hardware που δεν υποστήριζε full hardware decode...για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή δεν ξέρω, το είχα ψάξει παλιότερα για το mini-pc i5 5250U / HD Graphics 6000 που έχω.

https://communities.intel.com/thread/59216

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...