Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα καινουρια μια gtx 1060 6gb υλοποιηση της gainward πριν απο 1,5 περιπου μηνα. εχω μια υποψια ( δεν ειμαι 100% σιγουρος) οτι παρουσιαζει αυτον τον ηλεκτρονικο θορυβο.

θελω να σας ρωτησω αν αυτο το "προβλημα" ειναι λογος για επιστροφη της καρτας προς αντικατασταση καινουριας.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, maik42 είπε

αγορασα καινουρια μια gtx 1060 6gb υλοποιηση της gainward πριν απο 1,5 περιπου μηνα. εχω μια υποψια ( δεν ειμαι 100% σιγουρος) οτι παρουσιαζει αυτον τον ηλεκτρονικο θορυβο.

θελω να σας ρωτησω αν αυτο το "προβλημα" ειναι λογος για επιστροφη της καρτας προς αντικατασταση καινουριας.

Από το πολύ wine μάλλον μέθυσε η κάρτα :D

Σιγουρέψου πρώτα ότι ο θόρυβος που ακούς είναι όντως coil whine, οτι οφείλεται στην κάρτα, και δεν προέρχεται από κάτι άλλο στο κουτί. Στη συνέχεια μίλα με τα support του καταστήματος που την αγόρασες και της gainward. Η evga νομίζω το δέχεται σαν πρόβλημα. Αλλες εταιρίες πάλι όχι. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα για να το καταλάβεις αναπαράγεται όταν υπάρχουν πάρα πολλά fps (συνήθως στα κεντρικά menu παιχνιδιών). Με κλειστό το vsync μπες σε κάποιο από τα κεντρικά menu των witcher3/rise of the tomb raider/evolve/pubg με low settings (σε αυτά το έχω παρατηρήσει σίγουρα). Το θέμα από εκεί και πέρα είναι το πόσο πραγματικά ενοχλητικό είναι και αν παίζει ρόλο ειδικά αν παίζεις με ακουστικά κλειστού τύπου.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο παιχνίδι για να ελέγξεις για coil whine, είναι το menu του Minecraft ;) . Στο coil whine, παίζει ρόλο (απ' όσο έχω διαβάσει) και ο συνδυασμός κάρτας - τροφοδοτικού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...