stelios18120 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ούτε εγώ ανέφερα εσένα. Γ το παλιό νήμα λέω που είχε γίνει ολόκληρο θεμα με σελίδες απαντήσεων και αντιπαράθεσης.
iakoboss7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αν λες για μενα δεν διαφωνω μαζι σου, το αρχικο σου μηνυμα ηταν πολυ σωστο. λογικα η μονη λυση για να προλαβει καποιος την προσφορα αλλα και να εχει και το email αυτο πριν την πληρωσει αδικα ειναι να επιλεξει παραλαβη απο το καταστημα και να παραλαβει αφου λαβει το email (αναλογα με το περιεχομενο του). προς ενημερωση, εαν εχεις κατι κρατημενο στο καταστημα μπορεις να ζητησεις εν τελη να στο στειλουν, εμενα μου ειχαν πει οκ για ενα πληκτρολογιο, απλα χρειαζετε παραπανω χρονος γιατι πρεπει να ξαναπαει στα κεντρικα και να φυγει απο εκει. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από iakoboss7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε αν λες για μενα δεν διαφωνω μαζι σου, το αρχικο σου μηνυμα ηταν πολυ σωστο. λογικα η μονη λυση για να προλαβει καποιος την προσφορα αλλα και να εχει και το email αυτο πριν την πληρωσει αδικα ειναι να επιλεξει παραλαβη απο το καταστημα και να παραλαβει αφου λαβει το email (αναλογα με το περιεχομενο του). προς ενημερωση, εαν εχεις κατι κρατημενο στο καταστημα μπορεις να ζητησεις εν τελη να στο στειλουν, εμενα μου ειχαν πει οκ για ενα πληκτρολογιο, απλα χρειαζετε παραπανω χρονος γιατι πρεπει να ξαναπαει στα κεντρικα και να φυγει απο εκει. Τι zero pixel; Σε ανάλυση full hd δέχονται 6 subpixels.
iakoboss7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 λαθος μηνυμα εκανες quote... στην ελλαδα εχουμε οντως 0pixel αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας η οθονη (που του eshop τιποτα δεν ειναι σχεδον).
cineaste Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 6 hours ago, bromiaris said: Απίστευτα καλή οθόνη σε απίστευτα καλή τιμή από απίστευτα αξιόπιστο κατάστημα. Fixed!
johnpopexi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 LG & e-shop Round 1 ,Round 2 Αντί για σπαμάρισμα, τα παραπάνω λινκς ή έστω να μας στέλνατε για κανα search θα ήταν αρκετό. Εκτός αν προσπαθούμε να σπάσουμε κάποιο ρεκόρ σελίδων.
Antonis3d Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Εχω την αντιστοιχη οθονη αλλα 24 ιντσων, πολυ καλη αλλα η βαση της ειναι για πεταμα, πλαστικουρα κουνιετε η οθονη δεξια αριστερα ακομα και οταν πληκτρολογω. Αμα δεν εχετε γραφειο 300 κιλα στοιβαρο ισως να εχετε προβλημα.
suffocater Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Hμουν απ αυτους που αγορασαν την συγκεκριμενη οθονη οταν την ειχαν σε προσφορα πριν λιγο καιρό. Ειχα στειλει mail και μου επιβεβαιωσαν οτι ισχυει η εγγυηση zero pixel. Παρελαβα την οθονη και ειχε 3 καμμενα. Μίλησα με eshop και μου ειπαν να μιλησω με την lg καλύτερα,"για την καλυτερη δικη μου εξυπηρέτηση". Μιλησα με lg,και μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τις οθονες του eshop για zero pixel. Ξαναμίλησα με eshop και την δεχτηκαν πισω,ΑΛΛΑ "δεν ειχαν στοκ για να την αντικαταστησουν" και μου ειπαν οτι δεν ξερουν και αν θα έχουν και τελικα μου πιστωσαν πίσω τα χρήματα της αγορας. Εγω απ αυτο καταλαβαινω οτι ΔΕΝ εχουν εγγυηση για zero pixel(δηλ. δεν θα την γυρισουν στην αντιπροσωπεια της lg και να παρουν καινουρια),ΑΛΛΑ λογω της πίεσης/ερωτήσεων του κόσμου,αναγκαζονται να τις δεχονται πίσω και αν έχουν στοκ,την αντικαθιστουν. Το νου σας οσοι παραλαβετε,τσεκάρετε καλά,θεωρώ πολυ πιθανό απλά να πουλάνε ξανα όσες τους επιστραφησαν για καμμένα,μήπως και καποιος δεν τα προσέξει. 3
skaros1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 δεν γίνετε να ξανά πουλάνε τις ίδιες αυτές που επιστράφηκαν άμα ανοιχτεί η συσκευασία τελείωσε ..
bromiaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, suffocater είπε Hμουν απ αυτους που αγορασαν την συγκεκριμενη οθονη οταν την ειχαν σε προσφορα πριν λιγο καιρό. Ειχα στειλει mail και μου επιβεβαιωσαν οτι ισχυει η εγγυηση zero pixel. Παρελαβα την οθονη και ειχε 3 καμμενα. Μίλησα με eshop και μου ειπαν να μιλησω με την lg καλύτερα,"για την καλυτερη δικη μου εξυπηρέτηση". Μιλησα με lg,και μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τις οθονες του eshop για zero pixel. Ξαναμίλησα με eshop και την δεχτηκαν πισω,ΑΛΛΑ "δεν ειχαν στοκ για να την αντικαταστησουν" και μου ειπαν οτι δεν ξερουν και αν θα έχουν και τελικα μου πιστωσαν πίσω τα χρήματα της αγορας. Εγω απ αυτο καταλαβαινω οτι ΔΕΝ εχουν εγγυηση για zero pixel(δηλ. δεν θα την γυρισουν στην αντιπροσωπεια της lg και να παρουν καινουρια),ΑΛΛΑ λογω της πίεσης/ερωτήσεων του κόσμου,αναγκαζονται να τις δεχονται πίσω και αν έχουν στοκ,την αντικαθιστουν. Το νου σας οσοι παραλαβετε,τσεκάρετε καλά,θεωρώ πολυ πιθανό απλά να πουλάνε ξανα όσες τους επιστραφησαν για καμμένα,μήπως και καποιος δεν τα προσέξει. Εαν κάποιος είναι τόσο ζωντόβολο και πληρώνοντας για καινούργιο προϊόν πάει και παραλάβει ανοιγμένη συσκευασία που πιθανών είναι προϊόν από επιστροφή για οποιονδήποτε λόγο, τότε είναι άξιος της μοίρας του. Αλλά και έτσι να είναι, μιας και υπάρχει η επίσημη απάντηση του καταστήματος πάλι θα του την αντικαταστήσουν ή θα του επιστρέψουν τα χρηματά του. Οπότε δεν έχει κάτι να φοβηθεί... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από bromiaris
suffocater Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στην κατάσταση που την επεστρεψα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ανετα την πουλάς ξανα ως καινούρια,επειδή παντα ανοιγω με υπερβολικη προσοχη,και δεν ξεκολάω χαρτιά,μήπως και μου "χρεωσουν" μετά δική μου κακοχρησια.Με μια ταινία μονο για το εξωτερικό χαρτοκουτο,δε θα καταλαβαινες διαφορά.
skaros1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 εστειλα email σχετικα με την εγγυηση του e-shop και μου απαντησαν Αγαπητέ κύριε, καλημέρα σας . Ο κωδικός PER.155877, καλύπτετε με εγγύηση zero pixel από το e-shop.gr οποτε αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το καλυπτει το e-shop και οχι η Lg 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 RE: LG 23MP68 ΑΒ Ανδρέας Βασιλόπουλος <[email protected]> Δευ 12/3/2018 11:21 πμ Εισερχόμενα Προς: 'Christos Theodorou' ([email protected]); Αγαπητέ κύριε, καλημέρα σας . Ο κωδικός PER.155877, καλύπτετε με εγγύηση zero pixel. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί, μπορούμε να προχωρήσουμε σε αντ/ση ή επιστροφή χρημάτων. Με εκτίμηση.
bromiaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, skaros1 είπε οποτε αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το καλυπτει το e-shop και οχι η Lg Μα δεν είπε κανένας το αντίθετο... Τον τελικό χρήστη Δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα επωμιστεί το βάρος της αντικατάστασης, e-shop ή LG... εκτός μερικών εξαιρέσεων... ονόματα δεν λέμε... Ίσως να έχουν δίκιο αυτες οι 2-3 μεμονομένες φωνές και να είναι τελικά πιο "ερεθιστικό" να σου κάνει την αντικατάσταση η LG και όχι το οποιοδήποτε τυχάρπαστο Ελληνικό κατάστημα... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από bromiaris
skaros1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, bromiaris είπε Μα δεν είπε κανένας το αντίθετο... Τον τελικό χρήστη Δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα επωμιστεί το βάρος της αντικατάστασης, e-shop ή LG... εκτός μερικών εξαιρέσεων... ονόματα δεν λέμε... Ίσως να έχουν δίκιο αυτες οι 2-3 μεμονομένες φωνές και να είναι τελικά πιο "ερεθιστικό" να σου κάνει την αντικατάσταση η LG και όχι το οποιοδήποτε τυχάρπαστο Ελληνικό κατάστημα... απλα ειναι διαφορετικο να σε καλύπτει η εταιρία lg και διαφορετικό το e-shop (και το κάθε e-shop |) γιατι σε 6 μηνες μπορει να υπαρχει γι αυτο το αναφερουμε ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις