Προς το περιεχόμενο

[SSD] PLEXTOR PX-128S3C 128GB 2.5'' 37€@E-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Άλλωστε για ποιόν άλλο λόγο να τον πάρει κανείς τον συγκεκριμένο; 

leg-of-a-wobbly-table-supported-by-a-book-F260HP.jpg.2d639f845b4057ddb9ec877680ae2425.jpg

:P:P:P 

Πέρα από την πλάκα, μπορούμε εν έτει 2018 να μην χρησιμοποιούμε άλλο σαν επιχείρημα αγοράς για ssd σκληρούς ότι θα δώσουν πνοή σε παλιά laptop;

Προφανώς οποιοσδήποτε ssd μπει στη θέση ενός σάπιου 2.5άρη θα κάνει διαφορά (τουλάχιστο τον πρώτο καιρό).

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, saxos55 είπε

:P:P:P 

Πέρα από την πλάκα, μπορούμε εν έτει 2018 να μην χρησιμοποιούμε άλλο σαν επιχείρημα αγοράς για ssd σκληρούς ότι θα δώσουν πνοή σε παλιά laptop;

Προφανώς οποιοσδήποτε ssd μπει στη θέση ενός σάπιου 2.5άρη θα κάνει διαφορά (τουλάχιστο τον πρώτο καιρό).

Επειδή είναι προφανές λοιπόν, γιαυτό έχει λόγο ύπαρξης ο συγκεκριμένος ή αντίστοιχης τιμής / επιδόσεων ssd.

Ποιός ο λόγος να κράζουμε τον platinet αφού κανείς δεν θα τον έπαιρνε σε διαφορετική περίπτωση εν έτη 2018;

Αυτό εννοούσα. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

δεν έχουν όλοι, ούτε έχουμε πάντα τις ίδιες απαιτήσεις,

σε ένα macbook που είχα έβαλα samsung evo, και το ίδιο έβαλα και σε ένα desktop που έφτιαξα πριν από ένα χρόνο,

αλλά πριν από ένα μήνα που έφτιαξα router firewall,

έψαχνα ότι πιο χώμα σε τιμή ssd μπορούσα να βρω, για τις ελάχιστες απαιτήσεις που είχε

(στη ουσία συνεχή εγγραφή logs), ούτε πολλά gb ήθελα ούτε ταχύτητα, απλά ssd για να μην έχω έναν μηχανικό να γυρίζει 24/24

• Like 2
Δημοσ.

Τον παρέλαβα και εγώ σήμερα και πριν λίγη ώρα εγκατέστησα σε αυτόν τα windows και το λάπτοπ πάει πολύ καλύτερα από ότι πήγαινε (βασικά τώρα είναι λειτουργικός γιατί πριν δεν ήταν). Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν στο να πάρω απόφαση να τον αγοράσω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ostvarivanje είπε

Τον παρέλαβα και εγώ σήμερα και πριν λίγη ώρα εγκατέστησα σε αυτόν τα windows και το λάπτοπ πάει πολύ καλύτερα από ότι πήγαινε (βασικά τώρα είναι λειτουργικός γιατί πριν δεν ήταν). Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν στο να πάρω απόφαση να τον αγοράσω.

μεγειες!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

μεγειες!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Τώρα κάτι ενημερώνει από το store των Windows (αφού ολοκλήρωσα όλα τα updates που είχε) και αν και δεν τον δούλεψα σχεδόν καθόλου, μου φάνηκε πολύ πιο γρήγορος από πριν. Τώρα, πλέον, πολύ άνετα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το λάπτοπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...