Προς το περιεχόμενο

[SSD] PLEXTOR PX-128S3C 128GB 2.5'' 37€@E-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, και τον κούμπωσα στο σύστημα της υπογραφής.

Στο CrystalDiskMark μου έβγαλε 564 SeqRead και 474 SeqWrite. 

Για τα λεφτά του, πολύ καλός και εννοείται πως η διαφορά από τον μηχανικό δίσκο που είχα, είναι κάτι παραπάνω από τεράστια.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίσκος σερβιρίσματος;

:P

Έχει και τη λέξη HOMELINE στον τίτλο που συνήθως τη βλέπεις σε σερβίτσια, κουβέρτες, καλύμματα, κτλ

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΝΤαξ δνεξερμε τιναναφτο, αλλά μπορεί να είναι αξιοπρεπές...το καλοκαίρι τσίμπησα έναν msata Netac με MLC από τον αλίμπαμπά και τους σαράντα κλέφτες και βγήκε πολύ καλός...

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.
10 minutes ago, vgiozo said:

ΝΤαξ δνεξερμε τιναναφτο, αλλά μπορεί να είναι αξιοπρεπές...το καλοκαίρι τσίμπησα έναν msata Netac με MLC από τον αλίμπαμπά και τους σαράντα κλέφτες και βγήκε πολύ καλός...

Όταν τον έχουν στα "80" ενώ κάνει 47 κανονικά, ε είναι λίγο μαλακία δεν συμφωνείς; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε

Όταν τον έχουν στα "80" ενώ κάνει 47 κανονικά, ε είναι λίγο μαλακία δεν συμφωνείς; 

λολ δεν ασχολήθηκα τόσο πολύ...σε κάθε περίπτωση δεν στον δίνουν στα 79.90€...κι όταν σε κοντινή τιμή βρίσκει κανείς κάτι επώνυμο, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να προβληματιστεί κανείς...

Να ήταν στα 30€ να λέγαμε...αν θα ήταν καλός ή κακός για τα λεφτά του, ανεξαρτήτως ονόματος.

Δημοσ.

Για να δώσει κανείς ζωή σε κάνα παλιό laptopaki ή για να το κοτσάρει σε κάνα box-άκι μια χαρά είναι ο platinet στα 37 euros.

Άλλωστε για ποιόν άλλο λόγο να τον πάρει κανείς τον συγκεκριμένο; 

Cool-άρετε λοιπόν μάγκες! :P  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν εχει παραγγειλει καποιος τον plextor και αλλαξε γνωμη και δεν εχει σκοπο να τον παραλαβει,αν θελει ας στειλει ενα pm γιατι δεν τον προλαβα.

Επεξ/σία από azuli
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...