Προς το περιεχόμενο

[SSD] PLEXTOR PX-128S3C 128GB 2.5'' 37€@E-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αμαρτία να μπει SSD σε USB 2 ρε παιδιά...

Όχι δεν κατάλαβες, το δίσκο που έχει τώρα το Laptop θα βάλει στην θήκη για εξωτερική αποθήκη. Τον ssd κανονικά στο Laptop. :) 

• Thanks 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Όχι δεν κατάλαβες, το δίσκο που έχει τώρα το Laptop θα βάλει στην θήκη για εξωτερική αποθήκη. Τον ssd κανονικά στο Laptop. :) 

Έχεις δίκιο, λόγω ώρας δεν τα διάβασα προσεκτικά. Είχα δει και κάτι νωρίτερα για εξωτερικό SSD...

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 8:17 ΠΜ, mpokwsths είπε

Εγώ αντίθετα έχω έναν Plextor M5S SSD εδώ και 5 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ...

Μόνο αυτό που δεν αποτελεί κριτήριο για το αν ένας ssd είναι αξιόπιστος ή όχι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Αμαρτία να μπει SSD σε USB 2 ρε παιδιά...

Για τον hdd που ηδη φοραει λεει sheo.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, azuli είπε

ξερεις κανεις αν ο ssd του τοπικ εχει dram?

Το γράφει στα χαρακτηριστικά. 256mb DDR3.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Μόνο αυτό που δεν αποτελεί κριτήριο για το αν ένας ssd είναι αξιόπιστος ή όχι.

Αν δεν αποτελεί κριτήριο ο κοινός χρήστης τότε τι? 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Glarobats είπε

Αν δεν αποτελεί κριτήριο ο κοινός χρήστης τότε τι? 

Ένας χρήστης δεν αποτελεί κριτήριο. Πάρα πολλοί ναι. Αν έχεις λοιπόν στατιστικά με επιστροφές διαφόρων ssd βάλτο εδώ να το δούμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, lionheart75 είπε

H τιμή της θήκης είναι σε προσφορά και είναι σχεδόν τσάμπα μιας και την έχω και είναι καλής ποιότητας για τα 7 ευρώ που κάνει. Δεν θα βρείς φθηνότερη μεταλλική θήκη για 2,5" δίσκο. Είναι κατασκευασμένη απο αλουμίνιο και κρατά και τον δίσκο κρύο το καλοκαίρι. Περιλαμβάνεται καλώδιο στην συσκευασία για σύνδεση με το laptop. Επίσης είναι πανεύκολο να τον βάλεις έχει ότι χρειάζεται στην συσκευασία και κατσαβιδάκι για τις βίδες. 

Αν δυσκολευτείς, που δεν νομίζω, δές κάποιο αντίστοιχο βίντεο στο youtube ή ρώτα εδώ. 

Ναι, σίγουρα η τιμή δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά με θήκη για εξωτερικό δίσκο έχω να ασχοληθώ από το 2006 και για αυτό οι τόσες ερωτήσεις. Δεν πιστεύω να δυσκολευτώ και... πάω να τα παραγγείλω. Και για ακόμα μία φορά σου είμαι πλήρως ευγνώμων!

Επεξ/σία από ostvarivanje
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/3/2018 στις 11:51 ΜΜ, azuli είπε

Nαι ε?Τι εχει καλυτερο? (για να μαθαινω ρωταω..!)

Λίγο καλύτερο controller και μεγαλύτερο SLC buffer. Κατά τα άλλα τα ίδια σκ@τ@ είναι σε επιδόσεις οπότε ότι βρεις φτηνότερα πάρε...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dnikolidak είπε

Παρέλαβα σήμερα. Κανα αξιόπιστο προγραμματάκι να μετρήσουμε ταχύτητες read write  έχουμε;

Crystal DiskMark (https://crystalmark.info/en/download/) και AS SSD (https://www.techspot.com/downloads/6014-as-ssd-benchmark.html)

Είναι τα πιο κοινά προγράμματα οπότε μπορείς να τα δεις τι πιάνει σε αναφορά από μετρήσεις από Internet.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...