mpokwsths Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Σε θήκη USB 2.0; Γιατί να πάρεις SSD τότε; 40 MB/s max θα πιάνεις. Ακόμα και σε USB 3.0 θήκη αν εννοούσες, γνώμη μου είναι ότι θα χαραμίζεται ο δίσκος. Για ταινίες αρκεί και ένας εξωτερικός συμβατικός δίσκος 2,5 ιντσών. Διαφορά δε θα καταλάβεις. 5
nikolakis83 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπαίνει στο κάτωθι Sony λάπτοπ δεκαετίας που έχω? Link Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
d_gkal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Sata ειναι, αρα θα μπαινει (Περιμενε απαντηση απο καποιον που γνωρίζει 100%) 1
ostvarivanje Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Εγώ έχω ένα laptop, το οποίο είναι πάναργο και σκεφτόμουν να τον αγοράσω μήπως και έχει κάποια βελτίωση στην απόδοση. Το άνοιξα από κάτω και είδα ότι είχε χώρο μόνο για ραμ. Από την άλλη εσοχή είχε μόνο εκεί που ήταν ο σκληρός toshiba 500gb. Μπαίνει πουθενά ο ssd ή τσάμπα θα τον αγοράσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 θα μπεί στη θέση του σκληρού σου και ή θα πάρεις εξωτερική θήκη για τον παλιό ή θα καταργήσεις το dvd και θα μπεί εκεί ο παλιός
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/c/667/thikes-sklhrwn-diskwn/f/597477/2-5.html?keyphrase=external+hdd https://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=caddy 12 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Εγώ έχω ένα laptop, το οποίο είναι πάναργο και σκεφτόμουν να τον αγοράσω μήπως και έχει κάποια βελτίωση στην απόδοση. Το άνοιξα από κάτω και είδα ότι είχε χώρο μόνο για ραμ. Από την άλλη εσοχή είχε μόνο εκεί που ήταν ο σκληρός toshiba 500gb. Μπαίνει πουθενά ο ssd ή τσάμπα θα τον αγοράσω; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
ostvarivanje Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Το δίλημμά μου είναι αν θα αξίζει τον κόπο να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί και λίγο τον χρησιμοποιώ και δεν ξέρω πόση βελτίωση στην απόδοση θα έχει. Το dvd το χρειάζομαι για κάτι εγγραφές (είτε για φίλους είτε για εμένα). Πέρυσι το laptop το χρησιμοποιούσα στο σχολείο (εκπαιδευτικός είμαι) για να προβάλω μέσω προβολέα οτιδήποτε ήθελα στους μαθητές μου, άρα οι απαιτήσεις δεν ήταν και πολύ μεγάλες. Φέτος που έχω υπολογιστή στην τάξη μου δεν αναγκάζομαι να τον χρησιμοποιώ και άρα λίγο χρησιμοποιείται γενικότερα. Πάντως, αν βελτιωθεί η κατάσταση θα τον χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο πιστεύω.
tragikoss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Το δίλημμά μου είναι αν θα αξίζει τον κόπο να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί και λίγο τον χρησιμοποιώ και δεν ξέρω πόση βελτίωση στην απόδοση θα έχει. Το dvd το χρειάζομαι για κάτι εγγραφές (είτε για φίλους είτε για εμένα). Πέρυσι το laptop το χρησιμοποιούσα στο σχολείο (εκπαιδευτικός είμαι) για να προβάλω μέσω προβολέα οτιδήποτε ήθελα στους μαθητές μου, άρα οι απαιτήσεις δεν ήταν και πολύ μεγάλες. Φέτος που έχω υπολογιστή στην τάξη μου δεν αναγκάζομαι να τον χρησιμοποιώ και άρα λίγο χρησιμοποιείται γενικότερα. Πάντως, αν βελτιωθεί η κατάσταση θα τον χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο πιστεύω. μονο στην εκκινηση θα δεις διαφορα..στα αλλα απειροελαχιστη 1
vgiozo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mpokwsths είπε Εγώ αντίθετα έχω έναν Plextor M5S SSD εδώ και 5 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ... Έχω τον ίδιο (σε mSATA) και είναι πράγματι εξαιρετικός κι είχε για χρόνια υποστήριξη με firmware...την εμπιστεύομαι εν γένει την Plextor, οπότε θα έλεγα πως αν κάποιος ξέρει τί παίρνει (ως προς τις προδιαγραφές της κατηγορίας), δεν θα απογοητευτεί Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από vgiozo
ostvarivanje Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, tragikoss είπε μονο στην εκκινηση θα δεις διαφορα..στα αλλα απειροελαχιστη Αν είναι έτσι, δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα...
MikeJ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Πάντως παρατηρώ μια γενικότερη πτώση στις τιμές τω ssd ; Βλέπω ξαφνικά 240 άρηδες να είναι σε κάτω των 60 ευρώ και 120άρηδες κάτω από τα 40 στο σκρούτζ... 1
JIMCA Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 ψαχνω για καινουριο ssd εχω τον samsung 840 pro. αξιζει να παρω τον plextor να κανω clone απο samsung->plextor και να τον εχω σαν main?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ostvarivanje είπε Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Το δίλημμά μου είναι αν θα αξίζει τον κόπο να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί και λίγο τον χρησιμοποιώ και δεν ξέρω πόση βελτίωση στην απόδοση θα έχει. Το dvd το χρειάζομαι για κάτι εγγραφές (είτε για φίλους είτε για εμένα). Πέρυσι το laptop το χρησιμοποιούσα στο σχολείο (εκπαιδευτικός είμαι) για να προβάλω μέσω προβολέα οτιδήποτε ήθελα στους μαθητές μου, άρα οι απαιτήσεις δεν ήταν και πολύ μεγάλες. Φέτος που έχω υπολογιστή στην τάξη μου δεν αναγκάζομαι να τον χρησιμοποιώ και άρα λίγο χρησιμοποιείται γενικότερα. Πάντως, αν βελτιωθεί η κατάσταση θα τον χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο πιστεύω. Αν δεν χρειαζεσαι αποθηκευτικο χωρο και ηδη στον σκληρο σου εχεις 400gb ξερω γω ελευθερα τον παιρνεις με κλειστα τα ματια. Αν ομως θες παραπανω περιμενε προσφορα για 240-250gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις