Προς το περιεχόμενο

[SSD] PLEXTOR PX-128S3C 128GB 2.5'' 37€@E-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι καλος ο συγκεκριμενος?

Επειδη βιαζομαι να παρω δυο ssd αμεσα αξιζει ο συγκεκριμενος η να δω για κατι καλυτερο?

Μόλις τώρα, GSpiraras είπε

Είναι TLC οπότε επιδόσεις σε εγγραφές πάσχει αλλά είναι σε χαμηλή τιμή αν και πλέον 128GB είναι λίγα για SSD

Εγω τον θελω μονο για windows και δεν μ'ενδιαφερει να βαλω τιποτε αλλο μεσα(π.χ. games κλπ).

Δημοσ.

Ανάλογα με τα λεφτά που θέλεις να δώσεις. Αν ψάχνεις το απόλυτα φτηνότερο για να καλύψεις βασικές απαιτήσεις πάρτο τον.

Από προσωπική πείρα σε κανονική χρήση η διαφορά στις επιδόσεις ανάμεσα σε φτηνούς και premium δεν είναι αντιληπτή από ένα χρήστη.

Αν δεις στο review ενώ ο Samsung 950 EVO του ρίχνει στα αυτιά σε όλες τα benchmarks στις εφαρμογές η διαφορά είναι 2-3%...

• Like 2
Δημοσ.

Είχα σκοπό να παραγγείλω τον Kingston A400(τον πιο φθηνό δηλαδή) κι επειδή αυτος είναι σε καλύτερη τιμή αν είναι και στα ίδια επίπεδα με τον Kingston τότε καλύτερα

να προτιμήσω αυτόν του θέματος.

Αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά τότε να πάρω τον Kingston.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kenny McCormick είπε

Δεν δουλεύει κανένα link στο eshop..

ccc.png

Είναι οκ :)

1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Είχα σκοπό να παραγγείλω τον Kingston A400(τον πιο φθηνό δηλαδή) κι επειδή αυτος είναι σε καλύτερη τιμή αν είναι και στα ίδια επίπεδα με τον Kingston τότε καλύτερα

να προτιμήσω αυτόν του θέματος.

Αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά τότε να πάρω τον Kingston.

Θα σου έλεγα να τον πάρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό λέω αφού δεν ψάχνω επιδόσεις και ότι πιο φθηνό για να κάνω την δουλειά μου είναι οκ πιστεύω αφού και οι 2 έχουν την ίδια εγγύηση κιόλας.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν όχι από επιδόσεις τουλάχιστον απο άποψη κριτικών σ' αυτά τα λεφτά (±€1-2,5) είναι και οι 2 Intenso (120gb 128gb).

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.

Είναι στα 12,90 ευρώ πιο ακριβός από Eshop και 8-9 ευρώ πιο ακριβοί από σκρουτζ μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή οπότε εμενα προσωπικά δεν με συμφέρει.

Δημοσ.

Τελευταία μου συσκευή Plextor πριν πολλααααα χρόνια ήταν οπτικό μέσο :)

Για να δούμε τι λέει και στον αποθηκευτικό τομέα :)

Δημοσ.

Τον θελω για εξωτερικο σε θηκη με usb 2, για να συνδεθει με TV ταινιες φωτο κτλ. Να τον αγορασω ή να παω σε usb stick ? Το καλο θα ειναι οτι μπορω καποια στιγμη να τον βαλω και σε λαπτοπ - σταθερο , ενω το stick οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...