Arkantos72 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας και από μένα, Πρόσφατα μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα μ το παλιό μ κινητό και χρειάστηκε να πάρω ένα καινούργιο. Λοιπόν στο θέμα μας,θέλω ν μεταφέρω τα αρχεία από το παλιό μ κινητό στο καινούργιο άλλα λόγω σπάσιμο οθόνης δεν μπορώ ν τ χειριστώ. Μήπως γνώριζει κάποιος εαν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων' ' τούλαχιστον να ανακτήσω τις παλίες μ επαφές. Υ.Γ. Τις επαφές δεν τις εχω συγχρονίσει μεσω SIm ούτε μέσω email
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Arkantos72 είπε Καλησπέρα σας και από μένα, Πρόσφατα μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα μ το παλιό μ κινητό και χρειάστηκε να πάρω ένα καινούργιο. Λοιπόν στο θέμα μας,θέλω ν μεταφέρω τα αρχεία από το παλιό μ κινητό στο καινούργιο άλλα λόγω σπάσιμο οθόνης δεν μπορώ ν τ χειριστώ. Μήπως γνώριζει κάποιος εαν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων' ' τούλαχιστον να ανακτήσω τις παλίες μ επαφές. Υ.Γ. Τις επαφές δεν τις εχω συγχρονίσει μεσω SIm ούτε μέσω email Θα έπρεπε...(για τις επαφές) Αν είχες ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων στην παλιά συσκευή κάτι μπορεί και να καταφέρεις, εναλλακτικά είναι ποιό δύσκολη η περίπτωση για να πάρεις τα αρχεία που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα