Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω παρει το s9 plus απο public αλλα δεν εβαλα την επεκταση εγγυησης με τα 90 ευρω και νομιζω οτι ειναι μονο με την αγορα..

Μηπως γνωριζετε καποιο καταστημα που να κανει επεκταση εγγυησης για σπασιμο κλοπη κτλ ενω εχω τη συσκευη??

Ευχαριστω!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, angelosxatz είπε

καποιο καταστημα που να κανει επεκταση εγγυησης για σπασιμο κλοπη κτλ ενω εχω τη συσκευη??

Δεν ειναι επεκταση εγγυησης αυτο που ζηταει αλλα ασφαλιση κινητου.

Ενα παραδειγμα

https://www.xirogiannopoulos.gr/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Δεν ειναι επεκταση εγγυησης αυτο που ζηταει αλλα ασφαλιση κινητου.

Ενα παραδειγμα

https://www.xirogiannopoulos.gr/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/

Ειναι αξιολογη αυτη η ασφαλιση και ποσο στοιχιζει γιατι δεν βρισκω κατι για τιμη..την εχεις κανει η κανενας γνωστος σου η εσυ?

Επεξ/σία από angelosxatz
Δημοσ.
8 ώρες πριν, angelosxatz είπε

Ειναι αξιολογη αυτη η ασφαλιση και ποσο στοιχιζει γιατι δεν βρισκω κατι για τιμη..την εχεις κανει η κανενας γνωστος σου η εσυ?

Την εχω κανει στο s8 πριν 5 μηνες απο public. Πηγαινε χθες να την κανεις απο εκει που το πηρες. Δεν νιμιζω να σου πουν οχι. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, angelosxatz είπε

Αν δεν κάνω λάθος, από 650€ κι επάνω αξία της συσκευής, είναι 35€ για ένα χρόνο. Μπορείς μέσα σε χρονικό διάστημα του ένα μήνα από την αγορά να το ασφαλίσεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Την εχω κανει στο s8 πριν 5 μηνες απο public. Πηγαινε χθες να την κανεις απο εκει που το πηρες. Δεν νιμιζω να σου πουν οχι. 

Μου ειπαν οτι ειναι μονο με την αγορα απο τα public οταν το αγορασα και οτι μετα δεν γινεται..

1 ώρα πριν, vchristod84 είπε

Αν δεν κάνω λάθος, από 650€ κι επάνω αξία της συσκευής, είναι 35€ για ένα χρόνο. Μπορείς μέσα σε χρονικό διάστημα του ένα μήνα από την αγορά να το ασφαλίσεις 

Οποτε αν ειναι με 35 ευρω νομιζω αξιζει...

Δημοσ.

Αν είσαι επιρρεπής τότε επισκέψου ένα οποιοδήποτε κατάστημα (Με την απόδειξη αγοράς) να κάνεις εκ των υστέρων επέκταση (Δεν ισχύει ο αρχικός τιμοκατάλογος, αλλάζει προς τα πάνω ).

*Θα πρέπει να μείνει η συσκευή προς έλεγχο (Αν έχει ανοιχτεί) και θα σε ενημερώσουν για να πας να την παραλάβεις. 

Εναλλακτικά (Αν δεν είσαι επιρρεπής) μιας και κάλυψη συνήθως είναι για τον 1ο χρόνο (Η θραύση οθονης) θα σου έλεγα να μην "πετάξεις" τα χρήματα σου.

ΜΦΧ 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν είσαι επιρρεπής τότε επισκέψου ένα οποιοδήποτε κατάστημα (Με την απόδειξη αγοράς) να κάνεις εκ των υστέρων επέκταση (Δεν ισχύει ο αρχικός τιμοκατάλογος, αλλάζει προς τα πάνω ).

*Θα πρέπει να μείνει η συσκευή προς έλεγχο (Αν έχει ανοιχτεί) και θα σε ενημερώσουν για να πας να την παραλάβεις. 

Εναλλακτικά (Αν δεν είσαι επιρρεπής) μιας και κάλυψη συνήθως είναι για τον 1ο χρόνο (Η θραύση οθονης) θα σου έλεγα να μην "πετάξεις" τα χρήματα σου.

ΜΦΧ 

Ναι αλλα η εγγυηση για τον πρωτο χρονο δεν καλυπτει τυχαια θραυση οθονης...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, angelosxatz είπε

Ναι αλλα η εγγυηση για τον πρωτο χρονο δεν καλυπτει τυχαια θραυση οθονης...

Τι εννοείς δεν καλύπτει τυχαία θραύση οθόνης;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kormos είπε

Τι εννοείς δεν καλύπτει τυχαία θραύση οθόνης;

Για την εγγυηση που σου δινει η samsung μιλαω..αν σπασει η οθονη δεν στο καλυπτει..γι αυτο ψαχνω να βαλω καποια ασφαλεια ωστε να μου καλυψει αν πχ σπασει η οθονη η αν μου το κλεψουν..

Και εκανα τη βλακεια που δεν εβαλα την ασφαλεια για ενα χρονο που εδινε το public με την αγορα ομως του κινητου..μετα μου ειπαν δεν μπορεις να το κανεις..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, angelosxatz είπε

Για την εγγυηση που σου δινει η samsung μιλαω..αν σπασει η οθονη δεν στο καλυπτει..γι αυτο ψαχνω να βαλω καποια ασφαλεια ωστε να μου καλυψει αν πχ σπασει η οθονη η αν μου το κλεψουν..

Και εκανα τη βλακεια που δεν εβαλα την ασφαλεια για ενα χρονο που εδινε το public με την αγορα ομως του κινητου..μετα μου ειπαν δεν μπορεις να το κανεις..

Αν το βασικό σου στοιχείο είναι η κλοπή τότε καλά έκανες και δεν την έβαλες γιατί δεν σου καλύπτει κάτι τέτοιο το Public. ΑΝ όμως ενδιαφέρεσαι μονο για θραύση οθόνης θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τα κεντρικά τους και να σε παραπέμψουν σε αρμόδιο για έγκυρη ενημέρωση (μην πιστεύεις πως έχουν πλήρης γνώση στα καταστήματα...).

Εναλλακτικά κάποια παραπλήσια ασφαλιστική εταιρεία (είναι της μόδας και αυτό) θα έχει κάποιο οικονομικό πακέτο :)

*οι περισσότεροι συνεργάζονται με την Generali (μπορείς να τους καλέσεις)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Αν το βασικό σου στοιχείο είναι η κλοπή τότε καλά έκανες και δεν την έβαλες γιατί δεν σου καλύπτει κάτι τέτοιο το Public. ΑΝ όμως ενδιαφέρεσαι μονο για θραύση οθόνης θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τα κεντρικά τους και να σε παραπέμψουν σε αρμόδιο για έγκυρη ενημέρωση (μην πιστεύεις πως έχουν πλήρης γνώση στα καταστήματα...).

Εναλλακτικά κάποια παραπλήσια ασφαλιστική εταιρεία (είναι της μόδας και αυτό) θα έχει κάποιο οικονομικό πακέτο :)

*οι περισσότεροι συνεργάζονται με την Generali (μπορείς να τους καλέσεις)

Ναι μιλησα πριν λιγο με generali, μου ειπαν 35 ευρω 12 μηνες χωρις δυνατοτητα επεκτασης της ασφαλειας...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, angelosxatz είπε

Ναι μιλησα πριν λιγο με generali, μου ειπαν 35 ευρω 12 μηνες χωρις δυνατοτητα επεκτασης της ασφαλειας...

Μια χαρά είναι η τιμή :)

Καλύτερα δηλαδή που δεν το έκανες στην Public ;)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kormos είπε

Μια χαρά είναι η τιμή :)

Καλύτερα δηλαδή που δεν το έκανες στην Public ;)

Ετσι λεω και γω φιλε μου...ειναι 55 ευρω γιατι να τα πεταξω αν κανουν και οι 2 ασφαλειες την ιδια δουλεια..βεβαια πρεπει να τσεκαρω ξανα τους ορους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...