Προς το περιεχόμενο

Bootcamp win10 από image?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ιδιαίτερη περίπτωση η οποία είναι η εξής..
Σε macbook air των 128gb και ενώ ήμουν σε Bootcamp windows 10, έσβησα το partition του MacOS. 

Θέλω λοιπόν να πάρω με κάποιο τρόπο backup τα Windows, ώστε αφού κάνω πλήρες restore (μέσω internet) το MacOS, να ξαναπεράσω τα win10 αλλά με κάποιο restore. 

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

καλυτερα να ρωτησεις σε windows thread πως κανουν backup το windows αν και δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να βρεις προγραμματα που κανουν backup στο google οπως ghost, clonzila κτλ.

Θα σου ελεγα παντως να χρησιμοποιησεις το ηδη υπαρχον προγραμμα   image backup που εχει απο το windows 7. Ψαξε στις ρυθμισεις - επαναφορα και θα το βρεις. Μετα οταν ειναι να ξαναεγκατστησεις το windows 10 επιλεγεις την επιδιορθωση και κανεις image restore.

Λογω της δυνατοτητας να μπουτάρεις και απο usb sto mac OS μπορεις να εγκαταστήσεις το mac OS σε εξωτερικο σκληρο, εγκαθιστόντας και το προγραμμα winclone https://twocanoes.com/products/mac/winclone/ , το οποιο κανει backup το windows partition. Αν και επι πληρωμη το θεωρω must have για χρηστες που χρειαζονται σοβαρα το bootcamp partition, αλλα δεν εχουν ιδεα απο windows backup ή δεν θελουν να μπλεξουν με windows backup programs.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...