noobogadgetakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από noobogadgetakias
29gk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Το γραφει απο πισω. Wireless client bridge τουτεστιν ασυρματη γεφυρα για συσκευες δικτυου.
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλα ντε ( @29gk )...από μια φωτογραφία γράφει πάνω τι είναι. Εσύ ( @noobogadgetakias ) που το έχεις μπροστά σου δεν το διαβάζεις; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από kormos
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Βασικα η ερωτηση ηταν λαθος.γτ το πληκτρολογιο εχει αυτοματη συμπληρωση λεξεων και δεν ειδα οτι εγραψε αλλο.διορθωσα τον τιτλο. Και τωρα που λυσαμε τις αποριες μαε ολοι μπορειτε να μ πειτε αν αυτο το πραγμα χρησιμοποιηθει αςπουμε στο σπιτι μου τι ακριβως κανει;δλδ τι μπορω να κανω εγω με αυτο;μ το χαρισε ενα φιλαρακι αλλα δεν εχω ιδεα
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, noobogadgetakias είπε Βασικα η ερωτηση ηταν λαθος.γτ το πληκτρολογιο εχει αυτοματη συμπληρωση λεξεων και δεν ειδα οτι εγραψε αλλο.διορθωσα τον τιτλο. Και τωρα που λυσαμε τις αποριες μαε ολοι μπορειτε να μ πειτε αν αυτο το πραγμα χρησιμοποιηθει αςπουμε στο σπιτι μου τι ακριβως κανει;δλδ τι μπορω να κανω εγω με αυτο;μ το χαρισε ενα φιλαρακι αλλα δεν εχω ιδεα Υποθέτω πως διαβάζεις όσα θέλεις.... Στο έχει αναλύσει ο @29gk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα