dimi-domi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Παιδια καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το linux καθως ειμαι ασχετη θελω να τα απεγκαταστησω και να βαλω ξανα τα win το προβλημα ειναι εκανα iso στο στικακι αλλα η μητρικη δεν υποστηριζει μεσω αυτου . προσπαθω μεσω του περιβαλλον αλλα δεν με αφηνει εχετε καμια ιδεα πως θα τρεξω το στικακι μεσω του περιβαλλον η τερματικου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου η μητρική δεν υποστηρίζει boot απο usb stick τοτε η μόνη λύση ειναι να κάψεις το iso σε ενα dvd και να κανεις boot απο εκει. Αν τώρα δεν εχει ουτε dvd ή είναι χαλασμένο, τοτε η μόνη λύση ειναι να βρεις και να δανειστείς ένα εξωτερικό dvd και να κάνεις τη δουλεια σου Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από isay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 47 λεπτά πριν, dimi-domi είπε αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το linux καθως ειμαι ασχετη 48 λεπτά πριν, dimi-domi είπε εχετε καμια ιδεα πως θα τρεξω το στικακι μεσω του περιβαλλον η τερματικου Ξέρεις πόσοι "σχετικοί" λένε τα linux και απεχθάνονται το τερματικό; Ξέρω offtopic αλλά αν αντιμετωπίζεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, πες το μήπως βρούμε άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi-domi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε Αφου η μητρική δεν υποστηρίζει boot απο usb stick τοτε η μόνη λύση ειναι να κάψεις το iso σε ενα dvd και να κανεις boot απο εκει. Αν τώρα δεν εχει ουτε dvd ή είναι χαλασμένο, τοτε η μόνη λύση ειναι να βρεις και να δανειστείς ένα εξωτερικό dvd και να κάνεις τη δουλεια σου εχω καψει σε dvd αλλα μου πεταγεται ενα μηνυμα οτι δεν βρεθηκαν προγραμματα οδηγησης σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων που δειξατε 3 ώρες πριν, becoming_I είπε Ξέρεις πόσοι "σχετικοί" λένε τα linux και απεχθάνονται το τερματικό; Ξέρω offtopic αλλά αν αντιμετωπίζεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, πες το μήπως βρούμε άκρη. βασικα θελω να καταργησω τα linux και να βαλω τα 7win . αλλα η μητρικη δεν υποστιριζει usb boot μονο dvd . αλλα και dvd που εβαλα λεει οτι δεν βρεθηκαν προγραμματα οδησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δες την παρακατω σελιδα και τα comments της https://www.sevenforums.com/tutorials/68505-sata-driver-load-windows-7-vista-setup.html Επισης με λιγο google θα βρεις πολλα βιντεο/σελιδες με οδηγους και πως το ξεπερνας. Δες -> http://lmgtfy.com/?q=windows+7+installation+asks+for+drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Επισης για τη μητρικη που δεν υποστηριζει usb, υπαρχει το PLoP Boot Manager.https://www.plop.at/en/bootmanagers.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα