mewloon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Γεια σας εχω το iphone 5s και σημερα που το εβαλα να φορτισει μου ελεγε οτι φορτιζε ενω δεν εκανε τιποτα και μετα εκλεισε απο μπαταρια...το βαζω να φορτισει και δεν φορτιζει το συνδεσα και στον υπολογιστη αλλα τιποτα..δοκιμασα και αλλους φορτιστες αλλα δεν φορτιζει.. αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου πει.. Ευχαριστω πολυ.
asmilon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δοκιμασε να κρατησεις πατημενα συνεχομενα τα Home button και Power button μεχρι να ανοιξει - μπορει να χρειαστει να το κρατησεις 1 λεπτο συνεχομενα , μπας και ξεκολλησει. Αν δεν κανει τιποτα, αφησε το μερικες ωρες στον φορτιστη και δες αν θα ξυπνησει.
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, mewloon είπε Γεια σας εχω το iphone 5s και σημερα που το εβαλα να φορτισει μου ελεγε οτι φορτιζε ενω δεν εκανε τιποτα και μετα εκλεισε απο μπαταρια...το βαζω να φορτισει και δεν φορτιζει το συνδεσα και στον υπολογιστη αλλα τιποτα..δοκιμασα και αλλους φορτιστες αλλα δεν φορτιζει.. αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου πει.. Ευχαριστω πολυ. Έχεις τη δυνατότητα (γνώση, εργαλεία) να βγάλεις τη μπαταρία; Αν δεν επανέλθει με αυτό που σου αναφέρει ο @asmilon πολύ πιθανό να είναι θέμα της μπαταρίας...
mewloon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, asmilon είπε Δοκιμασε να κρατησεις πατημενα συνεχομενα τα Home button και Power button μεχρι να ανοιξει - μπορει να χρειαστει να το κρατησεις 1 λεπτο συνεχομενα , μπας και ξεκολλησει. Αν δεν κανει τιποτα, αφησε το μερικες ωρες στον φορτιστη και δες αν θα ξυπνησει. Το δοκιμασα και παλι δεν γινεται τιποτα 1 ώρα πριν, kormos είπε Έχεις τη δυνατότητα (γνώση, εργαλεία) να βγάλεις τη μπαταρία; Αν δεν επανέλθει με αυτό που σου αναφέρει ο @asmilon πολύ πιθανό να είναι θέμα της μπαταρίας... Οχι δεν εχω, λογικα χρειαζεται επισκευη..
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, mewloon είπε Το δοκιμασα και παλι δεν γινεται τιποτα Οχι δεν εχω, λογικα χρειαζεται επισκευη.. Πιθανόν να βγήκε off η μπαταρία. Αν αποκλείσουμε την εκδοχή ότι το καλώδιο και ο αντάπτορας λειτουργούν
kriosgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, kormos είπε Πιθανόν να βγήκε off η μπαταρία. Αν αποκλείσουμε την εκδοχή ότι το καλώδιο και ο αντάπτορας λειτουργούν Αφού λέει πως δοκίμασε κι άλλους φορτιστές. Λογικά όπως γράφεις πιο πάνω μάλλον η μπαταρία φταίει. Μου έχει τύχει ολόιδια περίπτωση με ένα HP laptop.
kriosgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ναι, ενώ ήταν συνδεδεμένο στο ρεύμα και το έδειχνε και στα windows δεν φόρτιζε ούτε 1% κι ας το είχαμε ώρες. Παράγγειλα καινούργια μπαταρία , την βάλαμε και τώρα φορτίζει και κρατάει σαν καινούργιο.
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, kostasbm είπε ποσο στοιχισε η μπαταρια παρακαλω??? Καμία σχέση με το λάπτοπ. Σε απλό 5άρι έχω αλλάξει με 20-25 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
mewloon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Anoikse apo mono tou kai twra ola einai komple. Euxaristw poly
AggelosTz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στο 5s που έχω η μπαταρία αν μπω ινσταγκραμ γενικά τα φτύνει σε λίγη ώρα. Αν βάλω καινούργια θα δω διαφορά ή γενικά είναι ενεργοβόρες οι εφαρμογές fb, insta και τζάμπα λεφτά θα δώσω ; γιατι σε αναμονή το κινητό μια χαρά κρατάει αλλά μόλις ανοίξω instagram η μπαταρία τζίφος.
AlienTechGR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, AggelosTz είπε Στο 5s που έχω η μπαταρία αν μπω ινσταγκραμ γενικά τα φτύνει σε λίγη ώρα. Αν βάλω καινούργια θα δω διαφορά ή γενικά είναι ενεργοβόρες οι εφαρμογές fb, insta και τζάμπα λεφτά θα δώσω ; γιατι σε αναμονή το κινητό μια χαρά κρατάει αλλά μόλις ανοίξω instagram η μπαταρία τζίφος. Διαφορά σίγουρα θα δεις. Το αν βέβαια, η διαφορά που θα δεις στην μπαταρία αξίζει και τα χρήματα που θα δαπανήσεις για την αλλαγή, είναι άλλο θέμα. Πάντως, αν σε καλύπτει ακόμα το 5S και δε σκέφτεσαι άμεση αλλαγή της συσκευής, εγώ θα σου πρότεινα να την αλλάξεις τη μπαταρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα