camel555 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Γεια χαρά έχω win 10 pro 64bit 1709 και θέλω να αυξήσω το μέγεθος των text, apps and other items στο 100% (Setting, system, display, scale and layout, change the size of text, apps and other items), μιας και χρησιμοποιώ μόνιτορ 25in με ανάλυση 2560x1440. Αυτό διότι στο 100%, τα γράμματα ναι μεν φαίνονται πεντακάθαρα και χωρίς θαμπάδα αλλά μου είναι σχετικά μικρά. Το πρόβλημα είναι ότι όποια τιμή και να ορίσω (από 101% - 200%) ή και να χρησιμοποιήσω τις "έτοιμες" τιμές (π.χ. 125%, 150%, 175% κλπ), τα γράμματα ναι μεν φαίνονται μεγαλύτερα αλλά χαλάει η ευκρίνειά τους, δεν είναι καθαρά όπως στο 100%, γίνονται θαμπά. Τόσο σε εφαρμογές τρίτες όσο και στο μενου το pc (π.χ. disk management). Στα win 7 δεν είχα αυτό το πρόβλημα, παρόλο που και εκεί χρησιμοποιούσα δική μου τιμή (110%). Δοκίμασα απεγκατάσταση των AMD drivers αλλά τίποτα. Στις default τιμές μου προτείνεται το 125% ως recommended αλλά πάλι έχω θέμα. Το "adjust clear type text" δεν κάνει κάτι. Επισυνάπτω δυο αρχεία, το 1 με scale στο 100% και το 2 με scale στο 110%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα