Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεει μονο Batman: Arkham Knight Premium Edition PC αλλα με το ενα κλειδι Steam παιρνεις:
Batman: Arkham Asylum GOTY Edition
Batman: Arkham City GOTY
Batman: Arkham Origins (+13 DLC's)
Batman: Arkham Knight (+ 35 DLC's)
Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition

Στο kinguin ή στο g2a μπορει να το εχει φθηνοτερα αλλα δεν το δοκιμασα, μονο για το CDKeys μπορω να πω σιγουρα
  • Thanks 8
Δημοσ.

Με το ένα κλειδί steam ενεργοποιούνται όλα; Εγώ που τα έχω όλα εκτός του knight επομένως θα χάσω τα υπόλοιπα; Πχ. μπορεί να μου δοθεί η δυνατότητα να τα κάνω δώρο αλλού αυτά που ήδη έχω; ξέρει κανείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου δινει ενα steam κλειδι που ενεργοποιει ολο το πακετο που ανεφερε παραπανω ο ts. Δεν νομιζω να μπορεις να τα παρεις τα κλειδια ενα-ενα ξεχωριστα. Παντως η προσφορα αξιζει και με το παραπανω! 

Επεξ/σία από CorsiN
  • Like 1
Δημοσ.

από ότι είδα άμα έχεις τα προηγούμενα Arkham παίρνεις τα 3.....εχμ εννοώ τίποτα........

κρίμα πάντως να μην δίνουν τίποτα στα άτομα που έχουν ήδη αγοράσει τα προηγούμενα Arkham....
κακή πολιτική.....

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Dennisbest είπε

Αν έχεις έστω και ένα από τα προηγούμενα δηλαδή , δεν παίρνεις τα υπόλοιπα;

πρέπει να σου δίνει ότι δεν έχεις

Δημοσ.

Μια χαρά σου δίνει ότι δεν έχεις. Εγώ είχα ήδη ένα και μου έδωσε όλα τα υπόλοιπα χτες που ενεργοποίησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιβεβαιώνω κι εγώ με την σειρά μου ότι ισχύει. αγόρασα με 5,69€ το cd key από το link του ts και με την ενεργοποίηση πέρασε στον λογαριασμό μου και τα υπόλοιπα Batman. ίσως να είναι μέρος του premium πακέτου αν και δεν βρήκα καμία τέτοια αναφορά. όπως και να χει ευχαριστώ τον ts και παιδιά που το επιβεβαίωσαν. Τα έχω παίξει φυσικά όταν κυκλοφόρησαν ( με πλάγιο τρόπο  :rolleyes: ) αλλά επειδή μου άρεσαν πολύ ήθελα να τα έχω και στη συλλογή μου legit.. 

Επεξ/σία από cleeverblade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...