maverick290402 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα cd recovery που επαναφέρει τον controller που έχω σε ένα εκτυπωτικό μηχάνημα oce tds 400 στην αρχική εγκατάσταση των windows nt με όλους τους drivers. το αρχείο του recovery στο cd είναι φτιαχμένο με το ghost (εχει κατάληξη .gho) μόλις πάνω να ξεκινήσω την διαδικασία απο boot ghost και μόλις διαλέξω το συγκεκριμένο αρχειο να ξεκινήσει η διαδικασία μου ζητάει password. Υπάρχει καποιος τρόπος να το βρω με κάποιο πρόγραμμα? (Και να πάρω στην oce δεν πρόκειται να μου το δώσουν και για να έρθει τεχνικός τους μόνο για ραντεβού θέλουν 100ευρώ). Αν ήξερα ότι το μηχάνημα μου δεν έχει άλλο πρόβλημα θα τα έδεινα αυτά τα λεφτά, αλλά σε περίπτωση που έχει το κόστος θα είναι απαγορευτικό και θα τους έχω δώσει τσάμπα το 100ρικο.
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα cd recovery που επαναφέρει τον controller που έχω σε ένα εκτυπωτικό μηχάνημα oce tds 400 στην αρχική εγκατάσταση των windows nt με όλους τους drivers. το αρχείο του recovery στο cd είναι φτιαχμένο με το ghost (εχει κατάληξη .gho) μόλις πάνω να ξεκινήσω την διαδικασία απο boot ghost και μόλις διαλέξω το συγκεκριμένο αρχειο να ξεκινήσει η διαδικασία μου ζητάει password. Υπάρχει καποιος τρόπος να το βρω με κάποιο πρόγραμμα? (Και να πάρω στην oce δεν πρόκειται να μου το δώσουν και για να έρθει τεχνικός τους μόνο για ραντεβού θέλουν 100ευρώ). Αν ήξερα ότι το μηχάνημα μου δεν έχει άλλο πρόβλημα θα τα έδεινα αυτά τα λεφτά, αλλά σε περίπτωση που έχει το κόστος θα είναι απαγορευτικό και θα τους έχω δώσει τσάμπα το 100ρικο. Για να καταλαβω, το μηχάνημα είναι δικό σου αλλά δεν έχεις το κλειδί και η εταιρεία (support) σου ζητάει 100€ για να στο ανακτήσει; *αν είναι έτσι καλά κάνει αν και εφόσον όταν έκανες την αγορά ήταν στην συμφωνία σας
maverick290402 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kormos είπε Για να καταλαβω, το μηχάνημα είναι δικό σου αλλά δεν έχεις το κλειδί και η εταιρεία (support) σου ζητάει 100€ για να στο ανακτήσει; *αν είναι έτσι καλά κάνει αν και εφόσον όταν έκανες την αγορά ήταν στην συμφωνία σας Tο μηχάνημα είναι δικό μου είναι αγορασμένο απο το 2001 και πλέον δεν υποστηρίζει η αντιπροσωπεία τον controller μόνο τα αναλώσιμα του εκτυπωτη. Δεν εχει γείνει ποτέ καμιά συμφωνία απλά η πολιτικη της εταιρείας είναι να στείλει τεχνικό με χρέωση στο χώρο σου για να εγκαταστήσει αυτή το λειτουργικό απο την αρχή. Τέλος πάντον το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αφαιρεί password απο αρχείο .gho του ghost. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από maverick290402
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Tο μηχάνημα είναι δικό μου είναι αγορασμένο απο το 2001 και πλέον δεν υποστηρίζει η αντιπροσωπεία τον controller μόνο τα αναλώσιμα του εκτυπωτη. Δεν εχει γείνει ποτέ καμιά συμφωνία απλά η πολιτικη της εταιρείας είναι να στείλει τεχνικό με χρέωση στο χώρο σου για να εγκαταστήσει αυτή το λειτουργικό απο την αρχή. Τέλος πάντον το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αφαιρεί password απο αρχείο .gho του ghost. Δεν έγινε κάπου αναφορά πως δεν είναι δικό σου το μηχάνημα. Επι του παρόντος τώρα, αν αυτό σου απαντάει η εταιρεία και η ίδια έχει βάλει τον κωδικό που σου ζητάει τότε είναι πολιτική τους.
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Τέλος πάντον το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αφαιρεί password απο αρχείο .gho του ghost. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.
maverick290402 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν έγινε κάπου αναφορά πως δεν είναι δικό σου το μηχάνημα. Επι του παρόντος τώρα, αν αυτό σου απαντάει η εταιρεία και η ίδια έχει βάλει τον κωδικό που σου ζητάει τότε είναι πολιτική τους. Επι του παρόντος υπάρχει κάποιο προγραμμα που να κάνει την δουλειά που θέλω με το password?
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, maverick290402 είπε Επι του παρόντος υπάρχει κάποιο προγραμμα που να κάνει την δουλειά που θέλω με το password? Μόνο η εταιρεία που έχει γίνει η αγορά
KyrGR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχουν οι drivers online; Ή εναλλακτικό software.
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, KyrGR είπε Δεν υπάρχουν οι drivers online; Ή εναλλακτικό software. Υπάρχουν οι drivers και μάλιστα για όλα τα λειτουργικά και βρίσκονται με μια απλή αναζήτηση. http://downloads.oce.com/ProductDownloads/Index/278
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, micos000 είπε Υπάρχουν οι drivers και μάλιστα για όλα τα λειτουργικά και βρίσκονται με μια απλή αναζήτηση. http://downloads.oce.com/ProductDownloads/Index/278 Παίρνεις τα 100€ δηλαδή;
maverick290402 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι τόσο απλά παιδιά, αυτούς τους drivers τους έχω απλά μετά ο controller το pc δηλαδή πρέπει να στηθεί κάτι σαν server με ένα πρόγραμμα της oce που μόνο έτσι δουλεύει ο printer και να περαστουν όλες οι ρυθμίσεις του... Και επίσης το κάθε utility του controller πρέπει να σεταριστη με κάποιες συγκεκριμένες τιμές. Δεν είναι ένας απλός πλοτερ για να σεταριστη γιαυτό λέω ότι αν έβρισκα τον κωδικό από το recovery cd θα μπαινανε όλα έτοιμα. Αν βλέπατε τα manual που έχει για να σεταριστη ο controller θα καταλαβενατε τι πακέτο είναι. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από maverick290402
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 ισως γινεται και σε εσενα ετσι αν εισαι τυχερος http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20071012214236734&board_id=3&model=Pro31Jm&page=1&SLanguage=en-us
maverick290402 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ενδιαφέρον!!! Θα το δω αύριο που θα πάω στο μαγαζί. Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Να υποθέσω ότι δεν είναι τώρα σεταρισμένο κάποιο μηχάνημα με τα settings, έτσι; Γιατί αν ήταν δε θα είχε ουσία να το συζητάμε καθώς θα μπορούσες να δεις τις ρυθμίσεις. Αν όμως δε βρεις άκρη θα έλεγα να δώσεις τ ο100άρι και μετά που θα στηθεί το σύστημα να πάρεις ένα δικό σου ghost όπως είναι (χωρίς κωδικό ) οπότε θα το έχεις έτοιμο για ξαναστήσιμο ή να δεις τις ρυθμίσεις του controler και να τον στήσεις σε άλλο μηχάνημα. 3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε ισως γινεται και σε εσενα ετσι αν εισαι τυχερος http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20071012214236734&board_id=3&model=Pro31Jm&page=1&SLanguage=en-us Λες να είναι τόσο απλό; Ούτε μια απλή κρυπτογράφηση στον κωδικό; Αναφορά σε κείμενο All you have to do to bypass the system protection is: locate a file with .ISO extension in the root of the recovery dvd. (in my case the file is named WINPE.ISO) Open that iso file with 7-zip or whatever you want and locate a file named RECOVERY_CD.EXE inside a folder named GHOST. Hex-edit this exe file with your favorite hex editor (i used tiny hexer). do a search for "-pwd=" and you got it! the text after the "=" sign is your password. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από micos000
maverick290402 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δυστυχώς έσκασε ο δίσκος ο παλιός και δεν μπορούσα να πάρω τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα