mpokwsths Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάποια μαγαζιά τον εφαρμόζουν, κάποια όχι (και παρανομούν). Το Public παλιότερα δεχόταν επιστροφές ανοιγμένων προϊόντων. Έχω επιστρέψει ποντίκι που απλά δε μου άρεσε. Τελευταία όμως έχει πονηρέψει και δεν δέχεται. Πρέπει να είναι σφραγισμένο το προϊόν. Το αναφέρει στους όρους. Άρα λοιπόν, σε αντίθεση με άλλες μεγάλες αλυσίδες, δέχεται επιστροφές ΜΟΝΟ ΜΗ ΑΝΟΙΓΜΕΝΩΝ προϊόντων. Από εμένα έχει φάει μαύρο προ πολλού. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από mpokwsths 1 1
Seldon68 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δηλαδή εσείς δέχεστε να παραλάβετε προϊόντα τεχνολογίας που δεν είναι σφραγισμένα;
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, Seldon68 είπε Δηλαδή εσείς δέχεστε να παραλάβετε προϊόντα τεχνολογίας που δεν είναι σφραγισμένα; Υποτίθεται ότι τα σφραγίζουν πάλι. Εμένα αυτός ο νόμος μου φαίνεται άκυρος κι ας με συμφέρει. Πιο λογικό θα ήταν να μπορείς να το επιστρέψεις αλλά να πάρεις λιγότερα χρήματα αν το έχεις ανοίξει.
mpokwsths Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μα δε μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν μετά. Μπορεί να το σφραγίσουν οι ίδιοι ή να το στείλουν στον εισαγωγέα να το σφραγίσει εκείνος. Εμείς καταναλωτές είμαστε και μας νοιάζει το πορτοφόλι μας. 1
George2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας με γλυτωσατε ημουν ετοιμος να το αγορασω γτ το θεωρουσα προσφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα