Προς το περιεχόμενο

Laptop Dell Inspiron 3567 - 15.6" (i7-7500U/8GB/256GB/R5 M430 2GB) 639€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Laptop Dell Inspiron 3567 - 15.6" (i7-7500U/8GB/256GB/R5 M430 2GB) με χρηση 20% επιστροφης στο public μεσω eurobank βγαινει στα 639 ευρω

http://www.public.gr/product/laptop-dell-inspiron-3567-156-i7-7500u8gb256gbr5-m430-2gb/prod8770441pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1831145pp&sn_id=prod8770441pp

Επεξ/σία από George2007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αποτελει προσφορά .

7ης γενιάς διπυρινο 

Μέτριο σασι

Μέτρια οθόνη TN αν και FHD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την έλευση των τετραπύρηνων i5 U έιναι αμαρτία να δώσεις πια 500+ για διπύρηνο, ακόμη και για απλή χρήση. Με μια πρόχειρη ματιά στο skroutz υπάρχουν σε παραπλήσια τίμη ένα σωρό μοντέλα με 8250u που του τη ρίχνει στ' αυτιά.

Επεξ/σία από wakabanka
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, George2007 είπε

Ναι αλλα σε τετοια τιμη τι αλλο θα έπαιρνες 

αν θέλεις απο Ελλάδα τίποτα απολύτως.

Περιμένεις για μια προσφορά σε i5 8ης γενιάς 4πύρηνο

Τώρα θα πέσει ξεστοκάρισμα και ειδικα΄το πάσχα με "προσφορές" σε u 2πυρηνα 6-7ης γενιάς.

Το μηχάνημα της "προσφοράς" το έχω δεί απο κοντά αρκετές φορές.

όπως έγραψα Οθόνη TN μετρια . σασί μέτριο επίσης σειράς 3000 ..

Για μένα είναι οχι με τα σημερινα δεδομένα και την 8η γενιά στην αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Και προσοχή στο Public. Δε δέχεται υπαναχώρηση του αγοραστή αν η συσκευασία έχει ανοιχτεί.

Απαράδεκτο.

Γιατί ποιο μαγαζί το δέχεται, κι εγώ δεν θα έπαιρνα συσκευή με ανοιχτή συσκευασία. Όσο για το λάπτοπ, δεν είναι και καμμία τρελή προσφορά.

Επεξ/σία από link67
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο μαγαζί; Ξέρω γω; Μήπως ΟΛΕΣ οι μεγάλες αλυσίδες (εκτός Public εννοείται) και πάρα πολλά μικρά μαγαζιά; Για να μη μιλήσω για εξωτερικό...

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Ποιο μαγαζί; Ξέρω γω; Μήπως ΟΛΕΣ οι μεγάλες αλυσίδες (εκτός Public εννοείται) και πάρα πολλά μικρά μαγαζιά; Για να μη μιλήσω για εξωτερικό...

Μάλιστα, δηλαδή αγοράζω για παράδειγμα ένα λάπτοπ το ανοίγω και δεν μου αρέσει το πάω πίσω και παίρνω τα λεφτά μου. Αν μου πεις το μαγαζί που το κάνει μόνο από κει θα αγοράζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει Κωτσόβολο ή Mediamarkt στη γειτονιά σου;

Και επειδή μάλλον είσαι καινούριος άρχισε να διαβάζεις εδώ.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, link67 είπε

Μάλιστα, δηλαδή αγοράζω για παράδειγμα ένα λάπτοπ το ανοίγω και δεν μου αρέσει το πάω πίσω και παίρνω τα λεφτά μου. Αν μου πεις το μαγαζί που το κάνει μόνο από κει θα αγοράζω. 

Μπορείς να το κάνεις ναι. Για online αγορές σίγουρα, για αγορές επιτόπου από το κατάστημα δεν ξέρω. 

Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο και δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ κιόλας αλλά έτσι είναι ο νόμος!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Έχει Κωτσόβολο ή Mediamarkt στη γειτονιά σου;

Και επειδή μάλλον είσαι καινούριος άρχισε να διαβάζεις εδώ.

Δεν θα συνεχίσω γιατί έχουμε βγει πολύ εκτός, πάντως είναι θέμα μαγαζιού τι θα κάνει κι από ξέρω και το Public δέχεται επιστροφή. Τώρα για το " καινούργιος" το αφήνω καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...