Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να προσθέσω άλλα 8gb ram. Πρέπει να κάνω κάποιο format? Ή απλά το κουμπώνω στο pc, το ανοίγω και τα διαβάζει κανονικά? Ότι πρέπει να πάρω ίδια 8αρα κτλ το ξέρω, δε γνωρίζω όμως αν είναι plug and play ή αν θέλει κάποιο format για να τα διαβάσει και να λειτουργήσει σωστά.

Σύστημα:

Intel Pentium G4600

Gigabyte B250M D3H

Sapphire Nitro RX570

Corsair Vengeance 8gb DDR4 2400Mhz

Samsung evo 850 256gb

Επεξ/σία από MikeMenos
Δημοσ.

καλημέρα, απλά την κουμπώνεις και παίζει, αρκεί να την αναγνωρίζει η μητρική σου.

Η μνήμη δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια. Μπορεί να είναι άλλης μάρκας, ακόμα και άλλλης ταχύτητας. Απλά αν είναι άλλης ταχύτητας, το σύστημα σου θα λειτουργήσει με την ταχύτητα της πιο αργής σου μνήμης. Για να πετύχεις την ταχύτητα της πιο γρήγορης, θα πρέπει να το θέσεις χειροκίνητα μέσα από το BIOS-UEFI και ίσως να χρειαστεί κάποια μεταβολή στην τάση λειτουργίας, ώστε η πιο αργή να πετύχει τις ταχύτητες της γρηγορότερης. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο σε αυτή την περίπτωση να είναι αστεθές το σύστημα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μπλεξεις καλυτερα να παρεις ακριβως τις ιδιες. Μπορεις να κανεις και οπως λεει ο lightpath αλλα παντα υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλεψουν ολα καλα. 

Για να απαντησω ομως και στο ερώτημα σου, τις κουμπωνεις και παίζουν. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. 

Επεξ/σία από KNSM
Δημοσ.

Α και μιας ειναι και θέμα επεξεργαστων εδω, σκέφτομαι να τον αλλάξω τον G4600 μιας και παίζω pubg, με low και μερικα high κινούμαι στα 60-70fps με drops στα 30-35 αρκετές φορές σε δύσκολες καταστάσεις. Σκεφτόμουν να βάλω έναν i5 7600 για να μην αλλάξω μητρική για K ή ολόκληρη πλατφορμα με coffee πχ ώστε να εξοικονομισω χρήματα. Το θέμα ειναι, οτι αξίζει να το κάνω? Με το να πουλήσω μητρική και επεξεργαστη, βγαίνω οριακά στα χρήματα που θέλω αλλα νομίζω ότι με τον 7600 θα δω διαφορά ώστε να με βγάλει 2-3 χρόνια στα 1080p και να κρατησω τα περισσευουμενα. Τι λέτε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MikeMenos είπε

Α και μιας ειναι και θέμα επεξεργαστων εδω, σκέφτομαι να τον αλλάξω τον G4600 μιας και παίζω pubg, με low και μερικα high κινούμαι στα 60-70fps με drops στα 30-35 αρκετές φορές σε δύσκολες καταστάσεις. Σκεφτόμουν να βάλω έναν i5 7600 για να μην αλλάξω μητρική για K ή ολόκληρη πλατφορμα με coffee πχ ώστε να εξοικονομισω χρήματα. Το θέμα ειναι, οτι αξίζει να το κάνω? Με το να πουλήσω μητρική και επεξεργαστη, βγαίνω οριακά στα χρήματα που θέλω αλλα νομίζω ότι με τον 7600 θα δω διαφορά ώστε να με βγάλει 2-3 χρόνια στα 1080p και να κρατησω τα περισσευουμενα. Τι λέτε? 

Πούλησε και επεξεργαστή και μητρική.

Πάρε ένα σετ από

AMD R5 1600

ASROCK AB350M PRO 4

------------------------------------------------------

235€

ή

INTEL I5 8400

ASROCK Z370M PRO 4

---------------------------------------

275€

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλεγα να πάω σε 8600k. Το budget είναι tight αλλά δεν πάει στα κομματια, να το κρατήσουμε για 3-4 χρονακια το σύστημα. Και στο άμεσο μέλλον παίρνω και μια ψυκτρα για oc. Μητρική MSI Z370-A pro ή Asrock Pro 4 είναι οκ?

Επεξ/σία από MikeMenos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, MikeMenos είπε

Λάθος Σορρυ

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/3/2018 στις 12:31 ΜΜ, MikeMenos είπε

Έλεγα να πάω σε 8600k. Το budget είναι tight αλλά δεν πάει στα κομματια, να το κρατήσουμε για 3-4 χρονακια το σύστημα. Και στο άμεσο μέλλον παίρνω και μια ψυκτρα για oc. Μητρική MSI Z370-A pro ή Asrock Pro 4 είναι οκ?

Προς στιγμήν η Intel είναι καλύτερη για gaming. Προσωπικά πιστεύω ότι έτσι θα μείνει και στα μελοντικα παιχνίδια. Οπότε αν ή χρήση είναι για gaming θα πρότεινα Intel 8600k 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...