Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Native Fortress. Πιστευω ενα απο τα πιο δυσκολα platinum του πρωτου crash. Μετα απο 20-25 προσπαθειες το καταφερα. Παιζω με πληκτρολογιο/ποντικι.
firepc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Παιζω με πληκτρολογιο/ποντικι ε γι αυτο δυσκολευεσε τοσο πολυ
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, firepc είπε ε γι αυτο δυσκολευεσε τοσο πολυ Μόνο αυτό με ζόρισε στο platinum. Είχα το alt για jump και το αριστερό κλικ για σβούρα και το άλλαξα σε δεξί κλικ jump αριστερό σβούρα με τα wsda για κατεύθυνση. Για τα fps να πω ότι παρόλο που έδειχνε 75 έκανε skip 15 frames οπότε το παιχνίδι δεν τρέχει σε πάνω από 60. Τουλάχιστον με το κόλπο που έκανα και ένιωθες ένα slow motion σε σημεία. Τελικά έβαλα την οθόνη στα 60 από το control panel και όλα κομπλέ όσο πιο smooth γίνεται παρόλο που δεν είναι 75. Τη δουλειά την έκανε το timer tool που είχα 50fps είναι ένα θέμα που πρέπει να διορθώσει η Microsoft στα windows 10.
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ωρες ωρες σου ερχεται να σπασεις το πληκτρολογιο οταν το καταφερεις ομως νιωθεις μια ικανοποιηση που στα νεα παιχνιδια δεν μπορεις να την νιωσεις μιας και τα περισσοτερα εχουν γινει ωστε να μην χανεις ποτε και να βγαινουν στο χαλαρο. Τα crash εχοντας παιξει μονο το 3 απο οταν ημουν παιδι σου προσφερουν αυτο το συναισθημα. Οπως και να βαρας το πληκτρολογιο το γραφειο γιατι στο τελευταιο jump εφυγες στον γκρεμο για 0.1 χιλιοστο. Θα τα παω για 100% και τα 3 και βλεπουμε αν μεινει πληκτρολογιο και γραφειο ορθια μεχρι το τελος. Ακομα και ο crash κοιταξτε τον πως κοιταζει το πρασινο διαμαντι εχοντας το αριστερο χερι σφικτο σκεφτοντας τα καταφερα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Arkin 4
Zugzwang Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ντάξει, τα καλύτερα 40€ που χάλασα ποτέ! Τσίμπησα και ένα ds4 και το σύνδεσα στο pc για να έχω την (παρόμοια) αίσθηση των παλιών, καλών εποχών. Με το που άρχισα να τσαντίζομαι στο πρώτο εικοσάλεπτο σκέφτηκα "ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, όντως παίζω crash!" Στις 8/8/2018 στις 9:59 ΜΜ, Arkin είπε Ωρες ωρες σου ερχεται να σπασεις το πληκτρολογιο οταν το καταφερεις ομως νιωθεις μια ικανοποιηση που στα νεα παιχνιδια δεν μπορεις να την νιωσεις μιας και τα περισσοτερα εχουν γινει ωστε να μην χανεις ποτε και να βγαινουν στο χαλαρο. Τα crash εχοντας παιξει μονο το 3 απο οταν ημουν παιδι σου προσφερουν αυτο το συναισθημα. Οπως και να βαρας το πληκτρολογιο το γραφειο γιατι στο τελευταιο jump εφυγες στον γκρεμο για 0.1 χιλιοστο. Θα τα παω για 100% και τα 3 και βλεπουμε αν μεινει πληκτρολογιο και γραφειο ορθια μεχρι το τελος. Πόσο δίκιο έχεις σχετικά με την ικανοποίηση που σου δίνει αυτό το παιχνίδι, σε αντίθεση με τα πιο σύγχρονα! Και το παράξενο είναι ότι, ενώ κατά διαστήματα είναι αρκετά δύσκολο, δε σε ωθεί να τα παρατήσεις αλλά σε προκαλεί να συνεχίσεις. Εν καιρώ θα τα πάω κι εγώ και τα 3 στο 100%, όπως κάνει όλος ο σωστός ο κόσμος (τι 5, τι 3 ώρες ύπνου) 😁 2
Arkin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zugzwang είπε Ντάξει, τα καλύτερα 40€ που χάλασα ποτέ! Τσίμπησα και ένα ds4 και το σύνδεσα στο pc για να έχω την (παρόμοια) αίσθηση των παλιών, καλών εποχών. Με το που άρχισα να τσαντίζομαι στο πρώτο εικοσάλεπτο σκέφτηκα "ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, όντως παίζω crash!" Πόσο δίκιο έχεις σχετικά με την ικανοποίηση που σου δίνει αυτό το παιχνίδι, σε αντίθεση με τα πιο σύγχρονα! Και το παράξενο είναι ότι, ενώ κατά διαστήματα είναι αρκετά δύσκολο, δε σε ωθεί να τα παρατήσεις αλλά σε προκαλεί να συνεχίσεις. Εν καιρώ θα τα πάω κι εγώ και τα 3 στο 100%, όπως κάνει όλος ο σωστός ο κόσμος (τι 5, τι 3 ώρες ύπνου) 😁 Έτσι είναι φίλε μου έχω πάρει 23 πλατινες και προχωραω. Κάποιες πόσο σου σπάνε τα νεύρα. Αλλά η ικανοποίηση ειναι ανεκτίμητη. Παιχνίδια για γερά νεύρα ειδικά αν θες να πας 100%. Αλλά εκεί και 30 φορές να παίξω ένα level θα το κάνω και ας χάσουμε και λίγες ώρες ύπνο δεν πειράζει. Δεν το βαριέμαι ποτέ. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικο το πρωτο crash. Το stormy ascent αρκετα δυσκολο αφησα την πλατινα του για το τελος. Το επαιξα ολο με Mouse/keyboard εξαιρετικος χειρισμος τα γραφικα του μοναδικα το UW προσθετει παρα πολυ σε ολα τα levels. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα απο 3 ωρες καψιματος στο Stormy Ascent επιτελους platinum. Στα 3 πουλια στο τελος εχασα στην κυριολεξια 8 φορες τι καντιλια εφυγαν δεν λεγετε. Για χρονο μεχρι 2.45 βγαινει ανετα αρκετες φορες πηγαινα για 2.40 αλλα στο τελος τα κολοπουλια μου τα χαλουσαν. Το παιχνιδι μου προσφερε πολλες ομορφες στιγμες και χαρας και νευρων. Το παιχνιδι λαθη δεν συγχωρει ουτε για αστειο ειδικα αν το πατε για platinum σε ολα τα levels. Υπαρχει glitch δεν το ηξερα που αν νικησετε τον cortex και παρετε πλατινα μετα στο stormy ascents μενει στο 104% ενω αν παιξετε πρωτα stormy ascent παει μεχρι 105%. Μπραβο στη naughty dog και στην Vicarious Visions για αυτο που εφτιαξαν. Για 105% θελει γερα νευρα αλλιως μην ασχοληθειτε. Θα πιασω και το 2 σιγα σιγα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Arkin 1
Χρυσούλα13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Γεια σας ...να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει ...αυτος ο κύκλος μπροστά στον crush τι είναι πως ενεργοποιήτε? Το παίζουν τα ανίψια μου και με έχουν πρήξει να τους βρω ρι είναι....μπορει κάποιος να με βοηθήσει??? Ευχαριστώ!
ektelion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Αν θυμάμαι καλά, για να ενεργοποιηθούν ορισμένες πλατφόρμες πρέπει να σπάσεις κάποια συγκεκριμένα κουτιά που βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο της πίστας (ή και σε άλλη πίστα εντελώς, αν θυμάμαι καλά από το Crash 2). Νομίζω στο 2 ήταν κάτι πράσινα κουτιά με ένα κίτρινο θαυμαστικό απάνω. Γενικά ορισμένα από τα secrets του Crash θέλουν πολλή υπομονή για να τα ξεκλειδώσεις. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Πάντως στο Crash 1 ξεχώριζαν οι άντρες από τα αγόρια Το 2 και το 3 ήταν αρκετά πιο εύκολα..
Χρυσούλα13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεν βρίσκουν τιποτα το έχουν παίξει άπειρες φορές.. σε όλες τις πίστες εχει ποτε δεν έχει ανοίξει κατι ...Τι να πω δεν ξερω....ευχαριστω πολυ παντως!!!
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 54 λεπτά πριν, ektelion είπε Αν θυμάμαι καλά, για να ενεργοποιηθούν ορισμένες πλατφόρμες πρέπει να σπάσεις κάποια συγκεκριμένα κουτιά που βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο της πίστας (ή και σε άλλη πίστα εντελώς, αν θυμάμαι καλά από το Crash 2). Οχι αυτο ειναι ασχετο με το παραπανω. Η απαντηση σε αυτο το ερωτημα ειναι οτι πρεπει να ξεκλειδωθουν στις προηγουμενες πιστες τα πολυχρωμα gems http://www.nintendolife.com/news/2018/07/guide_crash_bandicoot_n_sane_trilogy_-_coloured_gems_secret_warps_coco_and_keys_walkthrough 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Πάντως στο Crash 1 ξεχώριζαν οι άντρες από τα αγόρια Το 2 και το 3 ήταν αρκετά πιο εύκολα.. Εφαγα παπαρα στο stormy ascents. Το ευχαριστηθηκα ομως. Και με ποντικι/πληκτρολογιο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Arkin
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα χρώματα μου βγαίνουν washed out, σαν να βάζω output dynamic range limited από το NVIDIA Control Panel. Φαίνεται κιόλας που όταν ξεκινάει και κλείνει το game ότι μαυρίζει η οθόνη σαν να κάνει reset τα color settings ξέρω 'γω.. Y.Γ. Αν το βάλω windowed fullscreen τότε τα χρώματα φτιάχνουν αλλά τρέχει με ..17 fps, λολ. Τι φάση με το game; Μήπως είναι θέμα των drivers; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα