Razor333 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 11:19 ΠΜ, Heybro είπε Δεν ειναι smooth σιγουρα τα 50 ειναι playable απλα οταν η οθονη ειναι στα 60 και το παιχνιδι στα 50 δεν ειναι καλη η εμπειρια. Καμια ωρα επαιξα στην αρχη και με κουρασε πολυ στα ματια ενω στα 75 μπορω να κατσω 7 8 ωρες σερι. Στα 30 που δοκιμασα ουτε δευτερολεπτο. Με mouse/keyboard αυτα με controller η κατασταση ειναι καλυτερη δεν νιωθεις το lag τοσο. Kαι εμενα στα 50fps για καποιο λογο παιζει, δεν θα ελεγα οτι εχω θεμα, αν δεν διαβαζα το post σου ουτε που θα το κοιτουσα, με το vsync off παντως σαν να ρολαρει καλυτερα. Η πλακα ειναι οτι στο δευτερο συστημα που εχω με nvidia παλι, με τους ιδιους οδηγους, παιζει κανονικα στα 60fps, αλλα το shuttering ειναι ιδιαιτερα αισθητο και κουραζει. 20 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Ή το ξεφτιλισαν στη δυσκολια ή εγω δε ξερω να παιζω, 50 ζωες και σε 15 λεπτά εχω μεινει με 1, πιο λιγες φορες χανω στο dark souls. Welcome to 90s.
Heybro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, Razor333 είπε Kαι εμενα στα 50fps για καποιο λογο παιζει, δεν θα ελεγα οτι εχω θεμα, αν δεν διαβαζα το post σου ουτε που θα το κοιτουσα, με το vsync off παντως σαν να ρολαρει καλυτερα. Η πλακα ειναι οτι στο δευτερο συστημα που εχω με nvidia παλι, με τους ιδιους οδηγους, παιζει κανονικα στα 60fps, αλλα το shuttering ειναι ιδιαιτερα αισθητο και κουραζει. Welcome to 90s. Το ιδιο ειναι με vsync on ειτε off εφοσον κολλαει στα 50. Σιγουρα ειναι playable ομως. Για τα dualshock 3 4 αν μπει scp και drivers ειναι plug and play και δουλευουν αψογα και με ενα bluetooth dongle των 2 ευρω χωρις καλωδιο.Πατατε δηλαδη το μεσαιο οπως στο xbox controller και το πιανει αμεσως. Κανα χρονο ετσι δουλευα χωρις θεμα πριν παρω το xbox controller.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Υπερβολικα δυσκολα τα νεα επιπεδα.Ειδικα το νεο επιπεδο στο crash 1 προσωπικα το βρισκω τοσο δυσκολο σε βαθμο κακως σχεδιασμενης πιστας. 1
Greygore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 19 minutes ago, Fulgore said: Υπερβολικα δυσκολα τα νεα επιπεδα.Ειδικα το νεο επιπεδο στο crash 1 προσωπικα το βρισκω τοσο δυσκολο σε βαθμο κακως σχεδιασμενης πιστας. Εννοείς το Stormy Ascent; Αν ναι, fun fact, το συγκεκριμένο level είχε αφαιρεθεί απο την αρχική PS1 έκδοση του Crash λόγω... υπερβολικά υψηλής δυσκολίας
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ενα ειναι αυτο ναι,το αλλο ειναι για το Crash 3 το Future Tense. To Future Tense ειναι και αυτο παλουκι,αλλα ευτυχως εχουν βαλει trophy μονο στο να σπασεις ολα τα κουτια και εχει και μπολικα check points. Το stormy ascent συγκεκριμενα θυμαμαι μου εσπασε τα νευρα(μεχρι που το παρατησα)προσπαθωντας να κανω το relic run του. Τελος ειπα να αναφερω τιποτα περι gameplay του παιχνιδιου,μιας και οι προηγουμενες σελιδες του ειχαν γεμισει με τεχνικα θεματα. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από Fulgore 1
Greygore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Το πρόβλημα με το Stormy Ascent είναι εν μέρει πως θέλει πολύ precise jumps, ειδικά εκεί που είναι όλα τα retractable platforms... Μισό pixel λάθος να είσαι γλυστράς και.. χαιρετίσματα βασικά
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Παντως τα ποσοστα του Crash ειναι ψιλο απογοητευση. Μολις 2/3 ατομα εφαγαν το πρωτο boss του πρωτου παιχνιδιου,και 1/5 καταφερε να βγαλει το τελευταιο boss(cortex) https://steamcommunity.com/stats/731490/achievements Ακομα πιο χαμηλο το ποσοστο οσων εφαγαν το last boss(cortex)των υπολοιπων 2 παιχνιδιων που ειναι στο 10% μονο....
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Παντως τα ποσοστα του Crash ειναι ψιλο απογοητευση. Μολις 2/3 ατομα εφαγαν το πρωτο boss του πρωτου παιχνιδιου,και 1/5 καταφερε να βγαλει το τελευταιο boss(cortex) https://steamcommunity.com/stats/731490/achievements Ακομα πιο χαμηλο το ποσοστο οσων εφαγαν το last boss(cortex)των υπολοιπων 2 παιχνιδιων που ειναι στο 10% μονο.... xD επαιξαν καμια ωρα και το γυρισαν σε pubg Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από najinblue3 1
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Τελικα μετα απο καιρο με το προβλημα των 50fps ρωτησα στο wsgf και ο φιλος που φτιαχνει τα mods προτεινε την παρακατω λυση που επιτελους εφτιαξε τα fps. Fast sync απο control panel 75fps cap στο riva tuner και timertool στο 0.5ms και vsync on απο το παιχνιδι και 60fps. Ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα και παντου εχω 75fps σταθερα χωρις κανενα θεμα. Επιτελους να απολαυσω την τριλογια οπως πρεπει.
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Πολύ δύσκολο το άτιμο, συνήθως δεν έχω θέμα με αυτό αλλά η απόσταση ανα checkpoints σε συνδυασμό με το πόσο ακριβής πρέπει να είσαι σε κάθε jump καθώς και τα διαβολικά no hit runs, με ανάγκασαν να το βάλω στην άκρη για τώρα. Μόλις γεμίσω με υπομονή θα επιστρέψω...
firepc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε Πολύ δύσκολο το άτιμο, συνήθως δεν έχω θέμα με αυτό αλλά η απόσταση ανα checkpoints σε συνδυασμό με το πόσο ακριβής πρέπει να είσαι σε κάθε jump καθώς και τα διαβολικά no hit runs, με ανάγκασαν να το βάλω στην άκρη για τώρα. Μόλις γεμίσω με υπομονή θα επιστρέψω... και εχουν πιασει και οι ζεστες ε? 😎
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, firepc είπε και εχουν πιασει και οι ζεστες ε? 😎 Πρώτη φορά είδα την gpu στους 65 βαθμούς με 33 ambient και μέσα στο κουτί ίσως παραπάνω τι να κάνει και αυτή. 5 ώρες unity σήμερα βαρουσε κοφτες.
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε Πολύ δύσκολο το άτιμο, συνήθως δεν έχω θέμα με αυτό αλλά η απόσταση ανα checkpoints σε συνδυασμό με το πόσο ακριβής πρέπει να είσαι σε κάθε jump καθώς και τα διαβολικά no hit runs, με ανάγκασαν να το βάλω στην άκρη για τώρα. Μόλις γεμίσω με υπομονή θα επιστρέψω... Απο την τριλογια για καποιο περιεργο λογο μονο το πρωτο crash με δυσκολεψε και συγκεκριμενα τα επιπεδα προς το τελος(κοντα στο καστρο). Τα υπολοιπα φυγανε ψιλο περιπατο. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Arkin είπε Τα φρουτα ειναι οντως τοσο μεσα στην πανω μερια?Δεν ειναι στην γωνια πανω αριστερα? 1
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Τα φρουτα ειναι οντως τοσο μεσα στην πανω μερια?Δεν ειναι στην γωνια πανω αριστερα? Γωνία πρέπει να είναι αλλά έτσι το βγάζει στο mod μικρή σημασία έχει προφανώς ούτε καν το πρόσεξα φοβερό immersion. Τερμάτισα αρκετές πίστες σε φίλο και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Περναμε platinum στο τρίτο crash. Τελικα δεν ειναι τερμα ακρη ουτε στο 16:9 Στο 21:9 ειναι λιγο πιο μεσα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Arkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα