Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 First Crash Bandicoot N. Sane Trilogy mod is now available for download
Heybro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε First Crash Bandicoot N. Sane Trilogy mod is now available for download Creepy ρε φιλε Και sweet fx εζουν βγει http://sfx.thelazy.net/games/game/2025/ Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από Heybro
Heybro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι αλλά είναι χάλια και τα τρία.. Το δεύτερο κάτι πάει να κάνει λίγο πιο σκοτεινό από ότι θα έπρεπε είναι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Εντάξει κατεβάζεις το Reshade και φτιάχνεις μόνος σου ένα όπως το θες.. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Ή το ξεφτιλισαν στη δυσκολια ή εγω δε ξερω να παιζω, 50 ζωες και σε 15 λεπτά εχω μεινει με 1, πιο λιγες φορες χανω στο dark souls.
els007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 καλησπερα σας δεν ξερω αν ειναι χαζη ερωτηση η οχι αλλα θα την κανω . Μπορειτε να μου πειτε με ποια controllers μπορουμε να παιξουμε το παιχνιδι καθως με keyboard θεωρω προσωπικα οτι ειναι unplayable εγω δοκιμασα με p33 genesis natec kai ena ths gembird kai fysika joytokey αλλα δεν γινεται τιποτα οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες σας ευχαριστω!!!
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, els007 είπε καλησπερα σας δεν ξερω αν ειναι χαζη ερωτηση η οχι αλλα θα την κανω . Μπορειτε να μου πειτε με ποια controllers μπορουμε να παιξουμε το παιχνιδι καθως με keyboard θεωρω προσωπικα οτι ειναι unplayable εγω δοκιμασα με p33 genesis natec kai ena ths gembird kai fysika joytokey αλλα δεν γινεται τιποτα οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες σας ευχαριστω!!! Controller xbox one δαγκωτο, δεν υπαρχει κατι πιο συμβατο και πιο βολικο. 1
Heybro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, els007 είπε αλλη λυση εκτος αυτου υπαρχει? Μπορεις να συνδεσεις κανονικα και ps3 ps4 controller. Να πω επειδη επαιξα και με controller και keyboard/mouse ειναι παρα πολυ βολικο και με πληκτρολογιο εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εδω σε καμια περιπτωση δεν ειναι unplayable ισα ισα πηρα και 5 σταυρους πολυ ευκολα με πληκτρολογιο. 26 ζωες εχω. 1
els007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Μπορεις να συνδεσεις κανονικα και ps3 ps4 controller. Να πω επειδη επαιξα και με controller και keyboard/mouse ειναι παρα πολυ βολικο και με πληκτρολογιο εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εδω σε καμια περιπτωση δεν ειναι unplayable ισα ισα πηρα και 5 σταυρους πολυ ευκολα με πληκτρολογιο. 26 ζωες εχω. ωραια σε ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω τα ps3 ps4.ναι ισως υπερβαλλω απλα εχω στο μυαλο μου το παιχνδι απο παλια με τηλεχειριστηριο !! ευχαριστω κ παλι
p4n0s86 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, els007 είπε αλλη λυση εκτος αυτου υπαρχει? Αν θες gamepad οπωσδήποτε, δεν θα βρεις κανένα σε συμβατότητα όπως του Xbox. Στην κυριολεξία το κουμπώνεις και παίζει, από τότε που αποφάσισα να τα σκάσω και να πάρω ένα έχω βρει την ησυχία μου, πιο πριν ούτε με Logitech δεν μπορούσα να παίξω στα περισσότερα games, όχι με αυτά του σωρού που λες. 1
Heybro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Και εγω xbox controller εχω με bluetooth αλλα επειδη δεν εχει ο καθενας 50 55 ευρω να δωσει με το προγραμμα scp αν εχει playstation ειναι plug and play κανονικα οπως του xbox. 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/4432543/SpeedLink-Torid-Wireless-Gamepad-Βlack-PC-PS3.html?keyphrase=torid και το συγκεκριμενο στα μισα λεφτα plug n play ειναι...Οτι εχω δοκιμασει να παιξω το βρηκε με την μια...
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Αν και υπαρχει αναλογο θεμα για τα controllers συγκεκριμενα,οπως εχει ηδη αναφερθει η πρωτη προταση ανεκαθεν ειναι τα controller της MS,ειτε το xbox 360,ειτε το xbox one controller. Μετα απο 3ες εταιρειες εχουμε την Logitech(f310)και Speedlink που στην ουσια κανουν emulate το xbox controller. Και το dualshock λειτουργει στο pc αλλα θελει ειδικο προγραμμα να στο διαβασει,δεν ειναι ακριβως plug and play.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα