Προς το περιεχόμενο

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Δε χρειαζεται να κανεις επιθεση στο παιδι και να δημιουργείς εντασεις, το φορουμ ειναι ακριβως γι αυτο το λογο για να γίνεται κουβεντα και να μοιραζεσαι αποψεις, παρακολουθώ μερες τα post σου και στο 80% τους ή θα τη πεις σε καποιον ή θα κάνεις στεγνη επιθεση ή θα τσακωθεις εσκεμμένα με καποιον συμφορουμιτη, ριξε τους τονους, δεν ειμαστε αντιπαλοι σε ρινγκ, συνάνθρωποι είμαστε που μοιραζομαστε ιδεες, προβληματισμούς και αποψεις, εν τελη κουβέντα να γίνεται.

Φιλικα! 😢

Μαλλον γι αυτο εχεις προβλημα πιστεύω επειδη ειναι καθαρα 75αρα, και δυστηχως εχει θεμα το game σε πανω απο 60 hz οθονες απο οτι εχω συμπεραίνει απ τα λεγομενα σου.

Εμενα καθαρη 60αρα ειναι κανονικα, απλως οταν ενεργοποιω τη freesync λειτουργεια μεσω της οθονης (οχι control panel των windows) τοτε μου γραφει στα properties 75 hz.

Απλα μια ιδέα γιατι δε δοκιμάζεις κι εσυ μεσα απο τα settings της οθονης σου (οχι απ τα windows) μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση να τη κανεις 60 hz και πες μας μετα αν έφτιαξε, απ το να μη παιξεις καθολου ή να παιξεις με προβληματα καλυτερα και τα 60 fps σταθερα.

Το εχω βαλει και 60hertz μεσα απο control panel native αλλα τιποτα. Σπανια μπορει να σκαλωσει και να μου δωσει 75fps μεσα στο παιχνιδι. Ισως το κανει σε καποιες συγκεκριμενες συνθηκες δεν γνωριζω. Να φανταστεις οταν το βαλω 75fps μου εχει μεσα στο παιχνιδι μονο τα 37fps δυνατοτητα. Αν το βαλω 37 ειναι κομπλε κανει cap στα 37. Δεν εχει επιλογη για 75. Στα 60 μου εχει 30hertz και 60. Στα 30 δουλευει κανονικα στα 30 στο παιχνιδι και στα 60 κανει cap στα 50. Λιγη υπομονη και βλεπουμε για κανα fix.

Screenshot_1.png

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Heybro είπε

Και 60 να την βαλω απο control panel παλι στα 50 καθεται. Τι vsync off δοκιμασα τα παντα δεν λυνεται με τιποτα για την ωρα. Τι φταιει ακριβως κανεις δεν ξερει. Αν βαλω 75fps και borderless εχω 37 ακριβως στη μεση. Αν βαλω 60 και 30fps παιζει κανονικα στα 30 χωρις θεμα. Αν παω να βαλω 60 καθεται στα 50 που προφανως ειναι πολυ ανωτερα απο τα 30 αλλα δεν ειναι 75 η 60 για να ερθει στα hertz της οθονης. 

Εγώ επανέρχομαι να ρωτήσω ξανά, λες ότι πάει στα 50, τόσο τρομερό θέμα είναι δηλαδή να παίξεις εκεί (έστω προς το παρόν) αντί για 60; Για 50 μιλάμε, όχι για 15. Το θεωρώ υπερβολικό το λιγότερο να τρελαίνεσαι έτσι λες και μιλάμε για το Crysis.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ επανέρχομαι να ρωτήσω ξανά, λες ότι πάει στα 50, τόσο τρομερό θέμα είναι δηλαδή να παίξεις εκεί (έστω προς το παρόν) αντί για 60; Για 50 μιλάμε, όχι για 15. Το θεωρώ υπερβολικό το λιγότερο να τρελαίνεσαι έτσι λες και μιλάμε για το Crysis.

Δεν ειναι smooth σιγουρα τα 50 ειναι playable απλα οταν η οθονη ειναι στα 60 και το παιχνιδι στα 50 δεν ειναι καλη η εμπειρια. Καμια ωρα επαιξα στην αρχη και με κουρασε πολυ στα ματια ενω στα 75 μπορω να κατσω 7 8 ωρες σερι. Στα 30 που δοκιμασα ουτε δευτερολεπτο. Με mouse/keyboard αυτα με controller η κατασταση ειναι καλυτερη δεν νιωθεις το lag τοσο.

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Σκεψου οτι στις κονσολες τρεχει στα 30 και εγω μια χαρα τα τερματισα και τα 3 σε αυτες :)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Σκεψου οτι στις κονσολες τρεχει στα 30 και εγω μια χαρα τα τερματισα και τα 3 σε αυτες :)

Δεν ειναι το ιδιο ομως. Με Mouse/keyboard στα 30fps στον υπολογιστη νομιζεις οτι παιζει στα 10fps. Στις κονσολες δεν ξερω τι κανουν η ισως φταιει το controller αλλα τοσο χαλια δεν τα νιωθεις. Η δεν θυμαμαι καλα απο οταν επαιζα στα 30. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, firepc είπε

τετοια παιχνιδια mouse/keyboard ουτε στον εχθρο σου

Και με mouse/keyboard κανοντας bining τα κουμπια που δουλευω παντα ειναι πολυ ευκολο περασα 6 πιστες και χρονους κτλ και τελειωσα και την bonus την δυσκολη σχετικα ανετα. Με controller δεν νιωθεις το lag του mouse/keyboard καθολου παντως.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Heybro είπε

Δεν ειναι το ιδιο ομως. Με Mouse/keyboard στα 30fps στον υπολογιστη νομιζεις οτι παιζει στα 10fps. Στις κονσολες δεν ξερω τι κανουν η ισως φταιει το controller αλλα τοσο χαλια δεν τα νιωθεις. Η δεν θυμαμαι καλα απο οταν επαιζα στα 30. 

Τετοια παιχνιδια μονο με Xbox controller προσωπικα τα παιζω.Και το τονιζω αυτο και λογω του οτι μιλαμε για 3ου προσωπου παιχνιδια,αλλα και για να μην εχω προβληματα ασυμβατοτητας.

Και για το παραπανω που ειπες θες να σου πω και ενα δικο μου προσωπικο παραδειγμα απο πλευρας προβληματος?

Ειχα αγορασει ενα παιχνιδι στο pc(legend of heroes)και δεν υποστηριζε το xbox one controller με το τελευταιο update(οσο κουλο και αν ακουγεται).Θεμα στο forum για αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχει ξερεις τι εκανα?Μπηκα στο αντιστοιχο θεμα του στο steam και ρωτησα(που μαλιστα απαντησε και ενας απο την ομαδα αναπτυξης του)και οπως μου ειπαν,στο επομενο patch/update το εφτιαξαν.

7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Και με mouse/keyboard κανοντας bining τα κουμπια που δουλευω παντα ειναι πολυ ευκολο περασα 6 πιστες και χρονους κτλ και τελειωσα και την bonus την δυσκολη σχετικα ανετα. Με controller δεν νιωθεις το lag του mouse/keyboard καθολου παντως.

Το θεμα ειναι οτι οτι παιχνιδι ειναι μεταφορα απο κονσολες συνηθως μεχρι και οι ιδιοι οι δημιουργοι προτεινουν controller(περαν απο shooters).

Αγορασα χτες το resident evil revelations 2 και πισω στο κουτι ελεγε recommended xbox controller.

Το ιδιο πχ και τα Dark SOuls.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ πάλι δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό που ζητάει ο Heybro. Έχει το απαραίτητο hardware και θέλει το bare minimum από ένα παιχνίδι που τα γραφικά του έχουν αστείες απαιτήσεις με σημερινά δεδομένα. Επίσης, βλέπει ότι δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες αυτό το πρόβλημα οπότε ένας λόγος παραπάνω να χαλαστεί... 

Τα 50Hz σε πολλά monitor προκαλούν judder και latency. Δεν παίζει ρόλο η φαινομενικά "μικρή" διαφορά των 10Hz αν το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι καλό.

Και συγκεκριμένα για το Crash, μου προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση που ακόμα και σε Pro και X τρέχει στα 30 ενώ άλλοι με καβουρδιστήρια PC πιάνουν άνετα πάνω από 60. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εγώ πάλι δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό που ζητάει ο Heybro. Έχει το απαραίτητο hardware και θέλει το bare minimum από ένα παιχνίδι που τα γραφικά του έχουν αστείες απαιτήσεις με σημερινά δεδομένα. Επίσης, βλέπει ότι δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες αυτό το πρόβλημα οπότε ένας λόγος παραπάνω να χαλαστεί... 

Παραλογο δεν είναι αλλα από τις 6 σελιδες του παιχνιδιού ποσες μιλαμε για παιχνιδι και ποσες για το πρόβλημα...μετα από ένα σημειο γινεται βαρετο!Και αντικειμενικα δεν είναι καν χοντρο πρόβλημα που δεν σε αφηνει να παιξεις...Όπως ας πουμε ειχε το PUBG κατά καιρους που οντως τα fps καναν βουτιες στο 10 αρα καλα καναμε και το συζητάγαμε από κει και κανεις δεν βγηκε να πει παιχτε το παιχνιδι και αφήστε τα μικροπροβλήματα....Εδώ όμως νομιζω το εχουμε παει στην υπερβολή...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Και συγκεκριμένα για το Crash, μου προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση που ακόμα και σε Pro και X τρέχει στα 30 ενώ άλλοι με καβουρδιστήρια PC πιάνουν άνετα πάνω από 60. 

Final Fantasy XII zodiac age pc 60fps,ps4 pro 30

Resident evil hd remastered κονσολες 30fps/pc 60

Δεν ειναι κατι το καινουργιο το παραπανω παντως. Το γιατι το κανουν(περαν του να σπρωξουν ισως τις πωλησεις στο pc)δεν το γνωριζω.

Και δεν ειναι τα μονα παιχνιδια ετσι(ουτε το dishonored 2 πρεπει να τρεχει στα 60 στις κονσολες).

6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Παραλογο δεν είναι αλλα από τις 6 σελιδες του παιχνιδιού ποσες μιλαμε για παιχνιδι και ποσες για το πρόβλημα...μετα από ένα σημειο γινεται βαρετο!Και αντικειμενικα δεν είναι καν χοντρο πρόβλημα που δεν σε αφηνει να παιξεις...Όπως ας πουμε ειχε το PUBG κατά καιρους που οντως τα fps καναν βουτιες στο 10 αρα καλα καναμε και το συζητάγαμε από κει και κανεις δεν βγηκε να πει παιχτε το παιχνιδι και αφήστε τα μικροπροβλήματα....Εδώ όμως νομιζω το εχουμε παει στην υπερβολή...

Καλα κανει και το αναφερει αυτο εγω δεν το ειπα πιο πισω υπο αυτη την εννοια.

Εγω αυτο που τονισα ειναι οτι και 25σελιδες αν γραφτουν,αν δεν βγει επισημο patch ή εστω fix(οπως σε Dark Souls πχ)τοτε οτι και να γραφτει,δεν θα αλλαξει κατι.

Καλυτερα να γραψει καποιος στα αντιστοιχα θεματα στο κομματι του steam οπως κανουν και ολοι οι αλλοι,να ειναι τουλαχιστον ενημερος για τυχον αλλαγες οποτε γινουν.

Δημοσ.

Εγινε παιδια ας το ληξουμε εδω προσωπικα το ανεφερα και το συζητουσαμε μπας και βρεθει καποιος με καποια λυση και μπορεσω να το παιξω. Οταν το προχωρησω οπως πρεπει προφανως θα συνεχισουμε με φωτογραφιες και αναλυση του ιδιου του παιχνιδιου και οχι του τεχνικου τομεα. 

Με controller ειναι αληθεια οτι ειναι αλλη εμπειρια σε τετοια παιχνιδια οπως και racing xbox one εχω με BT απλα κολλησα με M/K εδω και κατι μηνες πριν μονο με Controller επαιζα απο το 2010.

Δημοσ.

Heybro, μονο με patch θα λυθει το προβλημα. επικοινωνησε με τους devs, δωσε αναλυτικα στοιχεια για το bug και ηλπιζε να το διορθωσουν.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KilliK είπε

Heybro, μονο με patch θα λυθει το προβλημα. επικοινωνησε με τους devs, δωσε αναλυτικα στοιχεια για το bug και ηλπιζε να το διορθωσουν.

Ναι θα τους στειλω και την παρακατω εικονα και βλεπουμε

o85xxZw.jpg

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Heybro είπε

Εγινε παιδια ας το ληξουμε εδω προσωπικα το ανεφερα και το συζητουσαμε μπας και βρεθει καποιος με καποια λυση και μπορεσω να το παιξω. Οταν το προχωρησω οπως πρεπει προφανως θα συνεχισουμε με φωτογραφιες και αναλυση του ιδιου του παιχνιδιου και οχι του τεχνικου τομεα. 

Με controller ειναι αληθεια οτι ειναι αλλη εμπειρια σε τετοια παιχνιδια οπως και racing xbox one εχω με BT απλα κολλησα με M/K εδω και κατι μηνες πριν μονο με Controller επαιζα απο το 2010.

Οπως σου ειπα και πιο πισω,τσεκαρε τα αντιστοιχα θεματα στο steam που γραφουν και οι αλλοι με παρομοιο θεμα https://steamcommunity.com/app/731490/discussions/

Εγω τις περισσοτερες φορες αυτο κανω οταν εχω προβλημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...