Προς το περιεχόμενο

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sybnios είπε

1070 με gsync Monitor στα 144hz και οπως λεει ο Heybro ειναι κολλημενο στα 50. Εχω δοκιμασει απο οσο εχω δει ολες τις λυσεις online και 2 φορες καταφερα να παιξω λιγα λεπτα στα 144 και μετα παλι τα ιδια.. Ξενερωσα.. ελπιζω να το φτιαξουν γιατι το περιμενα πως και πως.. φοβερη δουλεια εχουν κανει αν εξαιρεσεις τη μαλακια με τα fps! 

Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Αν αλλάξεις τα hertz όσο είσαι in game από nvidia control panel πάνε τέρμα. Μόλις πάει ρυθμίσεις η στο νησί πάλι στα 50. Μέσα στη βδομάδα το έχουν φτιάξει γίνεται χαμός στο steam. Μιας και έχεις 144 δοκίμασε μέσα από control panel να βάλεις prefer refresh rate βάλε highest. Τα 144 πανελ το έχουν τα 75αρια όχι και λένε ότι λύνει το θέμα εκτός αν μπεις πάλι ρυθμίσεις. 

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τιποτα και με το controller τα ιδια 50fps και εδω. Βρε τι vsync off εβαλα σε control panel και παιχνιδι βρε τι fullscreen τι borderless windows τι 60fps τι 75 εκανα οσα γραφουν καποια tutorials. Και γινεται χαμος με το συγκεκριμενο bug. Να δω ποτε θα το παιξουμε.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τιποτα και με το controller τα ιδια 50fps και εδω. Βρε τι vsync off εβαλα σε control panel και παιχνιδι βρε τι fullscreen τι borderless windows τι 60fps τι 75 εκανα οσα γραφουν καποια tutorials. Και γινεται χαμος με το συγκεκριμενο bug. Να δω ποτε θα το παιξουμε.

αγορασμενο το χεις ή πειρατικο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, firepc είπε

αγορασμενο το χεις ή πειρατικο?

Και τα 2 τα δοκιμασα εχω λογαριασμο φιλου πρωτα το αυθεντικο δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια. Ισως φταιει το exe αρχειο για το UW αλλα και στο steam forum χαμος γινεται αλλος εχει 1080ti και εχει cap στα 50 το ιδιο πραγμα. Πρεπει να βγει patch αλλιως δεν βλεπω να το παιζουμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

Λογικα θα βγουνε patches, ειδικα αν υπαρχει γκρινια στο steam

Μακαρι ρε συ firepc γιατι δεν μπορω θελω να το παιξω τοσο ομορφο παιχνιδι. Το παιχνιδι θα το αγορασω σιγουρα απο skroutz κατω απο 20 ευρω οταν παει και ας μην εχει δισκακι μεσα απλα για να το βλεπω στο ραφι. Αλλα ναι πρεπει να φτιαξουν το θεμα γρηγορα.

https://steamcommunity.com/app/731490/discussions/?fp=3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Heybro είπε

Μακαρι ρε συ firepc γιατι δεν μπορω θελω να το παιξω τοσο ομορφο παιχνιδι. Το παιχνιδι θα το αγορασω σιγουρα απο skroutz κατω απο 20 ευρω οταν παει και ας μην εχει δισκακι μεσα απλα για να το βλεπω στο ραφι. Αλλα ναι πρεπει να φτιαξουν το θεμα γρηγορα.

https://steamcommunity.com/app/731490/discussions/?fp=3

Παντως εμενα η οθονη μου έγραφε ειναι 75hz μονο με freesync αλλα επειδη εχω τη κανονικη λειτουργεια λογω nvidia το εχω στα 60hz και παιζει μπαλα σταθερα 60αρι δεν εχω διαπιστωσει καποιο θεμα.

Λογικα οσοι έχουν έχουν μονιτορ που υποστηριζουν 60hz δε θα εχουν θεμα σωστα?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Παντως εμενα η οθονη μου έγραφε ειναι 75hz μονο με freesync αλλα επειδη εχω τη κανονικη λειτουργεια λογω nvidia το εχω στα 60hz και παιζει μπαλα σταθερα 60αρι δεν εχω διαπιστωσει καποιο θεμα.

Και 60 να την βαλω απο control panel παλι στα 50 καθεται. Τι vsync off δοκιμασα τα παντα δεν λυνεται με τιποτα για την ωρα. Τι φταιει ακριβως κανεις δεν ξερει. Αν βαλω 75fps και borderless εχω 37 ακριβως στη μεση. Αν βαλω 60 και 30fps παιζει κανονικα στα 30 χωρις θεμα. Αν παω να βαλω 60 καθεται στα 50 που προφανως ειναι πολυ ανωτερα απο τα 30 αλλα δεν ειναι 75 η 60 για να ερθει στα hertz της οθονης. 

Η οθονη ειναι καθαρη 75αρα μπορεις να το δεις στο παρακατω site

https://www.testufo.com/frameskipping

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξυ το καταλαβαμε heybro οτι ειχες θεμα με το παιχνιδι και οτι και αλλα ατομα το εχουν,δεν χρειαζεται να γεμιζουμε τις τελευταιες σελιδες με τα ιδια και τα ιδια.

Ουτε ειναι το πρωτο παιχνιδι στο pc που κυκλοφορει και εχει θεματα και φυσικα ουτε και το τελευταιο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ενταξυ το καταλαβαμε heybro οτι ειχες θεμα με το παιχνιδι και οτι και αλλα ατομα το εχουν,δεν χρειαζεται να γεμιζουμε τις τελευταιες σελιδες με τα ιδια και τα ιδια.

Ουτε ειναι το πρωτο παιχνιδι στο pc που κυκλοφορει και εχει θεματα και φυσικα ουτε και το τελευταιο.

Όπως είδες έχει και άλλο παιδί εδώ το ίδιο θέμα εδώ μέσα. Και δε γράφω μόνος συζητάμε με τα παιδιά όπως βλέπεις μπας και βρούμε κάποια λύση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δε χρειαζεται να κανεις επιθεση στο παιδι και να δημιουργείς εντασεις, το φορουμ ειναι ακριβως γι αυτο το λογο για να γίνεται κουβεντα και να μοιραζεσαι αποψεις, παρακολουθώ μερες τα post σου και στο 80% τους ή θα τη πεις σε καποιον ή θα κάνεις στεγνη επιθεση ή θα τσακωθεις εσκεμμένα με καποιον συμφορουμιτη, ριξε τους τονους, δεν ειμαστε αντιπαλοι σε ρινγκ, συνάνθρωποι είμαστε που μοιραζομαστε ιδεες, προβληματισμούς και αποψεις, εν τελη κουβέντα να γίνεται.

Φιλικα! 😢

5 ώρες πριν, Heybro είπε

Και 60 να την βαλω απο control panel παλι στα 50 καθεται. Τι vsync off δοκιμασα τα παντα δεν λυνεται με τιποτα για την ωρα. Τι φταιει ακριβως κανεις δεν ξερει. Αν βαλω 75fps και borderless εχω 37 ακριβως στη μεση. Αν βαλω 60 και 30fps παιζει κανονικα στα 30 χωρις θεμα. Αν παω να βαλω 60 καθεται στα 50 που προφανως ειναι πολυ ανωτερα απο τα 30 αλλα δεν ειναι 75 η 60 για να ερθει στα hertz της οθονης. 

Η οθονη ειναι καθαρη 75αρα μπορεις να το δεις στο παρακατω site

https://www.testufo.com/frameskipping

Screenshot_1.png

Μαλλον γι αυτο εχεις προβλημα πιστεύω επειδη ειναι καθαρα 75αρα, και δυστηχως εχει θεμα το game σε πανω απο 60 hz οθονες απο οτι εχω συμπεραίνει απ τα λεγομενα σου.

Εμενα καθαρη 60αρα ειναι κανονικα, απλως οταν ενεργοποιω τη freesync λειτουργεια μεσω της οθονης (οχι control panel των windows) τοτε μου γραφει στα properties 75 hz.

Απλα μια ιδέα γιατι δε δοκιμάζεις κι εσυ μεσα απο τα settings της οθονης σου (οχι απ τα windows) μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση να τη κανεις 60 hz και πες μας μετα αν έφτιαξε, απ το να μη παιξεις καθολου ή να παιξεις με προβληματα καλυτερα και τα 60 fps σταθερα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

Ειμαι σε μια πιστα με ενα γουρουνκ η τι σκατα ειναι αυτο που καβαλας και τρεχεις.... Μετα το 1ο boss στο 1ο  crash bandicoot.. Το γουρουνξ σερνεται και ξαφνικα τρεχει και μετα παλι σερνεται...  Ενω στο YouTube  δειχνει να παιζουν κανονξκα.  Bug? Εχει κανεις το ιδιο προβλημα??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Δε χρειαζεται να κανεις επιθεση στο παιδι και να δημιουργείς εντασεις, το φορουμ ειναι ακριβως γι αυτο το λογο για να γίνεται κουβεντα και να μοιραζεσαι αποψεις, παρακολουθώ μερες τα post σου και στο 80% τους ή θα τη πεις σε καποιον ή θα κάνεις στεγνη επιθεση ή θα τσακωθεις εσκεμμένα με καποιον συμφορουμιτη, ριξε τους τονους, δεν ειμαστε αντιπαλοι σε ρινγκ, συνάνθρωποι είμαστε που μοιραζομαστε ιδεες, προβληματισμούς και αποψεις, εν τελη κουβέντα να γίνεται.

Φιλικα! 😢

Spoiler

1)Το να κανεις παρατηρηση σε καποιος δεν ειναι επιθεση,ειδικα απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιουνται χαρακτηρισμοι.Μην μπερδευεις το ενα με το αλλο.

2)Ειπε το προβλημα του 2 σελιδες πισω.Αν ειναι προβλημα του παιχνιδιου και περιμενεις λυση απο μελλοντικο patch αναγκαστικα περιμενει λυση, τι παραπανω κουβεντα να γινει σε αυτο?

2 σελιδες τωρα ειναι που αναφερει τα ιδια και τα ιδια.

3)Τα forum δεν ειναι για να μπαινει ο καθενας να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι.Και ο αντιλογος ειναι μεσα στο παιχνιδι.

Αν καποιος ενοχλειται με κατι εχει δικαιωμα να πει το παραπονο του οπως εκανα και εγω τωρα,αρκει να μην προσβαλει τον αλλο(παλι με προσωπικους χαρακτηρισμους).

Σε αντιθεση με σενα,εχω διαβασει και πετυχει πολλα κουσουρια στο forum(γνωστο προβλημα λογω του Moderation)αρα ειναι λογικο αρκετες φορες να σχολιαζω αναλογα και εγω και ορισμενοι αλλοι.

Εσυ συνεχισε να βαζεις sad φατσουσες σε οτι σχολιο παντως γραφω και μετα να κανεις και υποδειξεις,φαινεται πιο λογικο :)

8 ώρες πριν, Heybro είπε

Όπως είδες έχει και άλλο παιδί εδώ το ίδιο θέμα εδώ μέσα. Και δε γράφω μόνος συζητάμε με τα παιδιά όπως βλέπεις μπας και βρούμε κάποια λύση. 

Και για το αλλο παιδι λοιπον το ιδιο ισχυει.Αν υπαρχει γενικο θεμα οσον αφορα τα fps στο παιχνιδι(που υπαρχει και θεμα στο steam)τοτε δυστηχωςπεριμενεις να βγει καποιο patch/fix(οπως με το Ultrawide αν και σε αυτο βγηκε γρηγορα).

Δεν ειναι κατι που μπορεις να συζητησεις μιας και αναγκαστικα περιμενεις για λυση απο αλλους ,δεν μπορεις να κανεις εσυ κατι παραπανω.

Δεν κοροιδευω κατι απο αυτα που γραφετε,απλα το βρισκω ανουσιο γιατι λυση δεν προκειται να βρεθει οσο και να σχολιαζετε αν δεν βγει patch.

Και εγω εχω θεμα πχ στο Wolfenstein 2 στα τελευταια dlc με τα τελευταια patch που εχω χειροτερα frame drops(με 1070 τα frames να παιζουν απο 60 σε 30 ολη την ωρα),αλλα αναγκαστικα περιμενω να βγει καποιο patch να το φτιαξει.

Ουτε βεβαια ειπε κανεις να μην αναφερει καποιος αν εχει προβλημα.Η επαναληψη των ιδιων και των ιδιων(που δεν προκυπτει καμια λυση)ειναι ανουσια.

Μπορειτε να σχολιαζετε και στα αντιστοιχα συγκεκριμενα θεματα που εχουν ανοιχτει για αυτο το λογο με πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη. και στο steam φυσικα,γιαυτο και ανοιγονται κιολας και οπως βλεπεις ειναι διαφορα τα προβληματα/bugs που εχει ο κοσμος.

https://steamcommunity.com/app/731490/discussions/0/1729828401674672810/

1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Ειμαι σε μια πιστα με ενα γουρουνκ η τι σκατα ειναι αυτο που καβαλας και τρεχεις.... Μετα το 1ο boss στο 1ο  crash bandicoot.. Το γουρουνξ σερνεται και ξαφνικα τρεχει και μετα παλι σερνεται...  Ενω στο YouTube  δειχνει να παιζουν κανονξκα.  Bug? Εχει κανεις το ιδιο προβλημα??? 

Bug του παιχνιδιου ειναι(ετσι οπως το θετεις),κανονικα πρεπει να τρεχεις συνεχεια με το γουρουνι εκτος αν βρεις σε καποιο εμποδιο οπως βλεπεις στο youtube/streams.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...