Προς το περιεχόμενο

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john2gr είπε

Σε 980Ti έχω 100fps in-game σε 2560x1440 πάντως οπότε ίσως κάτι παίζει με τα widescreen hacks

Δεν γνωρίζω πάντως με όλα vsync off πάλι στα 50 κάθεται. Μπαίνει 75 με κόλπα αλλά βγαίνει μετά από λίγο στα 50 πάλι. Περιμένουν για patch αρκετά άτομα στο steam. 

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Heybro είπε

Δεν γνωρίζω πάντως με όλα vsync off πάλι στα 50 κάθεται. Μπαίνει 75 με κόλπα αλλά βγαίνει μετά από λίγο στα 50 πάλι. Περιμένουν για patch αρκετά άτομα στο steam. 

Τελικα επαιξα καμποση ωρα και δεν διαπιστωσα κανενα τετοιο προβλημα, 1070 60fps locked με fast sync on, vsync off, nvidia drivers 398.18, μαλλον καποιο θεμα θα εχει το συστημα που παιζεις, το παιχνιδι με ultra settings τρεχει οχι απλα αψογα αλλα δεν εχει ουτε μισο framedrop, καρφωμενο στα 60 και τερμα smooth εμπειρια, απο τα πιο ομορφα παιχνιδια που εχω παιξει το τελευταιο καιρο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Τελικα επαιξα καμποση ωρα και δεν διαπιστωσα κανενα τετοιο προβλημα, 1070 60fps locked με fast sync on, vsync off, nvidia drivers 398.18, μαλλον καποιο θεμα θα εχει το συστημα που παιζεις, το παιχνιδι με ultra settings τρεχει οχι απλα αψογα αλλα δεν εχει ουτε μισο framedrop, καρφωμενο στα 60 και τερμα smooth εμπειρια, απο τα πιο ομορφα παιχνιδια που εχω παιξει το τελευταιο καιρο.

Έχω τους τελευταίους drivers παίζει να φταίνε αυτοί για το θέμα. Έχω παίξει αλλα 15 παιχνίδια ποτέ δεν είχα παρόμοιο θέμα. Θα δοκιμάσω τους 318.18 και επανέρχομαι έχω τους 398.36 βγήκαν προχθές. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Έχω τους τελευταίους drivers παίζει να φταίνε αυτοί για το θέμα. Έχω παίξει αλλα 15 παιχνίδια ποτέ δεν είχα παρόμοιο θέμα. Θα δοκιμάσω τους 318.18 και επανέρχομαι έχω τους 398.36 βγήκαν προχθές. 

Δοκιμασε και τους 398.18 που εχω κι εγω, κανενα θεμα σε ότι game εχω τρεξει, ειναι αψογοι γι αυτο και το βλεπω να τους κραταω για πολυ πολυ καιρο

Δημοσ.

Και με 398.11 τα ιδια. Το παιχνιδι εχει θεμα με τα 75hertz panel και δεν ξερω αν ειναι μονο στο ultra wide η οχι. Με κατι κολπα οπως τα παρακατω παει 75 αλλα μολις ξανα πας ρυθμισεις παει στα 50. Προφανως δεν εχει κανενα προβλημα η GPU και μιας και ειναι γενικο το θεμα το patch ερχεται συντομα. Δεν γνωριζω σιγουρα αν οφειλετε μονο στα 75hertz panel η ειναι σε συνδιασμο με την 2560x1080 αναλυση

https://www.en.magicgameworld.com/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-how-to-unlock-fps/

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1427373045

https://gameplaying.info/how-to-unlock-the-frame-rate-in-crash-bandicoot-n-sane-trilogy/

https://www.dsogaming.com/news/here-is-how-you-can-unlock-the-framerate-in-crash-bandicoot-n-sane-trilogy-pc/

Παρακατω μερικα screenshot στα 75fps χωρις θεμα αλλα μολι μπει ρυθμισεις μπαινει το cap

Crash_Bandicoot_NSane_Trilogy_2018_07_01

Δημοσ.

@Heybro γιατί τόση τρέλα για τα 75? Τόσο μεγάλη διαφορά θα σου κάνει από τα 60 στο συγκεκριμένο game? Μήπως χάνουμε το νόημα μερικές φορές για τα νούμερα; 🙂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

@Heybro γιατί τόση τρέλα για τα 75? Τόσο μεγάλη διαφορά θα σου κάνει από τα 60 στο συγκεκριμένο game? Μήπως χάνουμε το νόημα μερικές φορές για τα νούμερα; 🙂

Ούτε στα 60 δεν κάθετε το έγραψα πιο πάνω ακόμα και στα 60 να βάλω την οθόνη από τις ρυθμίσεις και 60 στο παιχνίδι κολλάει στα 50. Ενώ αν βάλω 30 η 37 που είναι τα μισά είναι κομπλέ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφορά μόνο τις AMD όμως λέει το DSOG.. 

Εγώ το έχω και στην 1070ti πάντως με το ultra wide hack. Τι ακριβώς φταίει δεν γνωρίζω. Όλα vsync off και από control panel και στο παιχνίδι και 60hertz στην οθόνη και 75 πάντα κολλάει στα 50. Που και που πάει 75 αλλά μόλις τελειώσει η πίστα ξανά 50. Δεν έβγαλα άκρη σε αναμονή για κάνα patch πρώτη φορά συναντώ τέτοιο θέμα. 

Δημοσ.

Heybro ελπίζω να ξέρεις ότι η οθόνη σου πάει 75hz μόνο με το freesync . Με nvidia κάρτα είναι 60 εκτός και αν κανείς overclock την οθόνη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Heybro ελπίζω να ξέρεις ότι η οθόνη σου πάει 75hz μόνο με το freesync . Με nvidia κάρτα είναι 60 εκτός και αν κανείς overclock την οθόνη 

Όχι η οθόνη που έχω δεν πάει μόνο 75 με freesync είναι καθαρή 75αρα. Αυτό είναι το μοντέλο um58 um59 εγώ έχω το um69 βγήκε για αυτό το λόγο και η διαφορά 60fps και 75fps είναι τεράστια το καταλαβαίνω παντού στα 60 δύσκολα παίζω πια ενώ στα 75 μπορεί να κάτσω και 8ωρο άνετα. Μην τις μπερδεύεις με τα παλιότερα μοντέλα που όντως ήθελαν overclock. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

1070 με gsync Monitor στα 144hz και οπως λεει ο Heybro ειναι κολλημενο στα 50. Εχω δοκιμασει απο οσο εχω δει ολες τις λυσεις online και 2 φορες καταφερα να παιξω λιγα λεπτα στα 144 και μετα παλι τα ιδια.. Ξενερωσα.. ελπιζω να το φτιαξουν γιατι το περιμενα πως και πως.. φοβερη δουλεια εχουν κανει αν εξαιρεσεις τη μαλακια με τα fps! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...